Egyébként hogy hasznalod?
Olajos lemosas után rögtön közvetlenül!?
Vagy olajos lemoso, habzo lemoso, utána LRP?
Notino rendelés.
A Missha Vita C szérum szettben volt a maszokkal, próbáltam már fátyolmaszk változatban is és akkor nagyon szerette a bőröm.
Shiseido korrektor- régóta szemeztem vele, majd írok róla pár nap használat után.
Mediblanc Soft fogkefe- vakvásárlás volt, gondoltam kipróbálom.
Shiseido krém ajándék volt.
Gloria neked mi àll rajta? Mert amit @koalace vett azt online nekem arclemosò zselènek jelöli èrzèkeny bőrre - sensitiv. Biztosan tej van benne @koalace - fluid-?
Az arclemosò tejnèl nincs semmi sensitiv szöveg feltüntetve.- De mègis - èrzèkeny, ultra èrzèkeny.
2.
1.kèp fluid- tej, 2. kèp zselè- gel
Az összetevő leírása vízzel kezdődik, este olaj után második lemosó, illetve reggel önmagában.
Habzó lemosót nem használok, csak krémes állagút, PC Recovery és sötétkék Resist.
A második képen van amit használok. Kb. fluid krém állagú. Van összetevő leírása?
https://kremmania.hu/kremek/la-roche-posay-toleriane-arctisztito-krem
Az év utolsó unboxing-ja, Pingvinpatika rendelés. 12.29-én este adtam le, ma hozta a postás.
Sok év után beadtam a derekam, és kipróbálom az ikonikus Bioderma micellás vizet, utazó méretben megvan a kék változata és nagyon tetszett.
Az Eucerin krémről itt olvastam jókat, egyelőre az éjszakait vettem csak meg.
A Forcapilt szedem jelenleg is, ez az utánpótlás, úgy érzem, mérsékli a hajhullásom, végig akarom vinni a kúrát.
Küldtek 500 Ft-os kuponkódot is, mely egész januárban érvényes: 88MEGMARAD
BUÉK mindenkinek!
Wow! Ebbe durván belehúztak! Én 16-án rendeltem és 30-án ért a csomagpontra… de mindegy is, több rendelés úgyse lesz. Nagyon sajnálom, hogy ezentúl már nem lehet vény nélküli gyógyszereket neten rendelni, ehelyett állhatunk sorba sokkal drágább árakért… gratulálok!
Igen, én is csak pislogtam. Lement a karácsonyi roham és tudták gyorsan szállítani, szerintem.
Az új törvény engem is bosszant. Pont tegnap jutott eszembe, hogy kipróbálnék egy Schüssler sót, de a környező patikákban horror áron kapható, rendelni pedig nem lehet, mivel gyógyszernek minősül. Úgyhogy át kell bumliznom érte egyik este a városon. És ez ugye ez nem egy létfontosságú dolog, borzasztó, hogy így a gyógyszerek is sokkal többe fognak kerülni.
Amúgy kíváncsi lennék, hogy ezentúl akkor a dm-ben és benzinkúton sem lehet majd gyógyszert kapni? Mert ugye az volt az indok, hogy megszakad a lánc így a gyógyszerész és a beteg között. Persze szerintem mindenki tudja, hogy nem tetszett senkinek, hogy kb féláron veszem az Algopyrint a PingvinPatikán, ahelyett, hogy a gyógyszertárba bebumliznék és végighallgatnám az asszisztenst, amint megpróbálja rámtukmálni a fél patikát.
Szerintem amúgy az is tök vicces, hogy egy világjárvány közepette lépték ezt meg, amikor nem az lenne a cél, hogy tömött sorokban álljanak az emberek és az idősek a patikában, de hát a pénz beszél, ugye…
Én azt sem tartom kizártnak, hogy a még rendelhető termékek ára, pl a dermokozmetikumoké is meg fog emelkedni gyógyszertári szintre, hogy fenn tudják tartani a webshopokat. Szeretek rendelni a pingvinből, mert szállítással együtt is jobban járok, mint bármelyik patikában, ahol még ráadásul nem is biztos, hogy megkapom amit keresek.
Január 2-án, eme napfényes napon, melyet beárnyékol a holnapi munkakezdés fenyegető réme, az alábbi beszerzéseket ejtettem meg (az izgalmasabbak később érkeznek):
A sampon és a dezodor oszlopos tagok, imádok fürdősókat szórni a vízbe, ad dgy kis spa hangulatot a pancsolás szent rituáléjának. Mivel rajongok a Pupa egyik limitált kiadásának (The Dark Side of Beauty) szemceruzáiért, bánatosan bebattyogtam ma az üzletbe, hogy hiperszuper géles állagú ceruza nélkül mit sem ér az élet (a puffos ujj borzalmasan áll rajtam - aki tudja, miről beszélek, kap egy doboz trüffelgolyót), és az fenti barna szemceruzát választottam, kézfejen próbálva ígéretesnek tűnt.
A Parfois akciós kösöntyűire nincs mentségem.
Röviden ès tömören: f.ck, nevetségesek. Egyèrtelmű, hogy ezèrt szüntették meg mert a patikàk rengeteg bevételtől + nyereségtől elestek az online rendelèsek miatt. Arra vagyok kìvàncsi, hogy itt mikor vezetik be. Utàlom amikor online 6- 7 euròs kortizonos orrcseppet ès kb. Minden màst duplàn kìnàljàk a helyi gyògyszertàrban.
2 út van: megnézem a német árakat, lehet hogy még onnan is jobban megérné rendelni vagy évente egyszer lemegyünk Szegedre, ha ott át tudom venni és megveszem ott helyben úgyis imádom azt a várost.
Még az ünnepek előtt érkezett, nagyon kíváncsi vagyok, de hamarosan elfogy a megbontott alapozóm, addig nem kezdek neki.
Valaki próbálta már? Sehol sem találtam véleményt, illetve külföldi videósoknál igen, de itthon semmit.
Szerencsére elég jó akciót fogtam ki rá.
Egyébként ez a legvilágosabb “Fair”. Vacilláltam hogy az eggyel sötétebb legyen e, mert amikor nem csak 4 árnyalatból áll a színskála, az első 1-2 szín általában túl világos.
Egyébként ránézésre ez sem épp világos, valószínűleg pont jó lesz, hófehérkéknek viszont problémás lehet ez a szín is.
Hú majd erről írjál, nézegettem, de nem mertem megvenni, pont mert nem találtam róla semmit.
Mindenképp!
Még anno krémmániára is feltöltöttem, hátha jön vélemény, de hoppon maradtam
Úgy emlékszem egyedül talán “Őszintén szólva Zsófi” a smink szelektálós videójában mondott annyit, hogy szereti, de hát kinek mi.
Mindenesetre én megadtam magam, nagyon várom a kipróbálást.
Újból bevásároltam Laylie KM-es társunktól. Szuper kencéket kaptam, ajándékkal, gondos csomagolásban.
Máshol nem tudom értékelni Őt, ezért itt teszem meg:
Az év első beszerzései szérum utánpótlások lettek, ezúttal a Revoxtól.
Valamint vettem még egy rakás dolgot a dmben, de azt már a #nemluxustáska kampány keretében adományként.
Hogy a lényeget megragadjam, imádom ezt a gepárdos hátteredet Takaró, vagy párnahuzat?
Díszpárna a Mömax-ból