💖 ùj unboxing kèpekkel

Mennyi szépség egy helyen :star_struck:

Micsoda szépségek! Leld sok örömed bennük! ^^

1 Likes

Aztakutyafáját!!! :astonished:
@hanita nagy arc vagy! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Majdnem☺️

1 Likes

Csoda :heart:. Boldog karácsonyt :D.
Sok örömet és szép sminkeket kívánok én is :).

2 Likes

Ez lehet a boldogság felé vezető út egyik kanyara. Csodálatos dolgokat kaptál :slight_smile:

4 Likes

Majdnem elszédültem, mikor megláttam mennyi szépség, ajándékba.:blush:

4 Likes

Atyaég, mennyi csodás cucc. Sok örömet hozzá :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Ma érkezett mini Notino rendelésem:
Kép
Kép

16 Likes

Ezt a pirosítót én is nézegettem, nagyon guszta! Matt vagy vannak benne csillámok?

Nagyon szép ez a pirosító!

1 Likes

Az egy szempillaspirál? :).

@Szandika Igen, ez egy spirál, nekem a legigézőbb szempilláim ettől voltak. Én sajnos több tényező miatt nem vásárolok a márkától, keresem az utódját, de egyelőre nem sok sikerrel.

2 Likes

Ezt a pirosítót már annyit nézegettem, de mindig lebeszéltem róla magamat. A spirál nálam is otthon vár a sorára, kíváncsi leszek a véleményedre!

1 Likes

Notino-n én sem álltam ellen az ingyenes szállításnak és a L’Oreal kedvezménynek meg kellett még ez-az.
@Alsace megjött az ominózus korrektor és nem tudom jó lesz-e :confused: Adsz még 1-2 napot és megnézném drogériában a többit is (legalább csomagoláson keresztül)? A púdert is meglesem, mert valszeg az is világos.
(Asztal alatti dugi-kép, megint, hehe)
noti

18 Likes

Persze teljesen ráér :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Köszönöm! :kissing_heart:

1 Likes

Imádom ezeket a sutyi képeket.:smiley: Csak be ne verd a fejed, ha rajta kapnak!

2 Likes

Nem bírtam tovább ezt a helyzetet vásárlás nélkül. Úgy éreztem valami újra van szükségem. Ennek eredménye egy kis csomag Quebeck-től.
A pigment nagyon szép és a szemöldök paletta is úgy érzem jó lesz.
Nem érzem azt, hogy elbuktam volna a low buy tervem, hiszen idén még alig vettem valamit és már öt hónap eltelt.
IMG_20200527_161912

13 Likes

Tudom, egyáltalán nem izgalmas. Müller+DM. A kullancsok imádnak. Ha beköszönt az igazi nyár elhúzok egy nagyobb parkba, ahol vadállatok is vannak. Remélem ér valamit ez a termék kullancsok ellen (fényvédős).
IMG_20200527_170833
Ez a két színező le volt árazva, 1 Euro/db. Most már nem hagytam ott. Másnak vettem már ilyet ajándékba és kedvelte.
IMG_20200527_172024

15 Likes