💖 ùj unboxing kèpekkel

Drágám, használd egészséggel és örömmel az új szerzeményeket! :blush::blush:

1 Likes

Csodaszép! :gift_heart:

Köszönöm!:kissing_heart: A Tarte pirosítókat már fel is avattam, nagyon tetszenek!

1 Likes

Megjött életem első Kaleidos rendelés. Egy élmény volt kibontani :heart_eyes: A rúzs ajándék volt, szerencsére csodása színe élőben is, a palettára meg nincsenek szavak. :heart:
IMG_20211215_195756
IMG_20211215_195636
IMG_20211215_195552
IMG_20211215_195424
IMG_20211215_195320

24 Likes

20211216_115408
Ezek a Black Friday gyümölcsei. A felső sor mind Kiko, az a bézs púderkompakt a Dolce Diva (ezt nyárra szánom, egyébként egyből hármat vettem az akció miatt), a másik meg a Radiance Fusion. A rúzs pedig a Jelly Stylo 514, és igen, FEKETE. :smiley:
Alul a szérumot tévedésből küldték, mert én fényvédőből kértem kettőt, de nem fogok szólni, mert a szérum drágább :see_no_evil: Meglátjuk hogy működik-e, ha nem, van egy ismerősöm aki szerintem imádná.

21 Likes

Sipo patika, Notino
Nagyon szeretem a La Roche-Posay Toleriane vonalát, igazi minimalista termékek.
Smashbox szintén kedvenc.

IMG_20211217_131536

19 Likes

A lipikar baumet èn is kedveltem, de a testàpolòtòl viszketek. Van benne minimàlis parfüm, azt hiszem az a ludas.

Többen is könyvet kapnak tőlem karácsonyra a családban, magamnak pedig ezt dobtam a virtuális kosárba.
Még nem olvastam végig, de őszintén szólva a stílus nekem kicsit sok - vagy a fordító csapnivaló - túl szlenges, nagyon trendi akar lenni - picit komolyabbra, szakmaiabbra számítottam.
A másik, hogy szeretném majd kölcsön adni anyumnak, aki úgy rajong a bőrápolásért, hogy mindig beletrafál a legnagyobb kamu marketingfogásokba, egy szemmel láthatóan photoshoppolt előtte utána kép már meg is győzte, hiába tépem a szám. Csakhogy ez a könyv szerintem nagyon csapongó, főleg egy laikusnak. Beszél retinolról, mistről, fényvédelemről, majd fejezetekkel később tér rá, hogy mik is ezek. Addig a kezdő bőrápoló meg csak néz, hogy mi van?!
Ennek ellenére szívesen lapozom, de valaki tud profibb könyvről, ne tartsa magában :wink:

20211218_081458

5 Likes

Végre megjött az összes novemberi rendelésem, így hát jöjjenek a képek.

IMG_20211218_183653

Ezt a Deciem rendelést két részletben adtam le, nem volt éppen környezettudatos döntés :frowning:

• NMF krém 100 ml - Használtam már, egynek elmegy főleg akciósan, jól lehet belekevergetni olajokat.
  • C-vitamin + HA: Ezt még sosem használtam. Jelenleg Rohto Melano C-vitaminos szérumot reggelente használok (ahogyan ajánlott), de ez a szuszpenzió elvileg darabos, nem a legjobban formulázott, így estére gondolnám, mintsem reggelente fényvédő + néha smink alá. Esténként viszont retinoid vagy hámlasztó a főszereplő, vagy mindkettő… Megpróbálom majd azért a TO-t reggelre beilleszteni.
  • Granactive retinoid 2% - Na ezt jó kérdés miért rendeltem, hiszen simán kenem kétnaponta az A313-at.
  • Granactive retinoid in squalane 5%
  • Marula olaj, argán olaj - Ezeket részben a hajamra terveztem használni, aztán múltkor láttam egy videót, hogy a beolajozott hajat hőkezelni olyan, mintha megsütném, mint a csirkét… :smiley: Sebaj, azért én nedves hajra kenegetem, vagy akár formázás után. Szilikonos hajvégápolókat igyekszem most kerülni, mivel olyan samponok lesznek majd használatban, amikben nincsenek agresszív tisztító összetevők, így nem akarnám, hogy lerakódások alakuljanak ki. Bár ennek kiküszöbölésére bevezettem az almaecetes öblítést.
  • Hajszérum - Hajhullásom ugyan már csökkent, de azért szeretném elhasználni, bár elég nehezemre esik, mivel a második összetevő propanediol, amitől kicsit zsíros hatású lesz tőle hajam, főleg ha még a párnába is belekenem, szóval jöhet a gyakrabban történő párnahuzat csere. Amúgy is küzdök a zsírosodással, háromnaponta mosok hajat, de a harmadik napon már nem érzem magam túl jól :confused:

IMG_20211218_183132
Notino rendelés: Szokásos micellás víz 700 ml, így már van itthon vagy 2 liter :smiley: Maui Moisture sampon, mert próbálok ‘jobb’ samponokat használni. Pyunkang yul moisture ampoule, amit még nem próbáltam, de elvileg nagyon jó vízhiányos bőrre. Catrice szemhéjtus, ami szerintem egy az egyben olyan, de inkább még jobb, mint a L’oreal perfect slim tusom, ami sajnos beszáradt. Egyedül ezekkel a filces tusokkal van sikerélményem, beszereztem nemrég egy barnát is, ami tök jó a zöld szememhez, mert a tus színe kicsit vöröses.

IMG_20211218_182813
A legjobban ezt a Jolse rendelést vártam, erre kellett a legtöbbet is, kicsivel több mint egy hónapot.
Pyunkang Yul essence toner 2 db
Isntree hyaluronic acid moist cream
Cosrx comfort ceramide cream
Purito deep sea pure water cream
Round lab birch juice moisturizing sunscreen + háttérben a szokásos mintacsomag.

IMG_20211204_155728
Első rendelésem Shop by Malia-ról. Mondjuk mostanra rájöttem, hogy az ilyesmi nagyon ápoló hatású sampon + balzsam nem pont az én vékony szálú, gyorsan zsírosodó hajamra lett kitalálva, mert lehet, hogy elnehezíti, de azért nagyon várom, hogy kipróbáljam. Sajnos ez sokára fog bekövetkezni, mert jelenleg Redken extreme strengthening sampont használok, ami 300 ml-s és elég kevés kell belőle, így sokára fog elfogyni. Amúgy megvan mellé a termékcsalád balzsamja is, de még várom a csodát.
Shea Moisture termékekhez segédlet:

Én ez alapján választottam, mivel 2A típusúnak lőttem be a hajamat.

15 Likes

Az a Jolse rendelés nagyon tetszik :yum:

1 Likes

20211219_183321

Az irodában kaptam a szülinapomra. Még nem tudom mire költöm. :blush::blush:

24 Likes

Kép
Paperblanks 2022 gyönyörűen irizál :slight_smile:

19 Likes

Szüleimnél, Gyomaendrődön várt ez a két csomag már hetek óta. Párom mellett került kibontasra, és sajnos meglatta a blokkokat es fenn akadt a szépséges szemecskéje. :rofl::rofl::rofl::rofl:
Van ez így! :rofl:
IMG_20211226_185323
IMG_20211226_185237
IMG_20211226_184618

17 Likes

Gyönyörű rúzsok, melyik árnyalatok?
Mondd neki ne a blokkon legeltesse a szemét, hanem rajtad. :grinning_face_with_smiling_eyes:

10 Likes

Mondtam, csak nyöszörgött. :rofl::rofl::rofl::rofl:
A nude-osabb a New York, az élénkebb a Madrid. :blush:

1 Likes

Fu, ez nagyon csecse! :smiling_face_with_three_hearts: Használd egészséggel!
Nagy naptárazós vagyok, jövőre zöld ‘ajmaft’ - om lesz Kende Hofherr Krisztinatol. :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

@Gloria
IMG_20211230_153113
:grin:

13 Likes

Ezek lapultak a fa alatt karácsonyra:
alapozó+ ajándék szempillaspirál, Essence szemhéjbázis (nem tudom ki az a Merve de egy tök szép csomagolású szemhéjpúder paletta is kijött a nevével) -ezekről tudtam, Notinoról jöttek.
A matt, folyékony rúzs pedig teljesen meglepi volt. :smiling_face_with_three_hearts:
IMG_20211230_162246530~2

19 Likes

Kíváncsi vagyok a véleményedre. :kissing_heart:

2 Likes

Utolsó pumpásra csaptam le Alleeban.
Este felavatom. :grin: Nagyon kíváncsi vagyok.

2 Likes