Nekem 4 termékre volt 2850 Ft (kezelési költséggel együtt). Mondjuk azt nem értettem, hogy jött ki, de nem problémáztam rajta. 17808 Ft-ot fizettem a 4 termékért, de a jolse valami 1700 Ft-ot írt rá a csomagra.
Deciem rendelés
A paletta pedig zsibiről van
Örömködès van ma, megèrkezett a ghd. Egyből neki is estem a sörènyemnek elègedett vagyok.
Használd egészséggel és örömmel!
Notino vásárlás.
A két pár kókuszka ajándék lesz, a fodrászom és a kozmetikusom kapja, mert teljesen odavannak az illatomért nyáron, ez az alap testápolásom
A többi terméket még nem próbáltam, majd írok róluk, ami nincs fent azt feltöltöm.
Oh, a kókuszos testápolót én is imádom, most is ezt használom nem érdekel h tél van
Örök szerelem és nagyon jó áron adják
Raffaello illata van, szeretem, de nekem ez inkább nyár. Nézegettem hátha van valami “ télibb” illat de nem találtam belőle.
Hétvégén a Pupából tervezek testvajat venni, a testápoloit már mind próbáltam és nagyon jók.
Nagyon rossz voltam és rendeltem ezenkívül egy masikat is.
Amelle is járt egy PC CBD milk ajiba.
Ha elkezdek tretionozni, hasznos lesz a CBD milk.
Enyém is megjött. Így ajcsiba okés, eredeti árát kicsi sokalltam. Még sok ilyen akciót.
Megjött az Inika szett, a Naturalskin-ről. Kicsit zsákbamacska volt, de így hogy látom, bőven megéri az árát. Tömör, de nagyon puha a feje, finom selymes tapintású. A nyél súlyos, minőségi.
Ára 12990 Ft, INSTA10 kóddal -10% lejön az árból.
Tegnap érkezett:
Fúj, de undorító
Ugye, ingyen se kellene.
Nagyon szép, ez nekem is megvan. Tegnap hozzám az alábbi érkezett, már nagyon vártam:
A fürdőtermékek kivételével minden beauty szekcióból bevásároltam az utóbbi időben (a hajápolókat már korábban mutattam):
Az ajándék PC CBD milknek én se tudtam ellenállni, egyébként is csábított egy rendelés az azelain miatt.
A Kosé lemosó olaj (végre őt is kipróbálhatom, nagy olajos lemosó fan vagyok), a Cosrx esszencia (a hidratáló testvérét imádom) és a Tretinoin gél (a 313 Pommade-ra már meg se rezzen a bőröm, ezért mertem megvenni) Laylie-tól érkezett, a két Dermedic @Gloria ihletésére. A kézkrémet már ki is próbáltam, mintha kevésbé száradna a körömágyam. Köszönöm a tippet!
Smink-és parfümszekció, mind zsibis zsákmány:
A RT 400-as pirosító ecsetéért rajongok, a pigmentált pirosítók, bronzerek nagy barátja és olyan kellemes vele simogatni az arcot kora reggel. @anon27689852 -tól vásároltam.
A Tarte pirosítók a drága @Timmon -tól érkeztek, van egy másik pirosítópalettám a márkától, ami nagy kedvencem, ezért vettem meg.
A fújós parfümök Guerlain és Minya Viktória, a kis Narcisse-t ajándékba kaptam, a minták Histoires de Parfumök.
Igen, a fajsúlyosabb parfümöket szeretem, de csínyján bánok velük, csak akkor érzik rajtam az illatot, ha pl. munka közben áthajolok a kolléganők válla felett, legalábbis ekkor indul meg a szimatolás, hogy milyen jó illatom van.
Hú a Tubéreuse 3 nagy kedvencem a háztól!
Szép ‘kis’ zsákmány, használd őket egészséggel!
A CBD Milk nekem nagyon tetszik, nyugtat, puhít, hidratál, a tretinoin meg pár napot még várat magára. Ha Te nekiveselkedsz, szívesen olvasom a tapasztalataidat.
Nekem is. Igazi erőt adó parfüm.
Köszi, a munkahelyi stressz egyik járulékos hatása.
Még van az A313-ból, addig a Tretinoin biztosan nem kerül elő.