Na, majd akkor kipróbálom.
Egyébként nagyon sok szép highlightert lehet kapni, a Catrice-nek is jó darabjai vannak.
Na, majd akkor kipróbálom.
Egyébként nagyon sok szép highlightert lehet kapni, a Catrice-nek is jó darabjai vannak.
Mai gyors dm látogatás, a G&G lötyiért mentem, fura mert elájulva nem vagyok tőle, bár nyilván nem rossz, de lassan elfogy az előző és most drágább tonikot nem akartam venni, rendelni se szeretnék, ez meg könnyen, gyorsan beszerezhető.
Ez a ‘karácsonyi ajándék magamtól magamnak’ része ja, a karácsonyi díszek is újak, idén ennyi lesz a karácsonyfám
És ami szintén új, de kimaradt:
RT szivacs, a Pro egy szemöldökceruza, a násik szemceruza.
Illetve várok még egy Douglas csomagot, de már türelmetlen voltam és fel akartam tenni az eddigieket ide
A Chanel rúzs miatt nagyon bűntudatom van, nem így indultam el, és sokat költöttem mostanában… de hát már megtörtént a baj! És még névnapom is lesz decemberben! (Kifogások )
Tetszik az angyalka dísz, szép
A következő nekem is egy Nars alapozó lesz, nézelődés fázisban vagyok, hogy melyik lenne a legjobb.
ShopbyMalia rendelés:
Huh ezekről kérek szépen véleményt.
Hajaj, nem tudom, mikor kerülnek sorra, mert kicsit bespájzoltam hajravalókból. Nemsokára (egy-két hajmosáson belül) elfogy a mezei Cantu sampon és a Garnier makadámdiós Hair Food és akkor bontok új sampont és balzsamot/kondicionálót.
Nagyon kíváncsian várom!
Nagyon gyorsan megérkezett!
Kíváncsi vagyok, hogy tényleg annyira szuper lesz-e, mint amennyire hypolt!
Egyszerű csomagolásban érkezett, a mérete pedig majdnem utazóméret.
rephr - the essential collection
Majd mesélj melyik vált be, lett-e kedvenc, első benyomások…mindent!
OK, nagy reményeket fűzök hozzá!
Megint én Még egy utolsó Douglases rendelésem van, azt már az üzletben fogom átvenni, szégyellem magam a futár előtt
Mérges vagyok, hogy küldtek még egy kupont! Újévi fogadalom, hogy nem fogom csak azért felhasználni, mert kaptam…
Szerk. ezek a mini Bobbi Brown rúzsok elképesztő cukik!
(A fuvolám meg csak illett a hangulathoz)
Karácsonyi ajándék magamnak.
A Télapó csak meghozta a MAC csomagomat.
Amit vettem: Lustreglass rúzs Syrup árnyalatban, Prep + Prime lip base, Sheertone pirosító Breath of plum színben. Az első kettő régóta kívánságlistás volt.
A többi terméket ajándékba kaptam. Nem tudom, a rúzsok mennyire passzolnának hozzám, kibontás előtt utánanézek neten.
Azta mennyi ajándék, nagyon bőkezű volt akkor a MAC. Szuper csomag
Tretinoint honnan rendelted?
Amúgy nekem még mindig ülnek a jolse csomagomon, a héten talán kihozzák ezt a fényvédőt én is megrendeltem.
Laylie eladótól vettem KM zsibin a tegnapi kirakott motyót.
Jolse-t egyelőre elengedtem, elég horror ÁFÁkat szabtak ki meg kezelési költségeket sajnos…
Nekem 2700 forintot kellett fizetni 6 termékre, nekem így megérte. Pl. rendeltem két db Pyunkang Yul Essence Tonert (200 ml), 7.79 USD/db áron. Notinon ugyanez 6620 forint akciósan (amúgy 8000.-).
Kezelési költség úgy néztem mindig 399 forint, ha online fizeted be. A milliós összegű áfákat meg gondolom senki nem fizette be.
Igen, naagyoon! 3 rúzs, egy paletta, egy mini termék és egy neszesszer.
Hát én navos vagyok, és besz@ri. De vállalom.
Örülök, hogy Te jól jártál!)