Első karácsonyi hangulatú beszerzésem
Ajakceruza, fekete szemceruza és bordó lakkom pont elfogyott, az Essie ünnepi kollekciójában pedig épp van. Cuki tészta…enni meg hát kell.
Esedékes volt egy Skinsmart rendelés, a 10%-os akció pedig egy kis bónusz.
To hidratáló egy olcsó alapdarab, abból szinte mindig tartok otthon, a többi termékekkel most ismerkedek, de ígéretesek a Skintegra termékei
Notino rendelés. A Nivea olajat nagyon szeretem, sajnos boltban sehol sincs.
A Gosh paletta viszont nagy koppanás, képeken lilásnak tűnt, de valójában ez 100% ugyanaz a 9 festék ami a Copenhagen palettában van. Nem hasonló, hanem egy az egyben ugyanaz, kisebb kiszerelésben
Nem küldöd vissza a palettát?
De igen, az első idegbaj után jutott eszembe, hogy vissza is küldhetem.
Képzeld, ma reggel nem maradt idom6a szemsminkre. Ezért a szemhéjamon a korrektort gyorsan csak fixáltam a Powerful matt halvány lilával, mondom az nem is látszik majd max kicsit ott világosabb lesz.
A melóba beérve láttam, hogy wow tök szép simán látszik, hogy az ott egy halvány lila szín.
Reggel 6kor sminkeltem, most értem haza és még mindig tökéletes.
Az a Skintegra Nectar az én kívánságlistámon is ott van, nagyon ígéretesnek tűnik. Majd írd meg mik az első benyomások
A Niod mistet néztem először, de nagggyon drágállom, akkor már inkább a Skintegra.
Szuper! Akkor ez egy teljesen indokolt beruházás volt.
Betèvedtem a dm- be “mosòszert” venni. Tènyleg azèrt indultam el.Az utolsò 3 dolog fb csopibòl van.
2 napja jött meg azóta már használtam reggel és este is. Eddig tetszik, teszi a dolgát. Homlokra, az arcom jobb és bal oldalára fújok, amit kézzel még elsimítok. Lehetne olyan porlasztója, mint az Uriage termálvíz spraynek, bár itt csak sima szórófejes kiszerelés van, de azért ez nem akkora probléma.
A niod szerintem is drága, nekem kb ez az árhatár tonik és mist esetében.
Rég volt már itt posztom
Néhány szerzemény az utóbbi hetekből
A Manna Shea vaj nagyon bevált (@umpalumpa -tól kaptam még régebben itt a fórumon kettőt) így hát megrendeltem BF-kor. A nyakláncban lévő dolgok ajik voltak a cégtől
Turiban is sikerült elég sokszínű dolgot összevásárolnom
A Lethal mono (Spirit) és a Moonchild a zsibiről van, a lakk pedig egy FB csopiból.
Moonchild!! Ugye jól emlékszem, hogy neked megvan az Aurora és szereted?
A Femme Fatale Mermaid’s Tail (ez az?) felkenve is gyönyörű, csak kicsit macerás leműteni. De megéri.
A szívecskés pulcsi nagyon édes.
Rád fért már egy jó kis unboxing
Az a nyakbavaló is nagyon tuti! a szívecskés pulcsi milyen egyedi!
Köszönöm Lányok
@Amadea Igen, megvan az Aurora is, azóta is a legkedvesebb highilghter palettám Anno tetszett a Moonchild is, csak végül az Aurora nyerte a beszerzési elsőbbséget. De a Moonchild is brutálisan szép, űrből is látható szuper izgalmas szépség
Eltaláltad a lakk márkáját és árnyalat nevét
Az ufo ujjas (alufóliába becsomagolós) tippel is nehezen jön le? (Nem mintha számítana, olyan szééép csillivilli )
@Gloria @umpalumpa
De klassz, hogy nektek is tetszik, nagyon hezitáltam, hogy megvegyem-e nem túl gyerekes, de végül úgy döntöttem a churrosok és cicák után mit akadok fenn ezen
Umpalumpa, a nyakláncról te jutottál eszembe, hogy biztosan értékeled majd
46 évesen simán felvenném a szíves pulcsit. Neked meg pláne jól fog állni!
Hihi köszi
Hű nekem a szoknya ès felső tetszik nagyon. Meg a nyaklánc is
Azóta se találtam szebb highlightereket az ABH Glow Kiteknél, csak a Becca Gradient és Champagne Pop tudott felzárkózni hozzá.
A lottót tudnám így eltalálni!
Lusta dög vagyok, még nem próbáltam az alufóliás módszert.
Haha és tényleg Hát, no betalált az Aurora nagyon a százas kör közepébe
Nagyon szépek a Beccáék!
Ami még nekem van itthon és nagyon fényes (szép vizes fény) az a drogériás Beetique. Kabuki ecsettel könnyedén fel lehet vinni.
Ó pedig jó az alus módszer