💖 ùj unboxing kèpekkel

Kegyed beleesett a vásárlás bűnébe?

1 Likes

Valaki nagyon jó lehetett, mert hozzá már megjött a Jézuska:)
Én csak a réphr-re csábultam el, mert nagyon ki szeretném próbálni. Mondjuk októberben kellett volna, de arról lemaradtam.

3 Likes

Persze! Holnap úgyis ezt akarom használni, és akkor befotózom. :slight_smile:
Mondjuk itthonra tök mindegy, de mostanában elkezdtem megint sminkelni itthonra, hogy fogyjanak a cuccok. :smile:

1 Likes

Milyen gyönyörű kis halom, jó ránézni! További fotóknak is nagyon örülünk! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Igen… :pleading_face: Egy MAC csomagot várok én is. Sajnos nem tudtam ellenállni az akciónak + az ajándékoknak. :slightly_smiling_face: Mutatom majd!

2 Likes

De jó, kíváncsi vagyok, te miket szereztél! :smiley:
Csak azon füstölgök, hogy ha kivártam volna a Cyber Monday-t, akkor 50%-ot spóroltam volna a 30% helyett… :sob:

1 Likes

Elbuktam! :sweat_smile:20211130_193847
20211130_193906

25 Likes

Én is szívtam a fogam, mikor megláttam az 50% kedvezményt! :worried: De ahhoz 5 terméket kellett volna venni, nekem viszont annyira nincs is szükségem, szóval örülök a -30%-nak és az ajándékoknak is. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Nem volt rá kedvezmény de anélkül is jó áron vettem őket , ingyen szállítással.
Kép
Mind a két krém nagy kedvenc, sokat halványodtak a foltjaim amióta ezeket kenem, még a bőrgyógyászom ajánlotta kora tavasszal a termékcsaládot.

17 Likes

Egyáltalán nem mindegy, mert te máshogy fogod magad érezni és mi is kíváncsiak vagyunk arra, milyen a színe rajtad, szárít-e, stb.
Az én rúzsművészetemet csak a kolléganőm és a büfések látják, szerinted mennyire érdekli őket, melyik nap milyen színűre pingálom a számat?:grinning:
Témyleg, ki kellene már próbálni a sötétzöld rúzst…

4 Likes

Várom, biztos szépeket vettél!

1 Likes

Ez igaz, a reggeli 20-30 perc sminkelés felér egy meditációval. :blush:
Hát lehet, hogy a sötétzöld rúzzsal felkelted végre az érdeklődést. :grin:

3 Likes

Abszolút! Addig egy másik világban járok - olyannyira, hogy általában a késés fenyeget.:grinning:

Általában fél perc tiszteletteljes csend fogad, ennyi kell, hogy megemesszék sorbanállás közben a kinézetem.:rofl:

7 Likes

Nemcsak te.:grin: Majd mesélj, milyen a szemen!

1 Likes

Csak nem te is?
Ma ezzel sminkeltem és csodaszép! Pigmentált és gyorsan fel lehetett dobni a szemre. Kíváncsi leszek mennyire tartós.

1 Likes

Ezzel a palettával nem, de egy hercegnős ecsetet begyűjtöttem @Kokapu révén, az Essence karácsonyi palettáját és két ecsetét szintén…:yum:

2 Likes

Ú, az szép csomag, elfogadnám :slight_smile: Miss Dior nálam a szeptemberi milanoi látogatás óta kívánságlistás, ott mindenfelé ezt promózták, és hát egy sephorában megillatoltam. Na azóta jaj :smiley:

1 Likes

Gyorsan csináltam swatchokat: Grand, Totally Synced és Right Before Your Eyes.
A Grande-t nehéz leírni, olyan rózsás korallos barack egy nagyon enyhe fénnyel. A TS a tipikus levendula amit én nagyon szeretek a sárgás bőrömön. A szemhéjpúder 5 húzásra nézett így ki, szóval csalóka a kép, de gyönyörű, és nekem pont jól jön, hogy kb. mindent fel tudok dobni vele.

20211201_103715
20211201_103750
20211201_103708
20211201_103712

10 Likes

Nagyon szépek, köszi a swatchot! Ugye, milyen jó ennek a pirosítónak az állaga?
Szóval a szemhéjpúder tkp. topper? Nagyon jól feldobják a túl sötét, vagy megunt szemhéjpúdereket.

1 Likes

Nagyon, olyannyira, hogy már 4 db van, pedig megfogadtam, hogy nem veszek többé krémpirosítót, mert csak rámromlanak. Réges rég volt egy Essence pirosítóm, aminek ugyanilyen volt az állaga, a színe meg mint a Cheer Up árnyalaté, és mikor a Cheer Up-ot megvettem, totál boldog voltam, hogy megint van ilyenem. Nagyon szerettem azt az Essence pirosítót, de már kidobtam egy pár éve, mert olyan régi volt.
Jelenleg a Glow Play-ből a Cheer Up, a Heat Index, a Totally Synced és a Grand van meg. Ezzel szerintem befejeztem, de örülök, hogy beruháztam rájuk. Ennél csak a Chanel legendás krémpirosítóját szeretem jobban, bár abból csak egy árnyalatom van.

Igen, toppernek tudom elképzelni, és egy sima barna sminket csodásan feldob. Azért ha ujjbeggyel viszi fel az ember és türelmes, akkor feltételezhetően önmagában is megállja a helyét. Lehet, hogy holnap kipróbálom, és majd beszámolok. :slight_smile:

3 Likes