A pàrom már csak èlelmiszert venni hajlandò velem jönni, akkor is vègig rohan a sorok között ès iràny a pènztàr, nincs lacafaca
Ne is mondjátok. Nálunk is elég a sima nagybevásárlást felidézni. Berakom az első dolgot a kosárba: "Na mi kell még? Mehetünk? "
Az hogy én körülnéznék esetleg? Áhhh
Nálunk ugyanez férj berongyol a boltba, berakunk 1 dolgot a kosárba, ő már 20 méterrel előttem a pénztár felé tart, visszanéz hogy “na kell még valami? Nem, akkor menjünk” mielőtt kinyitnám a számat. Vagy vissza se néz, csak ideges fejjel álldogál a pénztár közelében
Az én páromat szerintem nem lehet überelni😁 Beülök az autóba és rögtön jön a duma: “Most mondom, hogy ruhát, cipőt, táskát, parfümöt, sminkcuccot nem vehetsz, mert gyalog jössz haza!”
Erre én: “Á, amúgy is csak mosókapszulát akartam venni.” Amikor meglátja az 5 táskát a vásárlás végén, akkor már inkább nem is szólal meg, csak be van pukkadva az egész úton. Én meg magamban röhögök, hogy Te kis bugyuta, hát mégis mire számítottál?
Nálunk ez úgy működik, hogy mindketten rühellünk vásárolni Úgyhogy a nagybevásárlás online történik, a kisebbeket férj intézi a ház közeli kisebb üzletekben, ahol név szerint ismerik
az én ruháimat egyedül intézem, ha évente egyszer sikerül magam megerőszakolni, hogy kéne venni valamit, de akkor addig megyek, amíg nem kapom meg azt és úgy, olyan áron, amit akarok. Ellenkező esetben nem vagyok hajlandó semmit venni. Az ő ruháit én nézem ki, hogy mi az, ami jó lehet. Aztán együtt elmegyünk, beviszem a próbafülkébe a cuccokat, próbálgat és megveszünk egy zsák cuccot, hogy 5 évig ne kelljen sehova mennie
Ergo nálunk egy vásárlás netto 10 perc, de akkor már túráztunk
Ideért, nekem tetszik.
Nekem is tetszik
Mi van benne ? Elárulod?
Meg is érkezett a Skinsmart csomagocska.
Eddig is elkérték mindenhol a személyim, de mostantól igazi Benjamin Button leszek . Nagyon izgatott vagyok.
Ismerős a személyi elkérés :D.
Valahogy meg lehet tudni , hogy mi an benne?
Nemrég még nagyon bosszantott. Mi az, hogy kell a személyim, mikor átléptem a 3. Xet. Meg sajnos hivatalokban/ munka fronton sem vesznek emiatt komolyan.
Aztán átgondoltam és most már bóknak veszem. Viszont az is szöget ütött a fejembe, hogy ha már megnyertem a genetikai lottót, tenni kéne valamit, hogy ez így maradjon.
Örülj neki! Tudod én minek örülök? Ha letegeznek a boltban. Akkor tudom hogy jó napom van (52 éves vagyok
)
Szia bocsi, dolgoztam, nem tudtam többet fotózni, de másik helyen már feltették a tartalmát
Köszi
A napokban leadtam két rendelést a MAC-nél a Black Friday kedvezmények miatt, és ma jött meg a második csomag, gondoltam, lelkendezek kicsit.
Nem sok mindent próbáltam eddig tőlük, nagyrészt elvoltam az igazán high-end cuccokkal, de valamiért az utóbbi időben kíváncsi lettem rájuk.
Mindennek örülök, sikerült az összes terméknél eltalálni a színt. Persze a rendelést alapos és hosszas kutatómunka előzte meg.
A Grand pont olyan gyönyörű, mint vártam, bár egy vörös hajú, zöld szemű nőnek állna igazán jól. A Totally Synced pont olyan, mint amilyen a NARS Thrill kellett volna legyen… A szemhéjpúder (Shadeshift - Right Before Your Eyes) darabosabb, mint vártam, nem lehet vele egy egyenletes felületet létrehozni, viszont meglévő sminkre nagyon jól fel lehet vinni, és klasszul feldob mindent. Amikor kihozták, épp a NARS palettámmal sminkeltem egy barnás füstös sminket, és gyönyörűen mutatott rajta a sok duochrome csillám. És a rúzsok, szépen sorban (balról jobbra):
-
Skew - Őt vártam a legjobban, és tetszik is, csak a többi is tetszik, szóval nem akkora katarzis. Közép korall, benne kékes fény. Az összhatás egy szép élénk bogyószín, ami télen és nyáron is teljesen viselhető. (Nálam téli szín lesz, mert abból kevés van a birtokomban. nyárra bőven van mit hordanom.)
-
Thanks, It’s MAC - Első Lustreglass rúzsom, de tuti nem az utolsó. Gyönyörű rózsaszínes, barnás nude, egy fél árnyalatnyival világosabb mint a szám, és így még pont jó.
-
Crosswires - Csak 10 éve fáj rá a fogam… Nem tudom, miért nem vettem meg, de van egy olyan érzésem, hogy tudat alatt megvolt, hogy nem fogom komfortosan érezni benne magam. Még barátkozunk. Nem rossz, de majdnem ugyanaz a szín, mint a Pretty Boy, ami már megvan.
-
Sultry Move - Na ez a katarzis.
Nem vártam, hogy ezt fogom a legjobban szeretni, de így lett. Valamiért nagyon passzol a bőrtónusomhoz (világos sárgás olivás) és a hajszínemhez (hűvös hamvas barna), a legtökéletesebb sötét bogyószín ami létezik nekem, de akár nude-nak is elmegy. Nem üvölt, nem agresszív, inkább olyan hűvösen elegáns és komoly, pont ahogy szeretem.
-
Make Me Care - Ajándék volt a rendelésemhez, de nem rossz. A Love Me rúzsokat sem próbáltam még eddig, de tetszik a formula, szóval tuti szétnézek még köztük egy következő akció során. Fahéjas mogyorókrém szín. Nem mintha találkoztam volna valaha fahéjas mogyorókrémmel, de így tudom a legjobban leírni. Nem fed túl erősen, ami nálam szintén plusz pont.
Nekem ez volt a BF.
Körömlakkra még így nem függtem rá, sajnos az esti kép nem adja vissza milyen szép valójában.
Hű, mennyi szépség! Várom a további BF unboxing fotókat.
Ezt a pirosítót nagyon szeretem a MACtől.
Majd mutatsz swatchokat?
(Tudom, van fenn a neten ezermillió, deaznemolyan, na.)
Majd teszel fel képet, ha felkented a körömlakkot?