💖 ùj unboxing kèpekkel

Még csak kinyitottam, írok róla, ha már próbálgattam is. :slight_smile:

1 Likes

Kép
Notino rendelés.
A hajpakolásokat sokadszorra veszem újra nagyon jól táplál mind a kettő, a silver pedig szuperül karbantartja a szőke hajat.
Az Orofluidoról csak jót hallottam, ez az első üvegem, ki fogom próbálni magában és keverve is a többi olajammal.
Estée Lauder mini spirált kipróbálni vettem meg, mielőtt beruházok a nagyra, remélem beválik.

7 Likes

Roppant büszke vagyok magamra, amiért csak sikerült a bűnbe taszigálnom téged!:rofl:

Itt a testvérkéje:
20211123_210231

10 Likes

Csináltam róla swatchokat és kis összefoglalót az instán. Szerintem szuper kis paletta.

7 Likes

Egy kis zsákmány: makeup.hu, Notino, zsibi.
Mini toner, kontúr stick, argánolaj a téli hónapokra, alapozó, mert megesz a fene, hogy milyen lehet :sweat_smile: nem ám azér’ mer’ szükség.
20211124_172416

22 Likes

Ó látom a Sheert , majd írsz róla? :slight_smile:

1 Likes

IMG_20211124_184252
Legalább a szemhéjpúder palettanak ellenálltam.:rofl:

20 Likes

Hát hogyne :slight_smile: Ha sikerül időben felkelni (smink nem marad el), akkor holnap lesz egy első benyomásos véleményem róla. Bár maszkozom egész nap és nem hinném, hogy állni fogja a sarat, ezt bele kell számolnom.

4 Likes

Tegnap egy Notino rendelés érkezett hozzám, amit már nagyon vártam. Minimalizmus jegyében: márciusban rendeltem tőlük utoljára. :blush:

Notino rendelés

https://beautyminimalist.hu/kencefice/notino-szerzemenyek/

15 Likes

Huh en is nagyon várom az alapozó revjút. :blush::blush:

1 Likes

Jelentkezem vele, ígérem :100:

2 Likes

A palettákról én is hamar lebeszéltem magam. A Catrice-esket nézegettem, de úgy tűnik a swatchok alapján, hogy a külcsín felülkerekedett a minőségen.
Ezzel a 2 ecsettel is szemeztem, de őszintén rengeteg ecsetem van. A fele is elég lenne, de ez a gyengém. :blush:

3 Likes

Amúgy az ecsetek nagyon jók, én is vettem.

2 Likes

Kép
Ma reggel érkezett, ez a kedvenc szappanom , a folyékonyat még nem próbáltam, majd írok róla.

9 Likes

Juj, ezt én is meg akartam rendelni, de elbizonytalanodtam. Vegyesek a vélemények róla. Neked mik a tapasztalataid, próbáltad már?

Nekem ennél jobb szappanom még nem volt, nagyon régóta használom, arcra is , gyönyörű tőle a bőröm, nem szárít, kellemes az illata és végtelen ideig elég.
Egyetlen egy hátránya van, ha leejted a lábadra akkor csontot tör , nehéz és tényleg nagyot üt. Múltkor helyben futottam a zuhany alatt :slight_smile:

2 Likes

Igen, utólag láttam, hogy ez a kedvenc szappanod, szóval nyilván használtad már, bocsi a hülye kérdésért. :stuck_out_tongue_winking_eye:
Köszönöm, bíztató, ajándéknak szánnám amúgy, lehet rendelek. :blush: Te hol vásároltad?

Semmi baj:)
Innen érkezett:

2 Likes

Közben nekem is befutott egy csomag, első iherb rendelésem a vámolás óta. A vitamint nem fotóztam. :slightly_smiling_face:

A Benton tonik kedvenc, a J.Cat pirosító becsúszott, olyan cuki a macskusz. :blush:

IMG_20211125_164550

15 Likes

Ezeket vettem a Müllerben, végre volt ebből a spirálból :D, igaz már csak egy sima, meg két vízálló maradt. Párom vigasztalta magát a Mülleres gummicukrokkal, mert nehéz volt kibírnia a vásárlást velem :D.
Nagy tömeg volt az üzletekben. Bokacsizmát is vettem, igaz abból nem akciósat, mert csak az tetszett, nyilván ami nem volt leakciózva :rofl:.
.IMG_20211126_162615

14 Likes