Még csak kinyitottam, írok róla, ha már próbálgattam is.
Notino rendelés.
A hajpakolásokat sokadszorra veszem újra nagyon jól táplál mind a kettő, a silver pedig szuperül karbantartja a szőke hajat.
Az Orofluidoról csak jót hallottam, ez az első üvegem, ki fogom próbálni magában és keverve is a többi olajammal.
Estée Lauder mini spirált kipróbálni vettem meg, mielőtt beruházok a nagyra, remélem beválik.
Roppant büszke vagyok magamra, amiért csak sikerült a bűnbe taszigálnom téged!
Itt a testvérkéje:
Csináltam róla swatchokat és kis összefoglalót az instán. Szerintem szuper kis paletta.
Egy kis zsákmány: makeup.hu, Notino, zsibi.
Mini toner, kontúr stick, argánolaj a téli hónapokra, alapozó, mert megesz a fene, hogy milyen lehet nem ám azér’ mer’ szükség.
Ó látom a Sheert , majd írsz róla?
Legalább a szemhéjpúder palettanak ellenálltam.
Hát hogyne Ha sikerül időben felkelni (smink nem marad el), akkor holnap lesz egy első benyomásos véleményem róla. Bár maszkozom egész nap és nem hinném, hogy állni fogja a sarat, ezt bele kell számolnom.
Tegnap egy Notino rendelés érkezett hozzám, amit már nagyon vártam. Minimalizmus jegyében: márciusban rendeltem tőlük utoljára.
Huh en is nagyon várom az alapozó revjút.
Jelentkezem vele, ígérem
A palettákról én is hamar lebeszéltem magam. A Catrice-esket nézegettem, de úgy tűnik a swatchok alapján, hogy a külcsín felülkerekedett a minőségen.
Ezzel a 2 ecsettel is szemeztem, de őszintén rengeteg ecsetem van. A fele is elég lenne, de ez a gyengém.
Amúgy az ecsetek nagyon jók, én is vettem.
Ma reggel érkezett, ez a kedvenc szappanom , a folyékonyat még nem próbáltam, majd írok róla.
Juj, ezt én is meg akartam rendelni, de elbizonytalanodtam. Vegyesek a vélemények róla. Neked mik a tapasztalataid, próbáltad már?
Nekem ennél jobb szappanom még nem volt, nagyon régóta használom, arcra is , gyönyörű tőle a bőröm, nem szárít, kellemes az illata és végtelen ideig elég.
Egyetlen egy hátránya van, ha leejted a lábadra akkor csontot tör , nehéz és tényleg nagyot üt. Múltkor helyben futottam a zuhany alatt
Igen, utólag láttam, hogy ez a kedvenc szappanod, szóval nyilván használtad már, bocsi a hülye kérdésért.
Köszönöm, bíztató, ajándéknak szánnám amúgy, lehet rendelek. Te hol vásároltad?
Semmi baj:)
Innen érkezett:
Közben nekem is befutott egy csomag, első iherb rendelésem a vámolás óta. A vitamint nem fotóztam.
A Benton tonik kedvenc, a J.Cat pirosító becsúszott, olyan cuki a macskusz.
Ezeket vettem a Müllerben, végre volt ebből a spirálból :D, igaz már csak egy sima, meg két vízálló maradt. Párom vigasztalta magát a Mülleres gummicukrokkal, mert nehéz volt kibírnia a vásárlást velem :D.
Nagy tömeg volt az üzletekben. Bokacsizmát is vettem, igaz abból nem akciósat, mert csak az tetszett, nyilván ami nem volt leakciózva .
.