Masszív 30%-os night shopping a Douglas-ból
A parfüm vakrendelés volt, azóta megszaglásztam üzletben, egyelőre rühellem teszek majd még egy kört, aztán ha akkor is rossz lesz, megy vissza. Amit furcsállok, hogy doboz nélkül kaptam
Masszív 30%-os night shopping a Douglas-ból
A parfüm vakrendelés volt, azóta megszaglásztam üzletben, egyelőre rühellem teszek majd még egy kört, aztán ha akkor is rossz lesz, megy vissza. Amit furcsállok, hogy doboz nélkül kaptam
Óóó, de szééép! Ha nem lenne olyan érzékeny a szemem egy ideje erre én is lecsapnék.
Szép rendelésed van Nem lehet, hogy romlott a parfüm esetleg azért nincs jó illata?
Jo Malone colongeknak tudtommal nincs doboza (meg csak nem is parfum, haha). A markauzleteikben diszdobozba szoktak becsomagolni, kulonbozo meretekhez igazitva, nagyon szep a prezentacio. Nem vasaroltam viszonteladotol, de ketlem, hogy ott is ugyanez lenne a gyakorlat. Igy legalabb egy papirdobozzal kevesebb megy a szelektivbe.
Melyik illatot valasztottad?
Mi lett a szemeddel? Egyik napról a másikra lett érzékeny?
Lekopogom, én csak az erős szélben sírok, de akkor nagyon.
Hosszú folyamat volt. Nem emlékszem mikor kezdődött. Eleinte csak nagyon piros lett és száraz érzetű estére, amikor reggel kifestettem. Aztán kerestem hátha egy-valamire érzékeny, de mindentől bepirult. Ilyen festék, olyan festék, ilyen spirál, olyan korrektor… Volt, hogy szemésznél kötöttem ki, mert hát ragaszkodtam a festéshez. Sosem bakteriális vagy vírus okozta fertőzés volt. Szemész szerint allergia. A gyógyszeres cseppek segítenek valamennyire, de festeni így sem tudom, mert 1-2 óra múlva piros lesz. Csak alkalomszerűen kínozom meg néha, amikor nagyon ki akarom pingálni Szóval a képeitekkel élvezkedem csak
Most, hogy mondod, az üzletben mintha más színe lett volna a folyadénak. Majd elmegyek még egyszer lecsekkolni, aztán kiderül.
Igaz, ez csak cologne az Orange Blossomot vettem meg.
Fú, ez egyrészt bosszantó lehet, mert hát nem sminkelhetsz. Másrészt meg elkeserítő, mert mégsem tudják megmondani pontosan, hogy mi okozza.
Én is minden délelőtt lekönnyezem a szemzugaimból a festéket, amit reggelente 10 perces kemény melóval teszek fel. De elég az én szemeimnek az is, ha belesüt a nap, vagy megfújja kicsit a szél. Egyik nap az egyik könnyezik, másik nap a másik, van, hogy a külső szemzug, van, hogy a belső, semmi rációt nem sikerült még felfedeznem. A reggeli püffedtségről meg ne is beszéljünk. Délutánra viszont olyan szépen leapad, teljesen kinyílnak a szemeim.
De én is folyamatosan ettől rettegek, hogy valami okból kifolyólag nem festhetem majd a szemeimet.
Gondolom a püffedés a nyirokkeringés lassulása miatt lehet, esetleg alvásnál hason fekvés, nem elég magas párna, több sóbevitel… vagy csak mert múlik az idő Meg genetika meg még ki tudja mi. Neked kék szemed van, talán azért is viseli rosszabbul a környezeti változásokat.
Szomorú is vagyok, hogy nem tudok pingálni
Genetika, mert mindig ilyen voltam, meg hát az idő is múlik, ezáltal egyre jobban.
Megértelek.
Ma reggel megértettem miért. Erősen gondolkodom egy tartalék beszerzésen. Nagyon szuper.
A képen egy májusi karácsony.
Ajándékba kaptam nagyon kedves fórumtársunktól. Köszönöm @hanita
Úristen mennyi smink egy helyen!
Hű, de szépek sok boldog sminkes percet kívánok velük
És még magadnál vagy? Én elájultam volna!