💖 ùj unboxing kèpekkel

Masszív 30%-os night shopping a Douglas-ból :speak_no_evil:

A parfüm vakrendelés volt, azóta megszaglásztam üzletben, egyelőre rühellem :smiley: teszek majd még egy kört, aztán ha akkor is rossz lesz, megy vissza. Amit furcsállok, hogy doboz nélkül kaptam :face_with_raised_eyebrow:IMG_20200525_194233

12 Likes

IMG_20200525_195145

14 Likes

Óóó, de szééép! :pleading_face: :heart_eyes:Ha nem lenne olyan érzékeny a szemem egy ideje erre én is lecsapnék.

1 Likes

Szép rendelésed van :star_struck: Nem lehet, hogy romlott a parfüm esetleg azért nincs jó illata?

Jo Malone colongeknak tudtommal nincs doboza (meg csak nem is parfum, haha). A markauzleteikben diszdobozba szoktak becsomagolni, kulonbozo meretekhez igazitva, nagyon szep a prezentacio. Nem vasaroltam viszonteladotol, de ketlem, hogy ott is ugyanez lenne a gyakorlat. Igy legalabb egy papirdobozzal kevesebb megy a szelektivbe. :wink:
Melyik illatot valasztottad?

Mi lett a szemeddel? Egyik napról a másikra lett érzékeny?
Lekopogom, én csak az erős szélben sírok, de akkor nagyon.

1 Likes

Hosszú folyamat volt. Nem emlékszem mikor kezdődött. Eleinte csak nagyon piros lett és száraz érzetű estére, amikor reggel kifestettem. Aztán kerestem hátha egy-valamire érzékeny, de mindentől bepirult. Ilyen festék, olyan festék, ilyen spirál, olyan korrektor… Volt, hogy szemésznél kötöttem ki, mert hát ragaszkodtam a festéshez. Sosem bakteriális vagy vírus okozta fertőzés volt. Szemész szerint allergia. A gyógyszeres cseppek segítenek valamennyire, de festeni így sem tudom, mert 1-2 óra múlva piros lesz. Csak alkalomszerűen kínozom meg néha, amikor nagyon ki akarom pingálni :stuck_out_tongue: Szóval a képeitekkel élvezkedem csak :slight_smile:

3 Likes

Most, hogy mondod, az üzletben mintha más színe lett volna a folyadénak. Majd elmegyek még egyszer lecsekkolni, aztán kiderül.

1 Likes

Igaz, ez csak cologne :smiley: az Orange Blossomot vettem meg.

Fú, ez egyrészt bosszantó lehet, mert hát nem sminkelhetsz. Másrészt meg elkeserítő, mert mégsem tudják megmondani pontosan, hogy mi okozza.

3 Likes

Én is minden délelőtt lekönnyezem a szemzugaimból a festéket, amit reggelente 10 perces kemény melóval teszek fel. De elég az én szemeimnek az is, ha belesüt a nap, vagy megfújja kicsit a szél. Egyik nap az egyik könnyezik, másik nap a másik, van, hogy a külső szemzug, van, hogy a belső, semmi rációt nem sikerült még felfedeznem. A reggeli püffedtségről meg ne is beszéljünk. Délutánra viszont olyan szépen leapad, teljesen kinyílnak a szemeim.

De én is folyamatosan ettől rettegek, hogy valami okból kifolyólag nem festhetem majd a szemeimet.

4 Likes

Gondolom a püffedés a nyirokkeringés lassulása miatt lehet, esetleg alvásnál hason fekvés, nem elég magas párna, több sóbevitel… vagy csak mert múlik az idő :stuck_out_tongue: Meg genetika meg még ki tudja mi. Neked kék szemed van, talán azért is viseli rosszabbul a környezeti változásokat.

Szomorú is vagyok, hogy nem tudok pingálni :cry:

3 Likes

Genetika, mert mindig ilyen voltam, meg hát az idő is múlik, ezáltal egyre jobban. :crazy_face:

Megértelek. :expressionless:

2 Likes

Ma reggel megértettem miért.:blush: Erősen gondolkodom egy tartalék beszerzésen. Nagyon szuper.

1 Likes

A képen egy májusi karácsony.:blush:
Ajándékba kaptam nagyon kedves fórumtársunktól. Köszönöm @hanita :heart:
IMG_20200526_171455
IMG_20200526_172203
IMG_20200526_173045

18 Likes

:open_mouth: Úristen mennyi smink egy helyen!

1 Likes

Micsoda mennyország! Úú, ott egy IT ecset, azt imádni fogod!
@hanita, nagyon kedves vagy!

2 Likes

Hű, de szépek :slight_smile: sok boldog sminkes percet kívánok velük :heart_eyes: :gift_heart:

3 Likes

Aztaaa csodaszép kis csomag, nagyon kedves volt @hanita -tól :heart: :blush:

2 Likes

És még magadnál vagy? Én elájultam volna! :joy:

9 Likes