Én sem tudok. Van egy hely ahol gyűjtöm őket. De minek?
Douglas Nightshopping akcióban vásároltam. Mostanság kevés ünnepi kiadás szólított meg ,de ez egyből.
Ez az ezüst közepű a Dream of House .
Csatlakozom. Marad a helyén, de soha nem használom.
Szemhéjpúderhez én sem használom ezeket a szivacsos applikátorokat - emlékszem, kezdőként mennyit szenvedtem azzal hogy nem tudok jó sminket csinálni, aztán végre beruháztam valami akciós ecsetszettecskére, és kiderült hogy végig az applikátor volt a ludas. (Jó, nem csak az, de ez volt a fő ok - ecsettel egyből elfogadható volt az eredmény )
Viszont én el szoktam tenni a jobbakat, glitterhez meg körömporhoz remekül működnek. Csak “sajnos” körmözéshez meg fogyóeszköznek számít
Ugyanez. Egyetem alatt megállapítottam, hogy nekem mindenféle szemfestés rosszul áll, soha többet. Aztán elkezdtek megjelenni elérhetőbb helyeken az ecsetek, sőt készletek és kinyílt a világ.
Megérkezett az éves Deciem szállítmány.
Uhh. Én 2 SubQ-t várok es egy retinolt.
Balról az első mi?
Milyen a SubQ mist és a Pore control?
A zöld dobozos lábkrém, a pore controlt még nem próbáltam.
A SubQ mistet én reggelente nagyon szeretem. Nem olyan finom permet, mint a koreai mistek, viszont valahogy “felébreszti” az arcom. Nem tudom máshogy jellemezni. Benézek félkómásan a tükörbe, aztán a SubQ mist után meg valahogy még a tekintetem is éberebb.
Aztán nem tudom, lehet, hogy ezt csak én tapasztalom így, de ezért is használom reggel.
A SubQ nekem örök kedvenc, évek óta használom (5 éve is van már), talán ez van a legrégebb ideje a rutinomban. Tavalyról még maradt egy, most ezért csak kettőt rendeltem. Még az elején próbáltam a szemre való változatát is, akkor nem vettem észre különösebb hatását, de most úgy gondoltam, eltelt pár év, hátha most már értékeli majd a bőröm, pláne hogy valószínűleg csak jövő nyáron kerül rá a sor (most mást használok, a következő pedig egy Instanatural lesz).
Annyira vicces, rá se kellett néznem a képre, tudtam, hogy rajta lesz a Subq szérum.
Én szerintem kihagyom ebben az évben a vásárt, még megvan a múlt évi beszerzés fele…
A sarokkrém neked mennyire jött be?
Nem tudom még, az is első rendelés.
Magyar fodrász terméke, kíváncsi vagyok.
Azt le kell írnom, hogy a csomagban az egyik termék más volt tévedésből, írtam, másnap korrigáltak, hozta a futár azt amit rendeltem. Eddig is innen rendeltem és ezután is innen fogok.
Sokszor van ingyenes szállítás, vagy egyéb akció.
A logó máris megfogott
Köszi a linket, átböngészem az oldalt, mert a Cantu nekem sajnos nem vált be, de itt van választék más CGM márkákból.
Nincs mit, a Shea Moisture nagyon jó, abból használok többfélét.
A tegnapi 50%-os akcióban lecsaptam a Mac Burgundy Times Nine palettàra😊
SubQ nekem is óriási kedvencem. A misten gondolkodtam en is épp az ébresztő hatása miatt. Aztán arra jutottam, hogy előtte érdemes volna kialudni magam inkább
, mert különben a legdragabb kence se segít az arcomon.
Skinsmart és Douglas rendelés:
Ugyan, évek óta 4-6 órákat alszom…
Nem azt mondom, hogy ez jó, de milyen lennék napi 8 óra alvással?
Elnézést ha indiszkrét vagyok, de hadd kérdezzem meg: nem tudsz aludni, vagy nincs időd?
Éjjeli bagoly vagyok, estére leszek éber (ha véletlenül kialszom magam, akkor is), illetve olyankor van időm kicsit magamra, szóval gyakran éjjel 1-kor fekszem le. Viszont reggel 6 előtt kelek, hogy a gyerekek odaérjenek suliba. Ennyi. Hétvégén néha tovább alszom, a gyerekek is csendben elvannak.
Egyébként aludni tudnék, nagyon is.
Mindent értek…