💖 ùj unboxing kèpekkel

Én sem tudok. Van egy hely ahol gyűjtöm őket. De minek?

Douglas Nightshopping akcióban vásároltam. Mostanság kevés ünnepi kiadás szólított meg ,de ez egyből.
Ez az ezüst közepű a Dream of House .

1 Likes

Csatlakozom. Marad a helyén, de soha nem használom.

1 Likes

Szemhéjpúderhez én sem használom ezeket a szivacsos applikátorokat - emlékszem, kezdőként mennyit szenvedtem azzal hogy nem tudok jó sminket csinálni, aztán végre beruháztam valami akciós ecsetszettecskére, és kiderült hogy végig az applikátor volt a ludas. (Jó, nem csak az, de ez volt a fő ok - ecsettel egyből elfogadható volt az eredmény :smiley: )
Viszont én el szoktam tenni a jobbakat, glitterhez meg körömporhoz remekül működnek. Csak “sajnos” körmözéshez meg fogyóeszköznek számít :grin:

6 Likes

Ugyanez. Egyetem alatt megállapítottam, hogy nekem mindenféle szemfestés rosszul áll, soha többet. Aztán elkezdtek megjelenni elérhetőbb helyeken az ecsetek, sőt készletek és kinyílt a világ.

1 Likes

Megérkezett az éves Deciem szállítmány. :heart_eyes:
IMG_20211112_132918

22 Likes

Uhh. :smiling_face_with_three_hearts: Én 2 SubQ-t várok es egy retinolt.
Balról az első mi? :grin:
Milyen a SubQ mist és a Pore control?:grin:

A zöld dobozos lábkrém, a pore controlt még nem próbáltam.
A SubQ mistet én reggelente nagyon szeretem. Nem olyan finom permet, mint a koreai mistek, viszont valahogy “felébreszti” az arcom. Nem tudom máshogy jellemezni. Benézek félkómásan a tükörbe, aztán a SubQ mist után meg valahogy még a tekintetem is éberebb.
Aztán nem tudom, lehet, hogy ezt csak én tapasztalom így, de ezért is használom reggel. :slightly_smiling_face:

A SubQ nekem örök kedvenc, évek óta használom (5 éve is van már), talán ez van a legrégebb ideje a rutinomban. Tavalyról még maradt egy, most ezért csak kettőt rendeltem. Még az elején próbáltam a szemre való változatát is, akkor nem vettem észre különösebb hatását, de most úgy gondoltam, eltelt pár év, hátha most már értékeli majd a bőröm, pláne hogy valószínűleg csak jövő nyáron kerül rá a sor (most mást használok, a következő pedig egy Instanatural lesz). :grinning:

2 Likes

Annyira vicces, rá se kellett néznem a képre, tudtam, hogy rajta lesz a Subq szérum. :grinning:
Én szerintem kihagyom ebben az évben a vásárt, még megvan a múlt évi beszerzés fele… :see_no_evil:
A sarokkrém neked mennyire jött be?

2 Likes

Nem tudom még, az is első rendelés.

1 Likes

Magyar fodrász terméke, kíváncsi vagyok.

Azt le kell írnom, hogy a csomagban az egyik termék más volt tévedésből, írtam, másnap korrigáltak, hozta a futár azt amit rendeltem. Eddig is innen rendeltem és ezután is innen fogok. :star_struck:

Sokszor van ingyenes szállítás, vagy egyéb akció.

IMG_20211112_154650

13 Likes

A logó máris megfogott :owl::heart_eyes:
Köszi a linket, átböngészem az oldalt, mert a Cantu nekem sajnos nem vált be, de itt van választék más CGM márkákból.

2 Likes

Nincs mit, a Shea Moisture nagyon jó, abból használok többfélét.

3 Likes

A tegnapi 50%-os akcióban lecsaptam a Mac Burgundy Times Nine palettàra😊

Kép

17 Likes

SubQ nekem is óriási kedvencem. :smiling_face_with_three_hearts: A misten gondolkodtam en is épp az ébresztő hatása miatt. Aztán arra jutottam, hogy előtte érdemes volna kialudni magam inkább :grin:, mert különben a legdragabb kence se segít az arcomon.:grin:

2 Likes

Skinsmart és Douglas rendelés:

Kép
Kép
Kép
Kép

25 Likes

Ugyan, évek óta 4-6 órákat alszom…
Nem azt mondom, hogy ez jó, de milyen lennék napi 8 óra alvással? :grinning::grinning::grinning:

2 Likes

Elnézést ha indiszkrét vagyok, de hadd kérdezzem meg: nem tudsz aludni, vagy nincs időd?

1 Likes

Éjjeli bagoly vagyok, estére leszek éber (ha véletlenül kialszom magam, akkor is), illetve olyankor van időm kicsit magamra, szóval gyakran éjjel 1-kor fekszem le. Viszont reggel 6 előtt kelek, hogy a gyerekek odaérjenek suliba. Ennyi. Hétvégén néha tovább alszom, a gyerekek is csendben elvannak.

Egyébként aludni tudnék, nagyon is.

7 Likes

Mindent értek… :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes