Ismerős - ugyanebben a cipőben jàrok. Èjfèl ès 1 között megyek aludni, reggel 5.45 pedig kelès. De nèha beàjulok 1- 1 òràra 6 körül
40%-os Joy kuponnal.
Mostanáig bírtam ki a téli dekorálást, és végre kikerült ez a szépség a dobozából.
@umpalumpa nemsokára bontogathatjuk
Igen, nem sokára
Pont ma húztam elő én is, de gyorsan vissza is csomagoltam, mert nagyon csábít. Kicsit még tologatom a karácsonyi fílinget
Megérkezett a Douglas-ból a leendő születésnapi ajándékom. A rúzs nem az, az magamtól magamnak
Ránézésre az összes színt imádom a palettában Belemászni még nem szabad, nagyon stílusosan pont akkor kapom majd meg, mikor a sorozat befejező évadának utolsó 5 része elérhető lesz
De szép! Azon a Royal Mint színen egyből megakadt a szemem. De mind nagyon jól van összeválogatva.
Nekem mindentől függetlenül is nehéz megkezdeni egy palettát, csak nézegetem milyen szép. Persze amikor elhatározom magam, utána már sima ügy.
Használd örömmel
Most nézem, a paletta alsó felében vannak fekete háttérrel és csillaggal jelölt színek. A paletta oldalán pedig felirat: *For face & body (Not eyes). Nem lehet szemhéjra használni ezeket a színeket?
Nairobi és a rock bottomot hova kened akkor?
Dettó
Amerikában a pigmenteket hivatalosan nem lehet szemre használni. Gyakorlatilag lehet, de ezt rá kell írni minden palettára.
Ó köszönöm. Furcsa is volt, hogy 10 pigment és pont 10 van megcsillagozva. Ezt nem tudtam
Ja igen Amerikában a kinder tojás is tiltott, de fegyvere mindenkinek lehet
Avon rendelés és dm
A szemhéjalapról itt a fórumon olvastam jókat, a körömágybőrre való krém a blogon volt és eszembe jutott, hogy régebben volt ilyesmim.
A dm-es dolgok bevált, sokszor újravett termékek, illetve a maszk újdonság, de több korábbi baleás maszk is kedvencem lett.
Egyébként nagyon szép színek vannak benne, majd hozok swatchokat is róla
Teljesen logikátlan, hogy meg vannak csillagozva, én bevallom, simán felpakolom a szememre őket is - nyilván nagyon figyelek, de ha már benne van, szeretném használni. Ráadásul itt olyan árnyalatokról van szó, amik még a fantáziámat se hagyják nyugodni. Aztán egyszer lehet a szemészeten kötök ki, akkor nem leszek ilyen bátor. de addig is bízok a szerencsémben, meg abban, hogy nem a nyitott szememre kenegetem őket.
Hát kevés olyan sminket tudok elképzelni, ahol akkor ezek az árnyalatok az arcon kapnak helyet. Nem lehetetlen, csak sokat kell rajta gondolkodni, és lehet, hogy picit furán fognak az emberre nézni
Ma érkezett hozzám egy mini Nabla mágneses paletta, mert végre volt készleten. Neki is láttam belepakolni a monoimat -amik közül hármat ki kellett előbb szabadítani a tartókájából. Szépen engedett is a ragasztó a hőre, aztán kiszedéskor megcsúszott a kezem és belevájtam a célszerszámmal az absinthe-ba…többször is. De legalább nem a kezembe. Nem megy nekem ez a depotting.
A színek: Nabla Ludwig, On the Road, Absinthe, Entropy (nem régi beszerzések), Catrice Getting My Bronze On és Madamoiselle Chic (a kedvenc)
Ma érkeztek: a Tom Ford quad a Pretty Baby névre hallgat
Jaj de szép!
Kiko csomag. Október 22-én rendeltem, szóval lehet gyalog hozták Olaszországból. Mondjuk legalább így csak 2 hetet kell kibírni a bontogatással.
Az adventi kalendárium mellett egy korrektor paletta, egy korrektor ecset (mostanában ezt a fajtát szeretem szem alá használni), a tonik pedig valószínűleg a 13 éves fiamé lesz, ha rá tudom venni a használatára. Direkt neki választottam, mert eléggé kis gyengéd.
Nagyon kíváncsi leszek a kalendáriumra!
Én is, bár a weboldalon elég részletesen leírják, hogy mi van benne.
De van kevés kiko termékem, és kíváncsi vagyok a márkára jobban.