💖 ùj unboxing kèpekkel

Majd mutatsz sminket vele?
Kiváncsi vagyok hogy mutat :slight_smile:

Annak is kell lenni, azért vesszük meg, hogy használjuk.:slight_smile:

1 Likes

Elég régen jelentkeztem már be, nem is igazán vettem semmit. Sikerült leállnom az állandó vásárlással. Most viszont rendeltem az AVON tól. Szeretem a tusfürdőket és a habfürdőket. Végig szimatoltam mindent és nagyon jó az illatuk. Lesz mivel fürödni és tusolni. Imádom ezeket az illatokat. A fejbőr masszírozó és a Luxe szempilla szérum szimplán felkeltette az érdeklődésem. A lábsprayket már többször megvettem, nekem megfelelnek. A Black suede parfüm öcsémnek lesz karácsonyi ajándék. 16363815290337890165663757173919
Lenne egy kérdésem. Aki rendelt az Yves Rocher oldaláról, neki mennyi idő alatt szállították ki a csomagot és kapott előtte értesítést? Bő egy hete rendeltem tőlük adventi kalendáriumot. Két nap múlva megjelent az oldalon hogy feladva, de azóta se egy e-mail se a csomag nem jött meg. Előre is köszi :slight_smile:

14 Likes

Jé, az Avonnak van fejbőr masszírozója? Kell! :sweat_smile:
Ezer éve nem néztem katalógust, online sem.

2 Likes

Èn a notinon vettem fejbőr masszìrozòt pàr hete ès azzal szoktam beledolgozni a sampont a hajamba hajmosàskor.

Jót tesz a hajamnak, làthatò a különbsèg

4 Likes

Én elalélok a fodrásznál ha ezzel masszíroznak :blush:

2 Likes

Én is. :sweat_smile:

1 Likes

Megírod a nevét/márkáját, légyszi? :slightly_smiling_face:

Persze, Lee Stafford, Core Pink

2 Likes

Köszönöm szépen! :heart_eyes:

Én múlthét pénteken rendeltem (nem adventi naptárat), előre fizettem, hétfőn küldték a számlát, kedden meg a posta az értesítő emailt a nyomkövető kóddal hogy csomagot adtak fel nekem, szóval szerintem mindenképp kérdezz utána a vevőszolgálaton/ nézd meg spam mappában hátha küldött neked is a posta nyomkövetős kódot (vagyis küldeményazonosítót csak nem jutott eszembe a szó)

Éjjel kaptam e-mailt a feladásról. Ennyire lassú szállítással nem nagyon találkoztam még. Köszönöm hogy írtál.

2 Likes

Nem kozmetikum, de én egy teljesen átlagos Phillips vasalóra vártam 3 hetet a Mediamarkttól. Folyton írták, hogy beszerzés alatt van még mindig. Én nem tudom, honnan kellett beszerezniük, Timbuktuból?? Egyszerűbb lett volna, ha kiírják a weboldalra, hogy nincs készleten, íratkozzak fel.
Belföldön egyszerűen vicc, ha 3-4 napnál több a szállítás. Bár a postánál sajnos ez már gyorsnak számít. (Elsőbbségi levél 2!! nap, miért nem 1?)

3 Likes

Nekem volt, hogy ki volt írva egy weboldalon, hogy másnap átvehető. Szuper, megrendeltem. Semmi visszajelzés arról, hogy mikor mehetek érte. Hívtam őket 3. nap, hogy mégis mizu. Ja hát még beszerzés alatt van, leghamarabb 4-5 nap múlva átvehető. Én pont amiatt választottam őket, mert fontos volt mihamarabb hozzájutnom… Így aztán nem szóltam egy szót sem, hogy kösz nem kérem, de megrendeltem máshonnan, ahol nem kaptam meg előbb, de legalább nem is ámítottak vele. Mondjuk fel is hívtam előtte őket, hogy van-e készleten. :smiley: Az eredeti helyről meg egy hónap múlva kaptam emailt, hogy még mindig nem vettem át, aztán rá egy hétre, hogy törlik a rendelést. Remélem másnak így már készleten volt legalább a másnapra ígért átvételhez.

5 Likes

Megérkezett a kalendáriumom. Nagyon kis darab. A szájfény és a parfüm ajándék volt a rendeléshez. Nagyon szépen be volt csomagolva minden. Mondhatjuk hogy elégedett vagyok. 16365625415845659262975065078973

22 Likes

A legjobb :grin::rofl::heartpulse: BOOB MASK. Vettem pár dolgot fb csopiban , ès ez a maszk is közöttük volt, csak most láttam hovà szàntàk. Èn inkàbb dekoltàzsra fogom felrakni a boobs helyett, ott amùgy is vékony a bőr. Jòt nevettem
20211110_174758
20211110_175511

18 Likes

Első Dior szemfestékem. Csodaszép .16365861015403286584331264221135

25 Likes

Tényleg az! Jópofa a minta is.

1 Likes

Nagyon szép, imádom ezeket a színeket :heart_eyes:! Azt viszont nem értem miért ragaszkodnak a luxusmárkák ezekhez az applikátorokhoz. Bár lehet, hogy csak én nem tudok velük dolgozni és azért zavarnak.

3 Likes

Ezen én is gondolkozom ,csak nem tudtam eldönteni ez az árnyalat, vagy amelyiknek pezsgő szín a közepe. Hol vetted ? Esetleg vhol akciós?

1 Likes