💖 ùj unboxing kèpekkel

Én meg a dm naptárán sokat gondolkodtam, de végül elcsábított a Planall. :slight_smile:

1 Likes

Egy gyűrűsöm nekem is van, Reálszisztéma S méret. Azt szoktam beleírni, hogy hány kiló vagyok. :grinning:

IMG_20211103_122009

10 Likes

Egy gyors kör a Rossmannban. A szempillaspirál impulzus vásárlás volt, sajnos a sima nem volt, erről viszont nincsenek olyan jó vélemények, na majd kiderül hogy teljesít. :slightly_smiling_face:IMG_20211026_150453

12 Likes

Kép
Ezek a kedvenceim☺️A fenti kettő az Paperbalnks, a lila bőr kötéses az egyedileg készült, ajándékba kaptam, rajta pedig az idei Dolce Blocco.
Ezt a slim fazont kedvelem a jövő évi is ilyen lesz, csak még nem döntöttem el a márkát.

12 Likes

Mind szép, de a csizmás különösen. Nagyon dögös-csajos​:heart_eyes::heart_eyes:

1 Likes

Gyönyörűek :heart: Nálam a legfelső a favorit :slight_smile:

1 Likes

Notino és Lovebrands rendelésem érkezett ma. :slightly_smiling_face:
A Notino-n talán még most is ingyenes a szállítás, a Dove testápoló és a wet N wild rúzs jött innen.

Az Artdeco termékek régóta vonzottak, úgy tűnik a 60-as árnyalatú poralapozó színe jó is lesz! :+1: Már mindenbe belemásztam. :grinning:
IMG_20211104_125625

16 Likes

Szeretem az Artdecót, @anon27689852 annyit dicsérte, hogy muszáj volt kipróbálnom.:slight_smile:
A kis pirosítóik is nagyon jók.

1 Likes

A transzparens kompakt púderjük megvan, imádom!

Csak akárhányszor a Müllerben nézegetem, az állvány és a termékek is olyan koszosak, elmegy a kedvem annyi pénzt kiadni rá! :worried:

Most viszont találtam 20%-os kedvezménykódot, alapból be akciósak is voltak a Lovebrands-en, nem tudtam kihagyni. :blush:

1 Likes

Megértem, iszonyúan tudnak kinézni az állványok, a teszterek. Ami nincs lefóliázva, az nincs biztonságban…

Makeu…hu-ról rendeltem. Megkedveltem ezt a webáruházat, sajnos.
Az itatós papír annyira cukker, hogy kellett. A második képen látszik, hogy tükrös a tartója és egy puffni segít felszedni a lapokat és felitatni vele az olajat.
A jázminos szappan ááhh :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:. A többi is finom, kivéve a citromos, az ócska legfrisítő szagú.
20211104_165755
20211104_165821

18 Likes

Úristen, ilyen mattító lapocska kell!:smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Attól tartok elhoztam az uccsót:

Iratkozz fel értesítésre.
Bocsi! :speak_no_evil:

1 Likes

Azért tudok nélküle élni, de nagyon köszi!:kissing_heart:

1 Likes

Tegnap érkezett gyönyörűség (400 Peach árnyalat)

Kép

Kép

Kép

28 Likes

Hű, hogy èn mennyit " kerülgettem" ezt a pirosìtòt, de vègül nem vettem meg , sajnàltam annyi pènzt kiadni bàrmennyire is tetszik :see_no_evil:mivel olyan sok màsik van. Ha csak 1-2 db lenne akkor biztosan meggyőztem volna magam . Hasznàld örömmel , remèlem elègedett leszel vele.:smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Nagyon sokáig gondolkodtam rajta, nézegettem. Aztán eladtam egy csomó cuccot a kollekciómból (pirosítókat is) és beruháztam egy Sisley púderbe, ebbe a D&G pirosítóba és egy Tom Ford pirosító duóba. Inkább legyen kevesebb termékem, de azokkal legyek maradéktalanul elégedett. Nagyon szép és természetes színe van ennek a pirosítónak. Kívül-belül csodás. Öröm kézbe venni nap mint nap.

6 Likes

Jaj, olyan gyönyörű! Nem biztos, hogy lenne szívem használni.

1 Likes

Vele én is szemeztem, de meggyőztem magam, hogy neeeemmm :rofl: aztán ma beszabadultam a Müllerbe és szert tettem pár dologra :see_no_evil: :hear_no_evil: :speak_no_evil:

2 Likes

Én szívtelen vagyok :sweat_smile:

4 Likes