Én meg a dm naptárán sokat gondolkodtam, de végül elcsábított a Planall.
Egy gyűrűsöm nekem is van, Reálszisztéma S méret. Azt szoktam beleírni, hogy hány kiló vagyok.
Egy gyors kör a Rossmannban. A szempillaspirál impulzus vásárlás volt, sajnos a sima nem volt, erről viszont nincsenek olyan jó vélemények, na majd kiderül hogy teljesít.
Ezek a kedvenceim☺️A fenti kettő az Paperbalnks, a lila bőr kötéses az egyedileg készült, ajándékba kaptam, rajta pedig az idei Dolce Blocco.
Ezt a slim fazont kedvelem a jövő évi is ilyen lesz, csak még nem döntöttem el a márkát.
Mind szép, de a csizmás különösen. Nagyon dögös-csajos:heart_eyes:
Gyönyörűek Nálam a legfelső a favorit
Notino és Lovebrands rendelésem érkezett ma.
A Notino-n talán még most is ingyenes a szállítás, a Dove testápoló és a wet N wild rúzs jött innen.
Az Artdeco termékek régóta vonzottak, úgy tűnik a 60-as árnyalatú poralapozó színe jó is lesz! Már mindenbe belemásztam.
Szeretem az Artdecót, @anon27689852 annyit dicsérte, hogy muszáj volt kipróbálnom.
A kis pirosítóik is nagyon jók.
A transzparens kompakt púderjük megvan, imádom!
Csak akárhányszor a Müllerben nézegetem, az állvány és a termékek is olyan koszosak, elmegy a kedvem annyi pénzt kiadni rá!
Most viszont találtam 20%-os kedvezménykódot, alapból be akciósak is voltak a Lovebrands-en, nem tudtam kihagyni.
Megértem, iszonyúan tudnak kinézni az állványok, a teszterek. Ami nincs lefóliázva, az nincs biztonságban…
Makeu…hu-ról rendeltem. Megkedveltem ezt a webáruházat, sajnos.
Az itatós papír annyira cukker, hogy kellett. A második képen látszik, hogy tükrös a tartója és egy puffni segít felszedni a lapokat és felitatni vele az olajat.
A jázminos szappan ááhh . A többi is finom, kivéve a citromos, az ócska legfrisítő szagú.
Úristen, ilyen mattító lapocska kell!
Attól tartok elhoztam az uccsót:
Iratkozz fel értesítésre.
Bocsi!
Azért tudok nélküle élni, de nagyon köszi!
Tegnap érkezett gyönyörűség (400 Peach árnyalat)
Hű, hogy èn mennyit " kerülgettem" ezt a pirosìtòt, de vègül nem vettem meg , sajnàltam annyi pènzt kiadni bàrmennyire is tetszik mivel olyan sok màsik van. Ha csak 1-2 db lenne akkor biztosan meggyőztem volna magam . Hasznàld örömmel , remèlem elègedett leszel vele.
Nagyon sokáig gondolkodtam rajta, nézegettem. Aztán eladtam egy csomó cuccot a kollekciómból (pirosítókat is) és beruháztam egy Sisley púderbe, ebbe a D&G pirosítóba és egy Tom Ford pirosító duóba. Inkább legyen kevesebb termékem, de azokkal legyek maradéktalanul elégedett. Nagyon szép és természetes színe van ennek a pirosítónak. Kívül-belül csodás. Öröm kézbe venni nap mint nap.
Jaj, olyan gyönyörű! Nem biztos, hogy lenne szívem használni.
Vele én is szemeztem, de meggyőztem magam, hogy neeeemmm aztán ma beszabadultam a Müllerbe és szert tettem pár dologra
Én szívtelen vagyok