💖 ùj unboxing kèpekkel

Jajj nagyon rossz hatással van rám a fórum. Eddig úgy voltam vele, hogy én aztán nem fogok színes szagos tusfürdőkre költeni, tökéletesen jó nekem a párom aktuális tusfürdője. Most meg itt ül a kisördög a vállamon, azt mondja ti küldtétek :grinning_face_with_smiling_eyes:

5 Likes

@Piko888 , az élményért amit okoz a tusfürdő fürdés közben megéri :)). Jó sűrű, elég intenzív illat"orgia". Igazi Halloweeni hangulatom lett tőle. Nem bírtam ki és érkezik egy téli hangulatú testradír és egy rózsás kézkrém is majd zsibiről :).

1 Likes

@Nita hogy bírod a “nem bontást”? :grin: Én egyre nehezebben. Nagyon viszket a tenyerem :sweat_smile:

1 Likes

Pont ma gondoltam rá, hogy de várom már a decembert. :smiley:
Tarts ki, most már közel van. :kissing_heart:

1 Likes

Kép
Patikai beszerzés a Neogranormon és a Redupetin, a parfümöket egy kedves krémmániástól vettem a nagy fújósban lévő ajándék volt.
A Neogranormont szétszadizott bőrre szoktam kenni, hámlasztas után általában vagy ha őrülten kiszárad az arcom , egy éjszaka alatt rendbetesz mindent.
A Redupetinből 2-3 tubussal már elkentem, nekem hatásos volt, amint elfogy az Eucerin Anti Pigmentem már bontom is ki.
A minták:
Guerlain : Samsara EDT
Boucheron: Jaipur Bouquet
Trussardi: A way
Van Cleef and Arpels: Midnight in Paris.

13 Likes

Kicsit előrehoztam a karácsonyt, megleptem magam pár dologgal :slight_smile:
Főszereplők a Nabla paletták, a Platinumba akkor szerettem bele, amikor Blanky készített vele egy sminket.
A 3 mono: Entropy, Ludwig, On the road
Nyx bronzosító a Golden one, eddig csak a Free spirit volt meg.

Nablától egyébként a Side by side-on gondolkoztam, mert nekem az a nagybetűs komfortzóna, viszont pont emiatt -szerintem- kicsit uncsi ennyi pénzért.

Igyekszem tudatos lenni, több napig, de akár hetekig is áll megpakolva a virtuális kosaram. Ezalatt rengeteg videót megnézek / véleményt olvasok, így van amit menet közben el is engedek. Mindennek nagyon örülök, alig várom, hogy kipróbáljam őket :blush:
20211027_152201

21 Likes

Szépségesek! :heart: A Nabla paletták főleg, egyik kedvenc márkám szemhéjpúder terén. :blush:

3 Likes

Ó azok az előrehozott karácsonyok :relaxed:, csodás cuccok :)). Sminkelj velük örömmel. :).

1 Likes

Bronzerrel óvatosan, nekem széttört, anélkül, hogy elejtettem volna, nagyon puhán van préselve.:slight_smile:

1 Likes

Köszönöm az infót, eddig szerencsére egyben van mindkét árnyalat, de akkor szuper óvatos leszek velük a jövőben :slight_smile:. Lehet, hogy jobb kiszerelés lett volna egy kisebb tégelybe vastagabb réteget préselni.

1 Likes

Nem bírtam ki és érkezett zsibiről egy rózsás kézkrém amit valószínűleg el is fogok tudni majd használni :)). Első benyomások: Gyorsan beszívódik és nagyon finom illatú, szerintem talán ebben az őszi időkben még jól hidratál. A könyv Romy Schneiderről szól, de a leírás módja alapján szórakoztató irodalom :). Nagyon kiváncsi vagyok rá, mert imádom a filmjeit és az életéről is olvastam már sokat. Szeretem színésznő. Egyébként szeretném az írónőnek a Coco Chanelről szóló könyvét is majd megvenni :).
IMG_20211030_193648

12 Likes

Két nap dm- és Müller zsákmányai: az Essie alaplakkot itt láttam a fórumon, hogy ajánlotta valaki, a Catrice sprilákat szeretem kipróbálni, a Maybelinne szemceruzát @Amadea ajánlotta. A Plan All pedig sok-sok hét töprengés után került hozzám, ez az első határidőnaplóm tőlük, remélem beválik.
IMG_20211102_183159

18 Likes

@nita Pont ma érkezett hozzám is egy Plan All határidőnapló. :grin:Először vettem egyet a DM - ben, de közben beleszerettem a Plan All változatába. Holnap teszek fel én is képet róla. :slight_smile:

3 Likes

Feltennétek majd egy belső oldalt is? :star_struck: Én gyűrűs naptárat használok alapból, de lehet, kipróbálnék egy ilyet jövőre.

1 Likes

@blessed Remélem nem túl sok a fotó, amivel bombázlak. :grin: Ők érkeztek tegnap hozzám, ebbe a Plan All határidőnaplóba lettem instant szerelmes (kívül-belül) . :heart:
IMG_20211103_081042
IMG_20211103_081146

A napló elején meg lehet határozni 3 nagy éves célt.

1635923759257

Ez egy átlagos heti nézet. (TO DO listával az oldal alján)

IMG_20211103_081229

Minden hónap elején van egy ilyen havi tervező is.

IMG_20211103_081245

A hónapok végén van egy szokáskövető és egy életkerék.

1635923773841

Illetve a bevételeket és kiadásokat is tudjuk követni benne minden hónapban. :slight_smile:
IMG_20211103_081315

14 Likes

Köszönöm, hogy befotóztad. :blush: Megértelek, tényleg nagyon szép a PlanAll, de a többi is!
A célkitűzős meg szokáskövető oldal hasznos lenne nekem is :slight_smile:

1 Likes

Az elmúlt években mindig vettem a DM-ben naplót, sőt, egyszer a Lakatos Márk félét, januárban még írogattam, aztán megfeledkeztem róla, és csak a telefonom naptárát használom.
Idén már nem is kísérletezek vele…

4 Likes

@Kokapu Hát az biztos, hogy nem mindenki használja ki ezeket a naplókat.
Én egész évben írok bele, mindennapi To do listát, illetve programokat, tennivalókat, stb. Mondjuk imádok kézzel írni, rajongok a gyönyörű írószerekért, szóval ez naponta 10-20 olyan perc az életemből, ami boldoggá tesz. :slight_smile: Olyan, mint reggel a sminkelési rutin. :smiley: Kezdtem el én is telefonos naptárat használni, de az nagyon nem működött nekem sajnos.

6 Likes

Odavagyok a szép határidőnaplókért, annyira, hogy el is szoktam őket tenni :slight_smile: Nálam a Paperblanks slim a favorit évekig azt vettem , idén viszont Dolce Bloccot kaptam ajándékba, majd ha hazaértem befotózom a kedvenceket.
Jövőre is valami csodaszépet szeretnék a megszokott méretben, befér a táskámba, és nagyon jó hogy bele tudom írni az időpontokat.
Meg olyan elegáns is egy szép noteszt elővenni szerintem :slight_smile:

3 Likes

Én kombinálom a dolgokat, Google naptár és papír alapú határidőnapló is folyamatos használatban van, bármelyik nélkül félembernek érezném magam :smiley: Google naptárba csak az időpontokat, eseményeket programokat írom, ha bármilyen időpontot egyeztetek, azt szoktam elővenni, ráadásul a telefonom az, ami biztosan mindig nálam van. Viszont a különböző listákat, teendőket papíralapon vezetem. Az elmúlt években Dolce Bloccot használtam, jövőre viszont gyűrűs kalendáriumra váltok, már meg is vettem, egyszerűen szerelmes vagyok belé, annyira gyönyörű, már alig várom, hogy január legyen és használhassam :heart_eyes:
P_20211103_095445

14 Likes