Hogyan rakatod fel, keratinos módszerrel, vagy…?
De kemény! Mindenképpen postold majd!
A póthajas topicban mindent leírtam, fotókat is tettem fel róla
Majd mesélj, milyen vele sminkelni.
A TkMaxx-ből nem jöhettem ki üres kézzel, jöttek velem a téli kézkrémek és a cicás konyharuha.
A Sephora zsákmányt még nem mutatom meg, majd ha @Amadea megkapta a maga részét belőle.
Jaj az a konyharuha
Volt kötény is, de végül ezt hoztam el.
Oh cicás konyharuha
Erős vagy, hogy ellen tudtál állni neki
Kipróbáltam a Lee Stafford sampont tegnap, első benyomások: brutálisan puha lett a hajam! Előtte sem volt ezzel gond, na de most! Nagyon szép a fénye is, és egyelőre jól tisztít. Nem használtam mellé balzsamot.
Egyedül az illata sok nekem, de ezt olvastam is róla. Ezért vízzel higítottam egy kis flakonban, hogy ne legyen olyan koncentrált. Nagyon várom a hatását, hogy mennyire segít a hajhullásomon.
Örülök neki , hogy tetszik. Angel parfüm illata van, ahogy az összes alap Lee Stafford terméknek, én szeretem de tényleg brutál erős.
Most a Coco Loco hővédőt érzem a hajamon amit még vasárnap vasaltam ki .
Majd írd meg, hogy vált be, érdekelne. Legközelebb rendelek tőlük hajnövesztő pakolást, most hogy írtam róla, hiányzik.
Rendben, írok majd róla.
Tegnap jártam a Douglas-ben és némi tépelődés után velem jött a hajnövesztő pakolás is. Volt egy szülinapi kuponom még, ami meglepetésként ért a pénztárnál. Ezt a pakolást fejbőrre is fel szoktad vinni?
Bocsánat, hogy szétoffolom a topic-ot.
Írok privátban :), ha van rá igény szívesen csinálok egy hajhullós topicot is ahova leírhatom a tapasztalataimat, tudunk beszélgetni, kinek mi vált be stb.
Szuper ötlet!!!
Múlt héten érkezett DM rendelés
Nekem is DM, egy retinol szérum. Ausztriából érkezett. Már kipróbáltam, egyelőre nem okozott semmi problémát.
Megérkezett, már most imádom az illatát :)). Véletlenül amikor “megillatoltam”, kifolyt egy kicsi belőle, úgyhogy kezet mostam vele. Elég tartósnak tűnik az illata. Nagyon cuki a cég, szépen becsomagolták a terméket és még kis mintát is küldtek, meg kedvezményt is ha jól láttam :).
Megvettem a jövő évi határidőnaplómat, nagyon szépséges!
Nagyon tetszik!
Odavagyok a szép naplókért, már énis nézgetem a Realwebshopon, hogy melyik lenne jó.