Annyira cuki volt, hogy nem bírtam nem megvenni…
Annyira cuki volt, hogy nem bírtam nem megvenni…
Ezt én is megvettem ma…
Na hát akkor nem vagyok egyedül, remélem jó lesz!
Glamour napi rendelés az Unipatikától.
A lemosó nagy kedvenc, nem volt kérdés, hogy újraveszem. A krémből csak mintám volt korábban, de azonnal meggyőzött.
Az elmúlt másfél hét beszerzései:
Notino és avon rendelés, plusz Müller és dm
A Catrice alapozó nekem bevált, a notinon van több árnyalat, ami nincs a müllerben, ezért rendeltem. A kis essence palettának nem tudtam ellenállni
A babylove fürdető állandó darab, nemcsak a gyerekeknek, hanem nekem is ez a második lemosóm. A Barnangen tusi illatát nagyon szeretem, sokszor vettem már.
A sampont @Luiselotte véleményének hatásàra vettem. Eddig kétszer használtam, a rövid távú tapasztalat az, hogy szuper selymes és lágy esésű a hajam utána, tetszik. A cél a fürdőszoba padlóját borító hajszálak számának csökkentése hosszabb távon.
Az avon cannabis termékcsaládból a lemosó olajat többször vettem már, most a hűvös, szeles időre készülve vettem az ajakkencét egy kis extrának.
Az essence paletta mindenkinél becsusszant a kosárba
Én is megvettem a sampont!
Becsúszott mellé 2 akciós cucc is… Egy kék MAC szemceruza és egy Kylie szemránckrém.
Én is ezt használom és nagyon szeretem!
Hasonlít az én Natasha Denona festékemre, az is folyékony és több színben pompázik.
Ha időd engedi, csinálnál egy swatchot a szemfestékes topikba?
Mostanában reggel még sötét van, este pedig már túl sötét van a fényképezéshez.
Ilyen:
https://www.harrods.com/en-us/shopping/natasha-denona-chromium-liquid-eyeshadow-15960188
Hú, ez nagyon szép
Köszönöm!
Annyira tetszik, hogy muszáj volt még vennem. Erre a Glamour-napokon sem volt kedvezmény, úgyhogy nem vesztettem rajta. És egy csokis ajakápoló.
Már nagyon kiváncsi vagyok az illatára, lehet veszek ilyen tusfürdőt ha van még
.
Remélem, tetszeni fog!
Évek óta vele várom a november elsejét.
Volt egy pici maradékom, azt elhasználtam, de ebből mindig kell lennie idehaza.
Ajándékba kaptam☺️
Vanilla pumpkin
Imádom.
Holnap érkezik meg az új hajam, ha valakit érdekel majd a hajhosszabbítós topicba befotózom
65 cm 140 gramm , csudi -csudiszép lesz☺️
Megérkezett a karácsonyi Pat Mcgrath Paletta. Sokkal masszívabb, mint a múlt évi.