💖 ùj unboxing kèpekkel

20211012_222957 20211012_175047

Annyira cuki volt, hogy nem bírtam nem megvenni… :roll_eyes:

19 Likes

Ezt én is megvettem ma… :smiley:

1 Likes

Na hát akkor nem vagyok egyedül, remélem jó lesz!

1 Likes

Glamour napi rendelés az Unipatikától.
A lemosó nagy kedvenc, nem volt kérdés, hogy újraveszem. A krémből csak mintám volt korábban, de azonnal meggyőzött.
20211013_143241

15 Likes

Az elmúlt másfél hét beszerzései:
Notino és avon rendelés, plusz Müller és dm
A Catrice alapozó nekem bevált, a notinon van több árnyalat, ami nincs a müllerben, ezért rendeltem. A kis essence palettának nem tudtam ellenállni :see_no_evil:
A babylove fürdető állandó darab, nemcsak a gyerekeknek, hanem nekem is ez a második lemosóm. A Barnangen tusi illatát nagyon szeretem, sokszor vettem már.
A sampont @Luiselotte véleményének hatásàra vettem. Eddig kétszer használtam, a rövid távú tapasztalat az, hogy szuper selymes és lágy esésű a hajam utána, tetszik. A cél a fürdőszoba padlóját borító hajszálak számának csökkentése hosszabb távon.
Az avon cannabis termékcsaládból a lemosó olajat többször vettem már, most a hűvös, szeles időre készülve vettem az ajakkencét egy kis extrának.
20211013_095336 20211013_163429 20211013_162417

20 Likes

Az essence paletta mindenkinél becsusszant a kosárba :smile::smile:

3 Likes

Én is megvettem a sampont! :blush:

Becsúszott mellé 2 akciós cucc is… :roll_eyes: Egy kék MAC szemceruza és egy Kylie szemránckrém.

IMG_20211013_173835

18 Likes

Én is ezt használom és nagyon szeretem!

1 Likes

Hasonlít az én Natasha Denona festékemre, az is folyékony és több színben pompázik.

1 Likes

Ha időd engedi, csinálnál egy swatchot a szemfestékes topikba?

Mostanában reggel még sötét van, este pedig már túl sötét van a fényképezéshez.
Ilyen:
https://www.harrods.com/en-us/shopping/natasha-denona-chromium-liquid-eyeshadow-15960188

5 Likes

Hú, ez nagyon szép :heart_eyes:
Köszönöm! :slight_smile:

Annyira tetszik, hogy muszáj volt még vennem. Erre a Glamour-napokon sem volt kedvezmény, úgyhogy nem vesztettem rajta. És egy csokis ajakápoló. :grinning:

IMG_20211014_212358

15 Likes

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: Már nagyon kiváncsi vagyok az illatára, lehet veszek ilyen tusfürdőt ha van még :star_struck:.

1 Likes

@Kokapu, vettem is az online boltban :star_struck:.

Remélem, tetszeni fog!

1 Likes

Kép
Évek óta vele várom a november elsejét.
Volt egy pici maradékom, azt elhasználtam, de ebből mindig kell lennie idehaza.
Ajándékba kaptam☺️

13 Likes

Vanilla pumpkin :heart_eyes:
Imádom.

2 Likes

Holnap érkezik meg az új hajam, ha valakit érdekel majd a hajhosszabbítós topicba befotózom :slight_smile:
65 cm 140 gramm , csudi -csudiszép lesz☺️

9 Likes

Megérkezett a karácsonyi Pat Mcgrath Paletta. Sokkal masszívabb, mint a múlt évi.

IMG_20211018_143513

24 Likes