De csak emiatt :DDDDDDDDD
Tanítás utáni Müller :)). Egyébként imádok tanítani, tényleg nagyon szuper helyre kerültem . Miss sporty szájfényt vettem és Body Soul tusfürdőt, valamint a cicáknak pástétomokat. Nagyon imádták, szerintem máskor is kapnak ilyen Müllereset
.
Már uncsi, de tartalékba rendeltem mindent a képről.
Sikerült vakítóra építeni a highlightert?
Ezeket az ecseteket szoktam használni:
És melyik a kedvenc?
Bizony sikerült, a jobb szélső RT ecsettel feltoltam pofimra vastagon.
Helyes. Éljen a ragyogás!
Annyira elvetemült vagyok, hogy ha nem ítélem olyan vakítónak az eredményt, még hintek rá egy Essence karácsonyi highlighterből, ami önmagában nem nagy szám, de másikra felvive gyönyörű hatást kelt.
A zsibin fel szokott bukkanni egy-egy Anastasia Glow Kit, nagyon ajánlom őket.
Mindet szeretem, de talán a Hank&Henry és a Zoeva a legkedvesebb (jobbról a második és harmadik).
Te milyen ecseteket használsz? Tudom, hogy te is szereted a highlightereket.
Hát velem is hazajött tegnap egy kis ragyogás .
Én is akartam kérdezni
Nekem nem ez van meg, hanem a nagyobb testvérei, de a formula valószínűleg ugyanaz.
Egy kis zsibis harácsolás. Hatalmas szükségem volt mindre
Az icuri-picuri pirosító egy Ciaté és fényes, nagyon bejön. A Sisley-t highlighternek mondanám, van egy enyhe kiemelő hatása,. Krémes stick, ami púderessé válik (pirosítóban biztos sokan ismeritek). Az illat meg tetszik, de azért ennyi elég lesz belőle.
Egy páran itt olyan klassz dolgokat lőttök mindig a zsibin én mindig túlárazott vagy túl régieket találok. Mondjuk a turkálókhoz sincs érzékem
Azt hiszem ehhez állandóan lesni kell a zsibit. Ez viszont veszélyes üzem, mert az ember lánya mindent meg akar venni, ami tetszik neki
Igen. És vannak olyan termékek, amik szinte azonnal elkelnek.
Mai drogériás beszerzés:
Catrice ceruzát most fogom először használni, néztem Krémmánián, hogy elég népszerű.
A szempillaspirált viszont még nem is találtam meg Krémmánián, annyira új. Érdekessége, hogy “kettős” keféje van:
Egyik fele szilikonkefés, másik sima. Kíváncsi leszek. Általában sosem veszek így zsákbamacska terméket.
DM? Rossmann? Hol szerezted be?
Rossmannban🙂