💖 ùj unboxing kèpekkel

De csak emiatt :DDDDDDDDD

3 Likes

Tanítás utáni Müller :)). Egyébként imádok tanítani, tényleg nagyon szuper helyre kerültem :slight_smile:. Miss sporty szájfényt vettem és Body Soul tusfürdőt, valamint a cicáknak pástétomokat. Nagyon imádták, szerintem máskor is kapnak ilyen Müllereset :slight_smile:.IMG_20210916_134432

15 Likes

Már uncsi, de tartalékba rendeltem mindent a képről.
20210916_162427

20 Likes

Sikerült vakítóra építeni a highlightert?

Ezeket az ecseteket szoktam használni:
20210916_063605

6 Likes

És melyik a kedvenc?

1 Likes

Bizony sikerült, a jobb szélső RT ecsettel feltoltam pofimra vastagon. :smile:

2 Likes

Helyes.:grinning: Éljen a ragyogás!
Annyira elvetemült vagyok, hogy ha nem ítélem olyan vakítónak az eredményt, még hintek rá egy Essence karácsonyi highlighterből, ami önmagában nem nagy szám, de másikra felvive gyönyörű hatást kelt.
A zsibin fel szokott bukkanni egy-egy Anastasia Glow Kit, nagyon ajánlom őket.

3 Likes

Mindet szeretem, de talán a Hank&Henry és a Zoeva a legkedvesebb (jobbról a második és harmadik).
Te milyen ecseteket használsz? Tudom, hogy te is szereted a highlightereket.:slight_smile:

4 Likes

20210917_093032

Hát velem is hazajött tegnap egy kis ragyogás :smile:.

16 Likes

Én is akartam kérdezni :smile:

1 Likes

Nekem nem ez van meg, hanem a nagyobb testvérei, de a formula valószínűleg ugyanaz.:slight_smile:

1 Likes

Egy kis zsibis harácsolás. Hatalmas szükségem volt mindre :sweat_smile:
Az icuri-picuri pirosító egy Ciaté és fényes, nagyon bejön. A Sisley-t highlighternek mondanám, van egy enyhe kiemelő hatása,. Krémes stick, ami púderessé válik (pirosítóban biztos sokan ismeritek). Az illat meg tetszik, de azért ennyi elég lesz belőle.
20210917_203910

19 Likes

Egy páran itt olyan klassz dolgokat lőttök mindig a zsibin :blush: én mindig túlárazott vagy túl régieket találok. Mondjuk a turkálókhoz sincs érzékem :sweat_smile:

3 Likes

Zsibi és az apieu fényvédő abból a wholegoods webshopbol amit @Montelino ajánlott

IMG_20210917_153233

IMG_20210917_153122

IMG_20210918_084911

15 Likes

Azt hiszem ehhez állandóan lesni kell a zsibit. Ez viszont veszélyes üzem, mert az ember lánya mindent meg akar venni, ami tetszik neki :lipstick: :gift: :money_with_wings:

3 Likes

Igen. És vannak olyan termékek, amik szinte azonnal elkelnek.

4 Likes

Mai drogériás beszerzés:
IMG_20210920_181846
Catrice ceruzát most fogom először használni, néztem Krémmánián, hogy elég népszerű.
A szempillaspirált viszont még nem is találtam meg Krémmánián, annyira új. Érdekessége, hogy “kettős” keféje van:
original
Egyik fele szilikonkefés, másik sima. Kíváncsi leszek. :slightly_smiling_face: Általában sosem veszek így zsákbamacska terméket.

18 Likes

DM? Rossmann? Hol szerezted be?

@Mse, én a Müllerben is láttam, gondolkoztam is rajta hogy megveszem.

1 Likes

Rossmannban🙂

1 Likes