💖 ùj unboxing kèpekkel

Ez a fajta Catrice highlighter nagyon szép, a fénye vetekszik a felsőbb kategóriás darabokéval.

3 Likes

Oh én nagyon szeretem ezt az ecsetet, naponta használom. Már mostam is, csak egy szálat veszített, bár volt egy kis idő, mire megszàradt :grinning:

2 Likes

És ti mit csináltok ezzel az ecsettel?
Testre van, vagy arcra is lehet használni?
Én is nézegettem már, de nem jöttem rá, hogy mire jó. :smiley:

Kép

Parfum.hu webáruházas rendelés az Angel doboz nélkül volt , a mintákat a barátnőmnek kértem és a mini Moschino pedig ajándékba érkezett a rendeléshez.

13 Likes

A 10%-ost sajnos nem tudom használni, túl sok nekem. Nem csipkedett?

1 Likes

Kicsit olyan mint amivel a fodrásznál söprik ki a hajat a nyakból rövid frizura nyírása után. :upside_down_face:

2 Likes

Egyetértek a highlitherrel kapcsolatban. Nekem az első 3-ban benne van azok közül ami itthon van.

2 Likes

Én a púdert viszem fel vele, de már gondolkoztam, hogy megpróbàlom vele a bronzert is

1 Likes

Köszi!
És nem furcsa, hogy sűrű? Nem vesz fel túl sokat? Kőpúdert vagy porpúdert használsz?

1 Likes

Sűrű és bitang nagy, de a Nabla bronzert meglepően gyorsan és szépen sikerült felapplikálnom vele.

1 Likes

Nem, abszolút nem éreztem semmit, pedig nem sajnáltam, bőven kentem magamra belőle, cserébe esküszöm egysegesebb lett reggelre a bőrképem. Holott ki vagyok rügyezve, mint a tavaszi aranyeső…

1 Likes

Mivel viszitek fel? Én csak óvatosan finoman keveset sepergettem magamra kisebb RT highlighter ecsettel. Annyira nem volt wow-hatású…

Nos, khm, nem óvatosan sepregetek vele (nekem is van RT highlighter ecsetem), hanem belefejelek.:see_no_evil: Ecsettől függetlenül mindig sikerül a galaxist odavarázsolni az arc-és szemöldökcsontomra.

3 Likes

Holnap reggel nekiesek. Igaz bringaval megyek melóba, emiatt hétköznap nem is igazán sminkelek, de holnap kivételes nap lesz és az arcom fogja bevilágítani a bringautat. :smiley:

8 Likes

Kőpúdert,Catrice All Matt Plus
Én pont az élvezem benne, hogy ilyen sűrű :grinning:

1 Likes

Fejlámpa nem is kell😀

2 Likes

Ma reggel ez a Tarte mini cream bronzer várt a munkahelyen. :heart_eyes: Olyan sok dícseretet kapott sok youtubertől már…
IMG_20210916_081205

16 Likes

Így én is könnyebben mennék dolgozni :wink:
Olyan aranyos! :star_struck: Tényleg ovális vagy csak úgy tűnik?

1 Likes

Tényleg ovális és nem meleg árnyalat, pedig attól izgultam, hogy narancsos lesz…

2 Likes

Megérte bemenni :heart_eyes:

1 Likes