Ez a fajta Catrice highlighter nagyon szép, a fénye vetekszik a felsőbb kategóriás darabokéval.
Oh én nagyon szeretem ezt az ecsetet, naponta használom. Már mostam is, csak egy szálat veszített, bár volt egy kis idő, mire megszàradt
És ti mit csináltok ezzel az ecsettel?
Testre van, vagy arcra is lehet használni?
Én is nézegettem már, de nem jöttem rá, hogy mire jó.
Parfum.hu webáruházas rendelés az Angel doboz nélkül volt , a mintákat a barátnőmnek kértem és a mini Moschino pedig ajándékba érkezett a rendeléshez.
A 10%-ost sajnos nem tudom használni, túl sok nekem. Nem csipkedett?
Kicsit olyan mint amivel a fodrásznál söprik ki a hajat a nyakból rövid frizura nyírása után.
Egyetértek a highlitherrel kapcsolatban. Nekem az első 3-ban benne van azok közül ami itthon van.
Én a púdert viszem fel vele, de már gondolkoztam, hogy megpróbàlom vele a bronzert is
Köszi!
És nem furcsa, hogy sűrű? Nem vesz fel túl sokat? Kőpúdert vagy porpúdert használsz?
Sűrű és bitang nagy, de a Nabla bronzert meglepően gyorsan és szépen sikerült felapplikálnom vele.
Nem, abszolút nem éreztem semmit, pedig nem sajnáltam, bőven kentem magamra belőle, cserébe esküszöm egysegesebb lett reggelre a bőrképem. Holott ki vagyok rügyezve, mint a tavaszi aranyeső…
Mivel viszitek fel? Én csak óvatosan finoman keveset sepergettem magamra kisebb RT highlighter ecsettel. Annyira nem volt wow-hatású…
Nos, khm, nem óvatosan sepregetek vele (nekem is van RT highlighter ecsetem), hanem belefejelek. Ecsettől függetlenül mindig sikerül a galaxist odavarázsolni az arc-és szemöldökcsontomra.
Holnap reggel nekiesek. Igaz bringaval megyek melóba, emiatt hétköznap nem is igazán sminkelek, de holnap kivételes nap lesz és az arcom fogja bevilágítani a bringautat.
Kőpúdert,Catrice All Matt Plus
Én pont az élvezem benne, hogy ilyen sűrű
Fejlámpa nem is kell😀
Ma reggel ez a Tarte mini cream bronzer várt a munkahelyen. Olyan sok dícseretet kapott sok youtubertől már…
Így én is könnyebben mennék dolgozni
Olyan aranyos! Tényleg ovális vagy csak úgy tűnik?
Tényleg ovális és nem meleg árnyalat, pedig attól izgultam, hogy narancsos lesz…
Megérte bemenni