💖 ùj unboxing kèpekkel

Legalább nemcsak engem döntenek nyomorba a találkáink. :joy::joy::joy:

4 Likes

De csak anyagiba! Lelkileg a mennybe emelnek!:smiley:

5 Likes

Az biztos! :slightly_smiling_face:

1 Likes

lányok, aki a hourglass bronzert vagy a marc jacobs coconut- fehér limitáltat ki szeretné próbálni de vmilyen dupe-ot keres, találtam 2 nagyon hasonlót : 20200525_135316 20200525_135500 15904077670987817778773378319727 15904077961647009211653545697335

8 Likes

lányok, aki a hourglass bronzert vagy a marc jacobs coconut- fehér limitáltat ki szeretné próbálni de vmilyen dupe-ot keres, találtam 2 nagyon hasonlót : 1. MJ Coconut bronzer , 2. Hourglass ethernal ronze light , 3. DUPE: catrice sungasm luminising bronzer C01 , 4. Hourglass filtered bronze light , DUPE : catrice sun loverglow bronzing powder - 010, 6. szintén hourglass filtered bronze light egy másik palettából. A kép ne tévesszen meg senkit, nem narancssárgásak a színek, gyönyörű meleg, világosbarnák, és 5 euróért tökéletesek kipróbálni mielőtt megveszitek teljes áron a hurglasst :sparkling_heart: :heart_eyes: :gift_heart:

5 Likes

20200525_140529 20200525_140650 Ez pedig a catrice óriási highlightere, ugyanaz a színe, mint a korábbi kaviar gauche-nak, ha esetleg valaki arról lemaradt, felveszi a versenyt a high end termékekkel, nagyon szép.

7 Likes

Köszi, ugyanvan Hourglassom, de megnézem ezt a Catrice-t. A tavalyi hatszögletű bronzere máig a kedvencem.

1 Likes

De jó, hogy így felraktad őket :slightly_smiling_face: Én is jegyzem ezt a Catrice-t, én minden tavaly nyári kiadásáról lemaradtam, pontosabban akkor még nem érdekelt ilyen mélyrehatóan a téma :smiley:

3 Likes

Biztosan nem láttatok még elég Dreamy-t, folytatnám a Dreamy esőt :rofl: :rofl: Ma megérkezett a palettám :smiling_face_with_three_hearts: Álomszép, élőben még inkább! Pár színbe tapicskoltam bele, egyedül a sötétlila Delirium állaga fura, darabos, a többi metálos szín iszonyatosan puha és gyönyörű :heart_eyes:20200525_153918

17 Likes

:heart_eyes: És hello Orchidea!

5 Likes

Ő is üdvözöl, még hozott az utolsó jelenése óta vagy 10 virágot :blush:

3 Likes

Igazán jó helyen van ott :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Óó, a Dreamy! :blush: Kíváncsi vagyok, milyen sminkeket fogsz alkotni vele :slight_smile:

1 Likes

Megérkezett az első zsibis szerzeményem, az általam sokat emlegetett UD Honey. :slightly_smiling_face:
Nem tudom, milyen álomban éltem mikor a Naked 3-t hoztam el helyette (kifogástalan a minősége, szeretem azt is :blush:). Nem tehetek róla, vonzanak a színei. Bele még nem nyúltam, de már viszket a tenyerem, holnap ezzel sminkelek.
Szerintem kifogástalan az állapota, az a pici sérülés alig észrevehető.
20200525_180733

15 Likes

hűűűű de jó ez a mai nap :star_struck: :star_struck:
Én is kíváncsi vagyok milyen sminket alkotsz majd vele (én már nézem is az inspirációkat a Dreamy-re :see_no_evil:) Én nem is látom hol bibis, úgy örülök, hogy végül megvetted, legyem benne sok sok örömöd :blush:

2 Likes

Jelenleg ezer meg egy ötletem van, de majd holnap, a home office-t megünnepelve csinálok valamit :slight_smile:
A Honey árnyalat bal sarkán van seb, de tényleg szinte láthatatlan. :blush:

2 Likes

Ma átvettem 2 rendelést végre. A Macadamia maszk utánpótlás. A többi terméket ezután tesztelem. A Nars várja a maszkmentes napokat.
IMG_20200525_181955

11 Likes

Nem is vészes az a kis seb :wink: Tökre megérte szerintem az árát :gift_heart:
Én az azt se tudom mibe másszak bele holnap nagyon tetszenek a színei, jól kihasználható kis paletta :slight_smile:

2 Likes

A hétvégén én is vele sminkeltem :blush:
Ma csak azért nem, mert kimostam az ecseteimet, és még reggel kicsit nedvesek voltak.
Abszolút korrektnek tartom az árat, sőt. :slight_smile: Dehát, ismét hála neked, ha nem linkeled, lehet lemaradtam volna róla :slight_smile:

1 Likes

Én ma mosom ki az ecsetkéim, már kicsit műsorosok :sweat_smile:

Nagyon szívesen, úgy örülök, hogy örömöt tudtam okozni vele :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes