Legalább nemcsak engem döntenek nyomorba a találkáink.
De csak anyagiba! Lelkileg a mennybe emelnek!
Az biztos!
lányok, aki a hourglass bronzert vagy a marc jacobs coconut- fehér limitáltat ki szeretné próbálni de vmilyen dupe-ot keres, találtam 2 nagyon hasonlót :
lányok, aki a hourglass bronzert vagy a marc jacobs coconut- fehér limitáltat ki szeretné próbálni de vmilyen dupe-ot keres, találtam 2 nagyon hasonlót : 1. MJ Coconut bronzer , 2. Hourglass ethernal ronze light , 3. DUPE: catrice sungasm luminising bronzer C01 , 4. Hourglass filtered bronze light , DUPE : catrice sun loverglow bronzing powder - 010, 6. szintén hourglass filtered bronze light egy másik palettából. A kép ne tévesszen meg senkit, nem narancssárgásak a színek, gyönyörű meleg, világosbarnák, és 5 euróért tökéletesek kipróbálni mielőtt megveszitek teljes áron a hurglasst
Ez pedig a catrice óriási highlightere, ugyanaz a színe, mint a korábbi kaviar gauche-nak, ha esetleg valaki arról lemaradt, felveszi a versenyt a high end termékekkel, nagyon szép.
Köszi, ugyanvan Hourglassom, de megnézem ezt a Catrice-t. A tavalyi hatszögletű bronzere máig a kedvencem.
De jó, hogy így felraktad őket Én is jegyzem ezt a Catrice-t, én minden tavaly nyári kiadásáról lemaradtam, pontosabban akkor még nem érdekelt ilyen mélyrehatóan a téma
Biztosan nem láttatok még elég Dreamy-t, folytatnám a Dreamy esőt Ma megérkezett a palettám Álomszép, élőben még inkább! Pár színbe tapicskoltam bele, egyedül a sötétlila Delirium állaga fura, darabos, a többi metálos szín iszonyatosan puha és gyönyörű
És hello Orchidea!
Ő is üdvözöl, még hozott az utolsó jelenése óta vagy 10 virágot
Igazán jó helyen van ott
Óó, a Dreamy! Kíváncsi vagyok, milyen sminkeket fogsz alkotni vele
Megérkezett az első zsibis szerzeményem, az általam sokat emlegetett UD Honey.
Nem tudom, milyen álomban éltem mikor a Naked 3-t hoztam el helyette (kifogástalan a minősége, szeretem azt is ). Nem tehetek róla, vonzanak a színei. Bele még nem nyúltam, de már viszket a tenyerem, holnap ezzel sminkelek.
Szerintem kifogástalan az állapota, az a pici sérülés alig észrevehető.
hűűűű de jó ez a mai nap
Én is kíváncsi vagyok milyen sminket alkotsz majd vele (én már nézem is az inspirációkat a Dreamy-re ) Én nem is látom hol bibis, úgy örülök, hogy végül megvetted, legyem benne sok sok örömöd
Jelenleg ezer meg egy ötletem van, de majd holnap, a home office-t megünnepelve csinálok valamit
A Honey árnyalat bal sarkán van seb, de tényleg szinte láthatatlan.
Ma átvettem 2 rendelést végre. A Macadamia maszk utánpótlás. A többi terméket ezután tesztelem. A Nars várja a maszkmentes napokat.
Nem is vészes az a kis seb Tökre megérte szerintem az árát
Én az azt se tudom mibe másszak bele holnap nagyon tetszenek a színei, jól kihasználható kis paletta
A hétvégén én is vele sminkeltem
Ma csak azért nem, mert kimostam az ecseteimet, és még reggel kicsit nedvesek voltak.
Abszolút korrektnek tartom az árat, sőt. Dehát, ismét hála neked, ha nem linkeled, lehet lemaradtam volna róla
Én ma mosom ki az ecsetkéim, már kicsit műsorosok
Nagyon szívesen, úgy örülök, hogy örömöt tudtam okozni vele