💖 ùj unboxing kèpekkel

Remélem a többivel nem lesz baj :confused:

1 Likes

Jézusom… Ez de szépséges :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

A csomagom hamarabb ideért, mint én.
A pink doboz tartalma ajándék volt a rendeléshez. Szerintem Magyarországon ezt lazán eladták volna beauty boxként.
IMG_20210913_203843
IMG_20210913_204537
Nem tudok fotózni tükröződés nélkül.
IMG_20210913_203937
IMG_20210913_203913
IMG_20210913_203758

24 Likes

Hú de szép kis csomag. :star_struck:

Igen, vártam is, hogy a kezembe vegyem. Szerintem írtam is, hogy rendelek nektek is, de senkit se érdekelt. Az ajándéktermékek is érdekesek, a Lunát megvettem 1x utazóméretben, idén vettem volna utánpótlást, de ez is sokáig elég lesz. A Kayali szettet főként a parfümtoll miatt vettem meg. Az Azelaic acidból létezik már 100ml-s, abból jól jött az utánpótlás. Felkészültem a dolgos hétköznapokra.

4 Likes

Nyam-nyam :yum: :heart_eyes:

MAC rúzs Faux árnyalatban + NYX színezett hidratáló, amíg még kapható. Notino-s rendelés.

IMG_20210914_145635

15 Likes

Én is rendeltem Nyx színezett hidratálót. 2 db-ot is, annyira megszerettem és van egy bontott használatban (kicsit lehet, hogy túlzásba estem :grimacing: ?)

3 Likes

Zsibis beszerzés. Sokan nem szeretik, de én nagyon jóban vagyok vele.
20210914_183950
Az apróságok ajándékba jöttek.

11 Likes

Szerintem nem! :slightly_smiling_face: Én is nagyon szeretem, van még egy bontott tubussal használatban.

1 Likes

Akkor jó, köszi a megerősítést :crazy_face: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Tegnap megérkezett (nem vámolták, Németországból jött) az Asos csomagom, benne a két kis dobozkával:

IMG_20210914_185644

IMG_20210914_185723

Itt a rúzs színe miatt aggódtam picit, de nagyon kellemes, hordható szín érkezett (honesty).
IMG_20210914_185759

Legjobban talán az Indeed nem-savas hámlasztóra vagyok kíváncsi. Még nem kezdtem el idén ősszel, ezért azt hiszem, ezzel fogom kezdeni. :slightly_smiling_face:

18 Likes

Sziasztok, nem tudom ezzel a kéréssel jó helyen vagyok-e, de itt van az alapjául szolgáló post :grinning:

A lumena által beszerzett Trend it up Expert color correcting powder a kedvenc púderem, és amíg lumena postját nem láttam, nem tudtam, hogy kiárusítják és megszűnik. Azóta már 5 Dmben jártam, de már sehol sem volt és már a honlapon se szerepel, onnan se lehet rendelni.

Ha ti jártotokban-keltetekben még találtok a Dmben 1-2 darabot, megvennétek nekem? Természetesen postaköltsèggel együtt kifizetném.

4 Likes

Megyek ma, megnézem.

2 Likes

Ha felhívod a DM ügyfélszolgálatát, megmondják a készlet alapján, hogy hol van még belőle. Nekem nagyon pozitív tapasztalatom volt velük.

1 Likes

Ha találok még valahol szívesen megveszem és elküldöm.

2 Likes

No ha előbb szólsz… :smiley: Még vasárnap voltam két dm-ben is, ott pont volt a kiárusítós állványon még pár darab. Nem tudom hol laksz, de a budapesti Andrássy úti (Opera környékén) és a Nyugati téri dm-ben voltak.

3 Likes

Köszi szépen, megpróbálkozom ezzel is. De sajnos nincs kocsim, szóval ha csak a város másik végén van még belőle, akkor nem biztos, hogy sokat segít rajtam :smiley::smiley::smiley:
Szóval azért azt is mindenképpen megköszönöm, ha ti találtok esetleg :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Sajna nincs nálunk, ki van fosztva. 🤷

Mai DM shopping.
A catrice ecset nagyon puha és tömött. Arra azért kíváncsi leszek, hogy fogom tudni kimosni… Az alapozót és highlightert az egyik magyar youtuber istenítette. A babylove tusfürdőtejet sztem @Gloria - nál láttam. :blush: A balea maszk még mindig imádat. A Barnangen tusi sajnos nagyon nagy szerelem ezzel a csodás illattal.
A PC és TO Skinsmartrol érkezett tegnap hozzám. A PC-t mar fel is avattam. Csoda! Sajnos kiderült, miért vagyok pattanásos a klassz bőrápolási kencék mellett is… Candida. Szóval fel van adva a lecke…
IMG_20210915_154026
IMG_20210915_155528

17 Likes