Remélem a többivel nem lesz baj
Jézusom… Ez de szépséges
A csomagom hamarabb ideért, mint én.
A pink doboz tartalma ajándék volt a rendeléshez. Szerintem Magyarországon ezt lazán eladták volna beauty boxként.
Nem tudok fotózni tükröződés nélkül.
Hú de szép kis csomag.
Igen, vártam is, hogy a kezembe vegyem. Szerintem írtam is, hogy rendelek nektek is, de senkit se érdekelt. Az ajándéktermékek is érdekesek, a Lunát megvettem 1x utazóméretben, idén vettem volna utánpótlást, de ez is sokáig elég lesz. A Kayali szettet főként a parfümtoll miatt vettem meg. Az Azelaic acidból létezik már 100ml-s, abból jól jött az utánpótlás. Felkészültem a dolgos hétköznapokra.
Nyam-nyam
MAC rúzs Faux árnyalatban + NYX színezett hidratáló, amíg még kapható. Notino-s rendelés.
Én is rendeltem Nyx színezett hidratálót. 2 db-ot is, annyira megszerettem és van egy bontott használatban (kicsit lehet, hogy túlzásba estem ?)
Zsibis beszerzés. Sokan nem szeretik, de én nagyon jóban vagyok vele.
Az apróságok ajándékba jöttek.
Szerintem nem! Én is nagyon szeretem, van még egy bontott tubussal használatban.
Akkor jó, köszi a megerősítést
Tegnap megérkezett (nem vámolták, Németországból jött) az Asos csomagom, benne a két kis dobozkával:
Itt a rúzs színe miatt aggódtam picit, de nagyon kellemes, hordható szín érkezett (honesty).
Legjobban talán az Indeed nem-savas hámlasztóra vagyok kíváncsi. Még nem kezdtem el idén ősszel, ezért azt hiszem, ezzel fogom kezdeni.
Sziasztok, nem tudom ezzel a kéréssel jó helyen vagyok-e, de itt van az alapjául szolgáló post
A lumena által beszerzett Trend it up Expert color correcting powder a kedvenc púderem, és amíg lumena postját nem láttam, nem tudtam, hogy kiárusítják és megszűnik. Azóta már 5 Dmben jártam, de már sehol sem volt és már a honlapon se szerepel, onnan se lehet rendelni.
Ha ti jártotokban-keltetekben még találtok a Dmben 1-2 darabot, megvennétek nekem? Természetesen postaköltsèggel együtt kifizetném.
Megyek ma, megnézem.
Ha felhívod a DM ügyfélszolgálatát, megmondják a készlet alapján, hogy hol van még belőle. Nekem nagyon pozitív tapasztalatom volt velük.
Ha találok még valahol szívesen megveszem és elküldöm.
No ha előbb szólsz… Még vasárnap voltam két dm-ben is, ott pont volt a kiárusítós állványon még pár darab. Nem tudom hol laksz, de a budapesti Andrássy úti (Opera környékén) és a Nyugati téri dm-ben voltak.
Köszi szépen, megpróbálkozom ezzel is. De sajnos nincs kocsim, szóval ha csak a város másik végén van még belőle, akkor nem biztos, hogy sokat segít rajtam
Szóval azért azt is mindenképpen megköszönöm, ha ti találtok esetleg
Sajna nincs nálunk, ki van fosztva. 🤷
Mai DM shopping.
A catrice ecset nagyon puha és tömött. Arra azért kíváncsi leszek, hogy fogom tudni kimosni… Az alapozót és highlightert az egyik magyar youtuber istenítette. A babylove tusfürdőtejet sztem @Gloria - nál láttam. A balea maszk még mindig imádat. A Barnangen tusi sajnos nagyon nagy szerelem ezzel a csodás illattal.
A PC és TO Skinsmartrol érkezett tegnap hozzám. A PC-t mar fel is avattam. Csoda! Sajnos kiderült, miért vagyok pattanásos a klassz bőrápolási kencék mellett is… Candida. Szóval fel van adva a lecke…