Kéne neki egy külön vitrint csináltatnom.
Csak nyugodtan, ha már én meg a palettaötletet loptam
Vagy bekeretezteted a dobozát. “Ú hol vetted azt a festményt?” “A MAC-ben…”
Nem tudtam úgy fotózni, hogy árnyék ne legyen benne. A Gliss spray balzsam régen a kedvencem volt, most nagyon örülök, hogy visszatért. Az arckrém tavaly télen nagyon bevált, alapjáraton illatmenteset szoktam használni, de bátorkodtam kipróbálni. A többi első próba lesz.
Én is pont a minap láttam ezt a Gliss Kur sprayt újra a DM-ben, örültem, mert én is imádom és évek óta nem láttam itthon. Az illata is mennyei.
Pupa testápolók és ha már ott voltam vettem egy szempillaspirált is, ilyenem még nem volt, kipróbálom, most épp akciózzák a vörös termékeket.
Elmúlt hetek zsibis beszerzései és egy Nailland rendelés
Szia!
Megkérdezhetem, hogy a Chloé parfümmintát hol zsibiszted? Nagyon megtetszett Müllerben, de előbb mindenképp ki szeretném próbálni.
Szia! Akitől vettem igy egyben adta el a mintákat, esetleg megkérdezhetem hogy van e még neki
Jaj, azt nagyon szépen megköszönném.
Müller beszerzések :). Arckrémre szükségem volt, ugyanis a neutrogena nem vált be, ezt a Helia-d arckrémet szerettem annak idején. Vizes maszkokat nagyon szeretem, a Müller márkájút még nem próbáltam. Essence Stay folyékony matt rúzsról nagyon jókat hallottam, most tesztelem (beül az ajak redőibe) egyelőre más gond nincs vele, remélem tartós rúzs lesz. Vettem egy essences ajakápolót mert ki volt árusítva, szerintem nagyon jó illatú és színű. Catrice szempillagöndörítéről jókat írtatok, remélem ez az . Illetve a két szemhéjfesték mono is jött velem természetesen féláron, mindkettő gyönyörű szín szerintem, kiváncsi leszek a tartósságára és a szín intenzitására szemen.
Egy kis Döglesz (megint belelendültem a vásárlásba ):
Szemöldök vackokra még mindig elcsabulok.
A szappan fürdéshez, a korrektort még nem ismerem. Remélem van olyan jó, mint az alap double wear (nekem). Az élénk tubus egy színező hatású hajpakolas. Kicsit sötétít, egységesíti sok színű hajamat és szépen ápol is.
A minta illatok mentek a hugicákhoz.
A szappannak milyen szép a csomagolása.
Valóban stilusos. A szappan is elég jóféle benne
Legújabb szerelem. Kb. egy éve szemeztem vele ,de eBay-en kívül nem találtam sehol ott is horror áron természetesen. Aztán véletlenül megláttam nemrég ,hogy a D.-ban kapható addig gondolkodtam rajta hogy ott is elfogyott. Kértem értesítést hátha elérhető lesz újra. Nem jött semmi.Már le is mondtam róla ,de azért megnéztem néha hátha elérhető mégis és egyik nap ott volt a webshopban. Természetesen email nem jött erről. És akkor lecsaptam mint a sas egy -20 százalékos akcióban. Mi ebből a tanulság? A Douglas nem küld értesítést ha egy cikk újra elérhető náluk. Íme a Tom Ford African Violet paletta.
Hű, ez meseszép, használd egészséggel!!!
Elfogadnám
A Lift&Snatch-et próbáltad korábban, vagy az is új szerzemény? Mindig terveztem kipróbálni hasonlót, de félek, hogy ezek a filces cuccok hamar kifogynak.
Ha nem felejted el, oszd majd meg a tapasztalataidat
Egyelőre egy első benyomást tudok prezentálni: a hegye ultrafinom, még az Estee Lauder hasonló filcénél is finomabb vonalakat tudok vele huzigálni. Pár perc után, ha megdörzsöltem, ez persze extrém behatás, kissé elkenődött, de vállalható maradt. Előbbi drágább tesója dörzsölésálló is, de az ára akcióban is a duplája.
Ha hosszabb ideig lesz rajtam, jövök még beszámolni
Nos a rózsavíznek nincs kellemes illata, szerintem romlott, valami erjedt szagot érzek inkább. A matrica alapján 2021.07.07 a gyártási dátum (de mindenre ezt ragasztották amit rendeltem). Valami nem stimmel vele az biztos. Volt már rózsavízem, ugyan nem damaszkuszi, de annak finom illata volt, ezt szerintem kiöntöm.