Elég sok szállítási lehetőség van náluk, nekem ez is szimpi. Szerintem felismert valaki egy piaci rést. Olyan koreai/japán termékeket forgalmaznak, amit csak külföldről lehetne megrendelni, nincs minden drogériában.
Tegnap ezek jöttek velem haza:
Ez az alapozó volt 10 évvel ezelőtt az első komolyabb amit az akkori pénztárcám megengedett és imádtam (még a régi műanyag tubusos) . Aztán most már évek óta csak színezett krémeket használok, de akartam újra egy alapozót és újravettem. Imádat újra
A bronzert már neten kinéztem, nem olyan fényes mint vártam, de szép szolíd selyemfénye van. A sötétebbet vettem, de élőben nem ilyen durva.
A szemöldök gél pedig szerintem a valaha volt legjobb, amit kipróbáltam eddig, de ezt most anyukámnak vettem, hogy tesztelje ő is
Találtam bimatiprost tartalmú szempillanövesztőt, hurrá! Szemöldökre tervezem használni, a szemem köré semmi ilyesmi nem mehet érzékenység miatt.
Ilyen aplikátorom régen volt. Van egy szemfestékem ( a saját kis gyári szivacsos aplikátora szétment) ami önmagában egész jól tart, ha ilyennel viszem fel és nem “rendes” ecsettel.
(Igen az a szórófej szokatlan méretű, majd vágok belőle.)
Hol vetted…?
Köszi
Mindenképp számolj majd be! Gimis koromban a kozmetikus túlszedte a szemöldököm, sírva mentem másnap suliba. Azóta se nőtt vissza rendesen, tetoválni meg nem akarom egyelőre. Ricinus olajjal próbálkoztam, de sajnos nem történt érdemi változás.
Már használtam ilyen hatóanyagú cuccot és egészen jó eredményt értem el. Pár sorral több lett és még van remény további szőrökre .
Persze nekem 28 éven át gyepálva volt, szóval nincs könnyű dolga a szernek
Szóval ajánlom mindenképp.
Ma unboxing csütörtök van, elvileg három csomagom is jön, de az elsőt nem bírom ki, hogy ne mutassam meg már most, szerintem életem legszebb csomagja. Az EL szérum ajandék minta, a rúzs a Bittersweetie árnyalat.
Ez a legszebb a márkától, az általam látottak közül!
Azta barokkos szépségét!
Unboxing csütörtök második felvonás: megjött a Pinkpanda rendelésem, aminek a DC kollab volt az alapja, Batman nagy kedvenc, így jött velem a spirál és a paletta. Az Orchid Duskot valakinek a gyűjteményében láttam itt és rákívántam, az essence spirál választható ajándék volt a rendeléshez.
És megjött a Rituals kalendárium is.
Ki ne bontsd
Adjátok át nekem megőrzésre.
Nem-nem,mar a szekrényben van.
Aha, kecskére a káposztát?
Pontosan így gondoltam
Fuuu, ez a csomagolás már önmagában is olyan gyönyörű!! Ezt szinte kár egy fiókba rejteni, én kitenném dekornak a nappaliba
De az árnyalatok is meseszépek, legyen benne sok örömöd!
“Rákívántam” ezt a kifejezést lopom bocsi, nagyon jó