💖 ùj unboxing kèpekkel

Elég sok szállítási lehetőség van náluk, nekem ez is szimpi. Szerintem felismert valaki egy piaci rést. Olyan koreai/japán termékeket forgalmaznak, amit csak külföldről lehetne megrendelni, nincs minden drogériában.

15 Likes

Tegnap ezek jöttek velem haza:
Ez az alapozó volt 10 évvel ezelőtt az első komolyabb amit az akkori pénztárcám megengedett és imádtam (még a régi műanyag tubusos) . Aztán most már évek óta csak színezett krémeket használok, de akartam újra egy alapozót és újravettem. Imádat újra :heart_eyes:
A bronzert már neten kinéztem, nem olyan fényes mint vártam, de szép szolíd selyemfénye van. A sötétebbet vettem, de élőben nem ilyen durva.
A szemöldök gél pedig szerintem a valaha volt legjobb, amit kipróbáltam eddig, de ezt most anyukámnak vettem, hogy tesztelje ő is :slight_smile:
_20210907_075942

17 Likes

Találtam bimatiprost tartalmú szempillanövesztőt, hurrá! Szemöldökre tervezem használni, a szemem köré semmi ilyesmi nem mehet érzékenység miatt.
Ilyen aplikátorom régen volt. Van egy szemfestékem ( a saját kis gyári szivacsos aplikátora szétment) ami önmagában egész jól tart, ha ilyennel viszem fel és nem “rendes” ecsettel.
20210908_162248

13 Likes

IMG_20210908_181831
(Igen az a szórófej szokatlan méretű, majd vágok belőle.)

10 Likes

Hol vetted…?

Makeup.hu
https://makeup.hu/product/385615/

2 Likes

Köszi :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Mindenképp számolj majd be! :slight_smile: Gimis koromban a kozmetikus túlszedte a szemöldököm, sírva mentem másnap suliba. Azóta se nőtt vissza rendesen, tetoválni meg nem akarom egyelőre. Ricinus olajjal próbálkoztam, de sajnos nem történt érdemi változás.

2 Likes

Már használtam ilyen hatóanyagú cuccot és egészen jó eredményt értem el. Pár sorral több lett és még van remény további szőrökre :stuck_out_tongue:.
Persze nekem 28 éven át gyepálva volt, szóval nincs könnyű dolga a szernek :wink:
Szóval ajánlom mindenképp.

4 Likes

Ma unboxing csütörtök van, elvileg három csomagom is jön, de az elsőt nem bírom ki, hogy ne mutassam meg már most, szerintem életem legszebb csomagja. :heart_eyes: Az EL szérum ajandék minta, a rúzs a Bittersweetie árnyalat.
IMG_20210909_121111 IMG_20210909_121543
IMG_20210909_121626
IMG_20210909_121640

33 Likes

Ez a legszebb a márkától, az általam látottak közül!

1 Likes

Azta barokkos szépségét! :heart_eyes::star_struck:

3 Likes

Unboxing csütörtök második felvonás: megjött a Pinkpanda rendelésem, aminek a DC kollab volt az alapja, Batman nagy kedvenc, így jött velem a spirál és a paletta. Az Orchid Duskot valakinek a gyűjteményében láttam itt és rákívántam, az essence spirál választható ajándék volt a rendeléshez.
És megjött a Rituals kalendárium is. :slight_smile:
IMG_20210909_183736
IMG_20210909_183804
IMG_20210909_183807
IMG_20210909_185237

26 Likes

Ki ne bontsd :smile::crazy_face:

1 Likes

Adjátok át nekem megőrzésre. :wink::grinning:

1 Likes

Nem-nem,mar a szekrényben van. :crazy_face:

1 Likes

Aha, kecskére a káposztát? :grinning:

6 Likes

Pontosan így gondoltam :laughing:

1 Likes

Fuuu, ez a csomagolás már önmagában is olyan gyönyörű!! Ezt szinte kár egy fiókba rejteni, én kitenném dekornak a nappaliba :heart_eyes:
De az árnyalatok is meseszépek, legyen benne sok örömöd! :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

“Rákívántam” :smile: ezt a kifejezést lopom bocsi, nagyon jó :rofl:

2 Likes