💖 ùj unboxing kèpekkel

@Bianka @koalace @Nita @Puszedli83 @Kokapu kedvesek vagytok, hogy szurkoltok! Köszönöm az együttérzést! :smiling_face_with_three_hearts:

6 Likes

Kitartást Neked és az egészségedre nagyon vigyázz, mert a legfontosabb, hogy testileg és lelkileg is rendben legyél! Nagy ölelés​:revolving_hearts::kissing_heart:

1 Likes

Köszönöm a biztatásodat, nagyon jól esik! :kissing_heart:

1 Likes

Küldök egy macskát. 2021 nem a mi évünk. :frowning:

tumblr_m4j7cpcQZi1qewacoo1_250

15 Likes

Jaaajde cuuuuukiiii :heart_eyes::star_struck: Köszönöm! :kissing_heart:

Kedves @umpalumpa, én is sok erőt és egészséget kívánok! :). Remélem hamar eljönnek számodra a boldog idők :slight_smile::smiling_face_with_three_hearts:.

2 Likes

Sok erőt és kitartást Neked! :hugs:

2 Likes

@Szandika124 @dyna köszönöm szépen!

Bocs, Lányok, h sikerült szétoffolnom az eredeti témát! Gondolhattam volna, hogy ilyen édesek lesztek, hiszen ide érdemes jönni, mert mindig támogatás lesz a vége :heart: :heart: :heart:

12 Likes

Apróságok a drogériából a ma esti bulihoz. A highlighter 99 ft volt :grin:

20210904_114908

18 Likes

Zsibiről érkezett, mármint a CT. :smile:
IMG_20210904_120519

16 Likes

Na, megint én:
No.inoról. A rúzs vad narancspiros, Carnal. Remélem lesz alkalmam sokat kenni. Az Artdeco dobozba egy @Izar -tól szerezett Gotham (Nabla) kontúrpúder kerül- szupijó cucc!
A Lauderek ismerős finomságok. A Smashbox primerre kíváncsi vagyok (ajcsi volt).
20210904_114049

19 Likes

Kíváncsian várom a véleményedet.

Nem kényelmetlen egy ilyen műszempilla? Nem törnek le a pilláid?

De jó bögre :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:.

1 Likes

:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:. De szuper szerzemények :))).

1 Likes

Köszi :blush:

1 Likes

Lookfantasticról az első rendelésem befutott imént. Nagyon kedvező áron jutottam hozzá a cleansing olajhoz.
IMG_20210906_102204

14 Likes

Most, hogy van benne egy kis érdekes is, gondoltam én is megosztom.
Bal oldalon a két mécsestartó az OBI-ból van, az alsó 40%-al olcsóbb volt és nagyon tetszik, a tökös meg mert cuki. :grinning:

Aztán voltam még a Müllerben, már 30%-nál tartanak a kedvezménnyel. Az Invisibobble-t nagyon szeretem, szerintem sokkal jobb a minősége, mint a többi hasonló ilyen guminak. Tényleg nem húzza a hajat, de jól tart. A Clarins szérum egyébként is akciós volt, plusz még abból lejött a 30%, szóval mikor próbáljam ki, ha nem most?

IMG_20210906_133837

21 Likes

Az arclemosó már pénteken a Foxpost automatában volt, de csak ma jutottam el érte a másik városba. Kaptam több mintát is, még nasit is. Szokatlan, hogy egy magyar webshop ilyen bőkezű, de örülök. Az arclemosó bubizva is volt.
IMG_20210906_180843
IMG_20210906_180822

16 Likes

Melyik webshop volt?