Szóval így néznek ki. Velvet Teddy, Mocha és Hug Me.
A pirosítóecset nagyon szép.
Haláli ez a csomagolás!
Az ecsetek viszont gyöngyörűek! Remélem legalább olyan élmény lesz használni őket, mint nézni.
Gyönyörű az ecset! A rúzs minták szerintem jópofák.
Elég kicsi feje van, de nem bírtam ki, hogy ne rendeljem meg 20%-kal olcsóbban. És nagyon puha.
Mondtam a páromnak, hogy be ne kapkodja őket.
Az ikonikus szemre való ecsetjüket nagyon szeretem, a nyél fogása, az ecset formája, puhasága, tömöttsége, minden pont jó benne. Remélem, ezek is jók lesznek.
Ez a pirosító ecset nagyon szép. A rúzspirulák pedig cukik.
Hát persze, hogy elfordítva teszi be a képet!
Ajándék kedvesemtől
Meglepődtem, hogy a színek swatcholva mennyire mások, mint a palettában. Ahogy látjátok, az egyik szín odamorzsázott útközben a palettára, de szerencsére egyik sem sérült.
Nekem van a legcsodásabb férjem.
Gyönyörűek A Kedvesed igazi kincs
Csodálatosak , ez lesz az a hónap amikor a legtöbb fórumtagnak Nabla palettája lett . Szerintem ez nagyon szuper!
Még jóóóó párszor megnéztem a képeid, Amadeának igaza van tényleg teljesen más a két paletta, csodaszépek még mindig
Holnapra várom, de jövő héten tuti befut valamikorra
Igeen, ez nekem is eszembe jutott!
Mint kiderült, már vagy két hete itt várnak rám a paletták. Még jó, hogy mostanában nem pakolásztam a férjem szekrényében
Egy barátnőmnek tetszik a Soul Blooming, úgyhogy megrendeltük a PP Megaboxot. Én is gyarapítani fogom az újdonsült Dreamy tulajdonosok táborát.
Nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre, remélem te is szeretni fogod.
@Kokapu a legutóbbi találkánk alkalmaval elhozta a sajátját és hát ahh, nagyon megtetszett. Hiába vannak hasonló színeim, ebből a minőségből soha nem elég.