💖 ùj unboxing kèpekkel

Szóval így néznek ki.:grinning: Velvet Teddy, Mocha és Hug Me.
20200523_115440

17 Likes

A pirosítóecset nagyon szép.:heart_eyes:

1 Likes

Haláli ez a csomagolás! :rofl:
Az ecsetek viszont gyöngyörűek! Remélem legalább olyan élmény lesz használni őket, mint nézni. :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Gyönyörű az ecset! A rúzs minták szerintem jópofák.

1 Likes

Elég kicsi feje van, de nem bírtam ki, hogy ne rendeljem meg 20%-kal olcsóbban. És nagyon puha.:star_struck:

1 Likes

Mondtam a páromnak, hogy be ne kapkodja őket.:smiley:

2 Likes

Az ikonikus szemre való ecsetjüket nagyon szeretem, a nyél fogása, az ecset formája, puhasága, tömöttsége, minden pont jó benne. Remélem, ezek is jók lesznek.:slight_smile:

Ez a pirosító ecset nagyon szép. A rúzspirulák pedig cukik.

2 Likes

IMG_20200524_124907
IMG_20200524_124946
IMG_20200524_125004
IMG_20200524_125017

17 Likes

Hát persze, hogy elfordítva teszi be a képet! :smiley:
Ajándék kedvesemtől :slight_smile:
Meglepődtem, hogy a színek swatcholva mennyire mások, mint a palettában. Ahogy látjátok, az egyik szín odamorzsázott útközben a palettára, de szerencsére egyik sem sérült.
Nekem van a legcsodásabb férjem. :heart:

13 Likes

Gyönyörűek :heart_eyes: A Kedvesed igazi kincs :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Csodálatosak :heart:, ez lesz az a hónap amikor a legtöbb fórumtagnak Nabla palettája lett :crazy_face::heart::smiling_face_with_three_hearts:. Szerintem ez nagyon szuper!

5 Likes

Még jóóóó párszor megnéztem a képeid, Amadeának igaza van tényleg teljesen más a két paletta, csodaszépek még mindig :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

@Alsace, nem most fog megérkezni neked is? :slight_smile:

1 Likes

Holnapra várom, de jövő héten tuti befut valamikorra :slight_smile: :smiling_face_with_three_hearts: :star_struck:

2 Likes

Igeen, ez nekem is eszembe jutott!
Mint kiderült, már vagy két hete itt várnak rám a paletták. Még jó, hogy mostanában nem pakolásztam a férjem szekrényében :smiley:

3 Likes

Egy barátnőmnek tetszik a Soul Blooming, úgyhogy megrendeltük a PP Megaboxot. Én is gyarapítani fogom az újdonsült Dreamy tulajdonosok táborát.:star_struck:

9 Likes

@Amadea :heart::heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre, remélem te is szeretni fogod.

2 Likes

@Kokapu a legutóbbi találkánk alkalmaval elhozta a sajátját és hát ahh, nagyon megtetszett. Hiába vannak hasonló színeim, ebből a minőségből soha nem elég.

2 Likes