💖 ùj unboxing kèpekkel

A Funny egy nagyon alulértékelt szuper nyári illat, kiváló tartóssággal :wink:

2 Likes

Milyen kedves vagy ilyet még sosem mondtak arra ahogy a fotókkal szerencsétlenkedek :slight_smile:
Ezentúl idézni fogom “ ez művészi” :slight_smile:

2 Likes

Én is így gondolom, nagyon szeretem :slight_smile:
Az Aqua Kiss- el fergeteges .

1 Likes

Nemhiába mondják a művészetet és a szépséget szubjektívnek :face_with_hand_over_mouth: :stuck_out_tongue_winking_eye: :heartpulse:

3 Likes

20210705_205641 20210705_205617

A tusi és a hidratáló kellett, a többi csak egy kis búűző impulzus vásárlás eredménye.

15 Likes

Az elmúlt pár hét DM, Rossmann és Avon beszerzések.
IMG_20210628_103454
IMG_20210607_134524
IMG_20210419_094045

17 Likes

Arról a Gliss Shine Tonic-ról esetleg szólnál pár szót majd, ha lesz vélemény? A sima Gliss Kur spray-ket nagyon szerettem, kíváncsi vagyok hogy ez mit tud :hugs:

Persze, írok majd :slightly_smiling_face:

Mac Cosmetics rendelés:

IMG_20210707_145344

18 Likes

Ezen az ecseten sokat gondolkodtam, de nem mertem megrendelni. Írnál róla véleményt? Köszi​:blush::blush:

1 Likes

De kis bátortalan vagy, nem is hiszem el! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Ugye-ugye? Még magamat is sikerült meglepnem… pedig én aztán vakon bevállalok általában mindent​:joy::joy:

1 Likes

Az kicsit csalódás első ránézésre, de lehet csak egy mosás kell neki. Pirosítóhoz gondoltam, de ahhoz nekem túl hosszú a szőre és túl meredek a feje. Bronzositóhoz szerintem pedig kicsi.
Talán célzottan, szem alá, T-zóna puderezéséhez jó lesz.

2 Likes

Köszönöm szépen, hogy megírtad a véleményed! :blush::blush:Ezért is gondolkodtam rajta, mert ránézésre bronzosításhoz kicsi, pirosításhoz túl hosszú. Na meg rengeteg ecset van itthon, eladó konkrétan egy egész dobozzal. Azért remélem jó lesz majd valamihez, használd egészséggel és örömmel! :kissing::kissing:

1 Likes

Úgy döntöttem, hogy a jövő héten levő szülinapomra meglepem magam azzal a palettával, amire már egy éve kb. csorgatom a nyálam. Nem akartam a vám miatt a külföldi rendelést választani, így végül kipróbáltam a Podabeauty Áruházat, amivel teljesen elégedett vagyok. Csütörtökön rendeltem, a szállítás ingyenes volt, és ma már itt van nálam a paletta, ami nagyon alaposan becsomagolva érkezett hozzám.
Ésakkor idénre berekesztem a palettavásárlást :smiley:
IMG_20210712_133810
IMG_20210712_133833
IMG_20210712_133849

23 Likes

Egy kis osztrák DM haul. :blush:
IMG_20210714_120315

12 Likes

Mai csomag. :slightly_smiling_face: Ajándékok lesznek a könyvek, egyik sem az enyém. Bár párat már olvastam közülük régebben.
IMG_20210714_153759

17 Likes

Meg is jött a hétfői rendelésem: Kaptam ajándékba egy barack színű lakkot, azért örülök hogy olyasmi amit tudok használni és nem porcelán por vagy uv hatására kötő zselé :grinning:
A többi pedig:
aqua top coat, köröm ágy puhito balzsam, glow in the dark fedő lakk, fekete fólia nyomda lakk
A fólia nyomda lakk szettben ezüst színű lakk van és kétféle a fólia és 2 pigment por

Tegelyben magic flakes van, attól függ a színe hogy milyen alapra használjuk.

Minden újdonság, nyomdalemezt már használtam a Moyratol, és sajnos a melegben nehéz rendesen felszedni a mintát, az egyik videóban ajánlották hogy a fólia nyomda lakk lassabban szárad és ha már akció akkor vettem egy szettet pigment porokkal és fóliákkal, amik beleragadnak a lakkba.
Egyelőre csak simán nyomdaztam és szépen fel tudtam venni egy részletes mintát.
Kíváncsi vagyok hogy a glow in the dark fedő hatására tényleg fog e sötétben világítani bármilyen lakk :joy:
Szerintem ezekkel el leszek egy darabig
IMG_20210714_131835

13 Likes

A glow in the dark lakk tényleg világít a sötétben :smiley: viszont sajnos nem minden alapszínen mutat jól szerintem, mert nem teljesen átlátszó.

1 Likes

Azt a lakkot én is nagyon szeretem. Magában is szoktam használni, aztán esténként nézegetem a kezemet :smiley:

1 Likes