💖 ùj unboxing kèpekkel

Kép
Mai kiszállítás :slight_smile:

12 Likes

Skinsmart, az olajos lemosót most fogom kipróbálni, a Spectra az első Skintegra termék, amit újravettem (a Hydra B és a Lunar is ez a kategória).
A Paula’s Choice fényvédő régi kedvenc. Az olaj pedig ősztől nálam szükséges, száraz a bőröm, kíváncsi vagyok milyen lesz. Ha legalább olyan, mint a sima PC arcolaj, akkor szeretni fogom.

IMG_20210715_185220

19 Likes

Jött hozzám ma egy kisebb könyvrendelés :slight_smile:
IMG_20210715_192700

15 Likes

Nekem is az Atomic lesz a következő amit kipróbálok, viszont a Hydra B sajnos nem győzött meg elsőre :confused: semmi különöset nem érzek tőle

Én rétegezem a hidratálókat, minimum 3-at, nekem ott elsőnek tökéletes.

2 Likes

Ez az oldal megbízható?

Isten éltessen sokáig! Nekem is megvan ez a paletta: imádom

Köszönöm. :slight_smile:
Nekem abszolút megbízhatónak tűnik egy vásárlás alapján.

1 Likes

Mindjárt tusolok, aztán tesztelem a tegnap zsibiről beszerzett fényvédőmet. :smiley:
IMG_20210723_055003_1

11 Likes

Majd írj már róla légyszi, kíváncsi vagyok a véleményedre. Köszi. :kissing_heart:

1 Likes

@Gloria eddig pazarnak tűnik a cucc. PC c vitamin booster beszívodasa után ipari mennyiségű Thank you farmer fényvedőt kentem. Kb 5 perc alatt beszívodott, enyhe dewy finisht hagyva maga után. Ezután jött 2 pici pötty Loreal True Match alapozo, Hourglass puder, pirosíto, szemöldök cerka. Majd 10 km bringaval 28 es fel perc alatt. Es nagyon szépen tart a minimális makeupom. :grin:

3 Likes

En ezt a fenyvedo markat neztem ki magamnak, ha lehetetlen lesz mar beszereznem vam nelkul a canmake mermeid fenyvedomet. Jo veteled volt;-)

1 Likes

Úgy láttam USA vagy ebay. Tud valaki más beszerzési forrást? Köszi.

Lemaradtam a notino 20% akciójáról, de aztán az ajándékok miatt mégis vettem egy parfümöt, igaz a legkisebb kiszerelésben.
Kaptam egy mini verziót az intense változatból, egy neszeszert, kulacsot és miniket:
Youth activating concentrate, Monsieur Big spirál, L’absolu rúzs Bad blood Ruby árnyalatban, Bi-Facil szemfestek lemosó
A sima Idole parfümön kívül minden újdonság számomra

IMG_20210727_110242

17 Likes

20210730_172858 20210730_173022 20210730_172940

Nincs két hete, hogy rendeltem! :purple_heart::purple_heart::purple_heart:

28 Likes

Nekem is hamar megjött és annyira szép :heart::heart: Mindjuk én majdnem teljes áron vettem, de már mindegy. :sweat_smile:

1 Likes

Hű ez valami csodás kívül és belül! :heart_eyes: Használd örömmel, megérdemled! :innocent:

1 Likes

Belenyúltàl már?

Igen, már használtam többször.

Olyan jó ezt olvasni, köszönöm!

1 Likes

Itteni ajánlásra rendeltem meg a wet n wild eyeshadow primerét, és akkor már hozzácsaptam egy Catrice spirált és életem első Real Techiques ecsetkészletét is. :slight_smile: IMG_20210801_180712

22 Likes