Mai kiszállítás
Skinsmart, az olajos lemosót most fogom kipróbálni, a Spectra az első Skintegra termék, amit újravettem (a Hydra B és a Lunar is ez a kategória).
A Paula’s Choice fényvédő régi kedvenc. Az olaj pedig ősztől nálam szükséges, száraz a bőröm, kíváncsi vagyok milyen lesz. Ha legalább olyan, mint a sima PC arcolaj, akkor szeretni fogom.
Jött hozzám ma egy kisebb könyvrendelés
Nekem is az Atomic lesz a következő amit kipróbálok, viszont a Hydra B sajnos nem győzött meg elsőre semmi különöset nem érzek tőle
Én rétegezem a hidratálókat, minimum 3-at, nekem ott elsőnek tökéletes.
Ez az oldal megbízható?
Isten éltessen sokáig! Nekem is megvan ez a paletta: imádom
Köszönöm.
Nekem abszolút megbízhatónak tűnik egy vásárlás alapján.
Mindjárt tusolok, aztán tesztelem a tegnap zsibiről beszerzett fényvédőmet.
Majd írj már róla légyszi, kíváncsi vagyok a véleményedre. Köszi.
@Gloria eddig pazarnak tűnik a cucc. PC c vitamin booster beszívodasa után ipari mennyiségű Thank you farmer fényvedőt kentem. Kb 5 perc alatt beszívodott, enyhe dewy finisht hagyva maga után. Ezután jött 2 pici pötty Loreal True Match alapozo, Hourglass puder, pirosíto, szemöldök cerka. Majd 10 km bringaval 28 es fel perc alatt. Es nagyon szépen tart a minimális makeupom.
En ezt a fenyvedo markat neztem ki magamnak, ha lehetetlen lesz mar beszereznem vam nelkul a canmake mermeid fenyvedomet. Jo veteled volt;-)
Úgy láttam USA vagy ebay. Tud valaki más beszerzési forrást? Köszi.
Lemaradtam a notino 20% akciójáról, de aztán az ajándékok miatt mégis vettem egy parfümöt, igaz a legkisebb kiszerelésben.
Kaptam egy mini verziót az intense változatból, egy neszeszert, kulacsot és miniket:
Youth activating concentrate, Monsieur Big spirál, L’absolu rúzs Bad blood Ruby árnyalatban, Bi-Facil szemfestek lemosó
A sima Idole parfümön kívül minden újdonság számomra
Nincs két hete, hogy rendeltem!
Nekem is hamar megjött és annyira szép Mindjuk én majdnem teljes áron vettem, de már mindegy.
Hű ez valami csodás kívül és belül! Használd örömmel, megérdemled!
Belenyúltàl már?
Igen, már használtam többször.
Olyan jó ezt olvasni, köszönöm!
Itteni ajánlásra rendeltem meg a wet n wild eyeshadow primerét, és akkor már hozzácsaptam egy Catrice spirált és életem első Real Techiques ecsetkészletét is.