Köszi!
Hú, ez a kék nekem valósinak látszik! De kíváncsi leszek a fotódra, mert a modellen is sokkal sötétebbnek tűnik, mint a másik képen a palettában…
Íme:

A videón kb. a 10. perctől látható, hogy a szemfesték paletta ígéretes, az eleje és a vége felejtős. Bár lehet, hogy van, aki ennyi highighterrel érzi teljesnek a nyári sminkjét.
(6)
CATRICE BRONZE AWAY TO… | Live Test aller Produkte | LIMITED EDITION LIVETEST | Frühlingsrolina - YouTube
Köszi!!!
Az Uriage szettet én is megvettem, és egy napozós utazóst is, ez elég lesz a rövid,
4 napos mini nyaralásra.
Az “igazi” nyaralásunkra ipari mennyiségben viszem majd a fényvédőt…
Beautybay rendelés.

Végre nálam vannak a drágaszágok. 

Csak akkor jutok el boltba, ha a lányom az apjánál van. Ma ott van és félek, hogy ezek ma velem jönnek pedig nem kellene 

Nálam is kívánságlistás ez a paletta. Írsz majd róla, hogyan vált be neked? 
Nyári kiruccanás - kezdőszett 

Mi lett a túra vége? Bővült a repertoár? 
Nem volt még kirakva ez a kollekció 
Haha, akkor lesz még egy utad! 
Tegnap érkezett csomag
az utazó szettekhez az itteni ajánlás alapján jött meg a kedvem. A Cerave testápoló pedig fogyóeszköz, párom is használja, így kellett a nagyobb kiszerelés 

Iherb rendelés

Csak 1-2 monòt szereztem be, màs màr " tiltòlistàs" a szemhèjfestèkekből. 

Felülről lefelè: clionadh, mug, noname, emme cosmetics
Notino csomagocska érkezett ma.
A Shiseido-ra nagyon kíváncsi vagyok, még sosem próbáltam tőlük semmit. A Bambi spirál jól bevált kedvenc.
A samponokkal meg kísérletezem, mert az igazit még nem találtam meg, valami nagyon jó fejbőrtisztítót keresek…

Én nagyon szeretem a Klorane samponjait. 
Skinsmart rendelés

Elnézést a rémes világításért de mire hazaérek ilyenek lesznek a fényviszonyok az asztalkán ahova a legjobban ki tudok pakolni.
Nekem nagyon tetszik ez a művészi hangulatfény, főleg a színes árnyékok