Köszi!
Hú, ez a kék nekem valósinak látszik! De kíváncsi leszek a fotódra, mert a modellen is sokkal sötétebbnek tűnik, mint a másik képen a palettában…
Íme:
A videón kb. a 10. perctől látható, hogy a szemfesték paletta ígéretes, az eleje és a vége felejtős. Bár lehet, hogy van, aki ennyi highighterrel érzi teljesnek a nyári sminkjét.
(6) CATRICE BRONZE AWAY TO… | Live Test aller Produkte | LIMITED EDITION LIVETEST | Frühlingsrolina - YouTube
Köszi!!!
Az Uriage szettet én is megvettem, és egy napozós utazóst is, ez elég lesz a rövid, 4 napos mini nyaralásra.
Az “igazi” nyaralásunkra ipari mennyiségben viszem majd a fényvédőt…
Beautybay rendelés.
Végre nálam vannak a drágaszágok.
Csak akkor jutok el boltba, ha a lányom az apjánál van. Ma ott van és félek, hogy ezek ma velem jönnek pedig nem kellene
Nálam is kívánságlistás ez a paletta. Írsz majd róla, hogyan vált be neked?
Nyári kiruccanás - kezdőszett
Mi lett a túra vége? Bővült a repertoár?
Nem volt még kirakva ez a kollekció
Haha, akkor lesz még egy utad!
Tegnap érkezett csomag az utazó szettekhez az itteni ajánlás alapján jött meg a kedvem. A Cerave testápoló pedig fogyóeszköz, párom is használja, így kellett a nagyobb kiszerelés
Iherb rendelés
Csak 1-2 monòt szereztem be, màs màr " tiltòlistàs" a szemhèjfestèkekből.
Felülről lefelè: clionadh, mug, noname, emme cosmetics
Notino csomagocska érkezett ma.
A Shiseido-ra nagyon kíváncsi vagyok, még sosem próbáltam tőlük semmit. A Bambi spirál jól bevált kedvenc. A samponokkal meg kísérletezem, mert az igazit még nem találtam meg, valami nagyon jó fejbőrtisztítót keresek…
Én nagyon szeretem a Klorane samponjait.
Skinsmart rendelés
Elnézést a rémes világításért de mire hazaérek ilyenek lesznek a fényviszonyok az asztalkán ahova a legjobban ki tudok pakolni.
Nekem nagyon tetszik ez a művészi hangulatfény, főleg a színes árnyékok