Lemaradtak a “poppyk”
@Gloria tudnal meselni a Skintegrarol? Kulonosen az Una hidratalo erdekelne, es persze nem a hosszutavu hatasarol erdeklodom, hanem az allaga erdekelne. Mennyire suru? Szaraz borre ajanlanad vagy azert annyira nem eros a hidratalo hatasa (max nyarra)?
Írtam az első benyomás topikba. Az Una egy nagyon erős hidratáló, simán télre is jó. A Skinsmartos leírás a termékekről nagyon pontos.
Nem tudom, akarok-e azzal sznvedni… De köszi az ötletet.
Koszi
Végre nálam van ez a szépség, kicsit kalandos úton, @dunaimano-nak köszönöm a közbenjárást és örülök, hogy személyesen is találkoztunk, sajnálom, hogy sietnünk kellett.
Posta-péntek alkalmával megszületett a kisfia
Nyúztam pár évet a 100 ml-t, mire elfogyott. Az aprócska csak 30-as, de van más használnivalóm, szóval elég lesz. Viszont! nem untam meg 5 év alatt sem, tehát nálam tud valamit
Kedvenc parfümöm😍
Ugyehogyugye? Ebben a kuty melegben is hordható és egyébként is közel van a tökélyhez
Fu, imadom, mindig dícserik rajtam.
Milyen, friss illatù? Nekem a Le jardin sur de Nil volt meg. Azt a friss nyàri illatot nagyon szerettem . Az utolsò 20 ml- t anyum kapta meg mert rossz emlèkek fűztek kèsőbb az illathoz ès nem bìrtam elviselni magamon. Anyum olyan szìvesen elhasznàlja amiket èn megunok, örül nekik nagyon. Èn is mert nem romlanak ràm.Egyszer kapott egy EL parfümöt szinte tele ès hùsvètkor apum azt akarta vinni locsolkodni. Olyan aranyos volt anyum, ràszòlt hogy azt a dràga parfümöt nem viheti
. Apum meg annyit èrtett hozzà, hogy meglátta ,jò nagy üveg , jöhet. Azutàn kerestünk egy drogèriàsat amit elvihetett.
Jó fejek a szüleid Élnek még?
Azt hiszem a friss-aromás illatcsalád tagja. Ez nem annyira fanyar és zöld füves, mint a Nílusi kert, de nekem ez is üdítő hatású. Mikor először megismertem rekkenő hőség volt és olyan érzést keltett, mintha egy adag jeges mentás limonádé után lezuhanyoztam volna egy jázminos szappannal
Nekem hasonló - a frissítő, hűs, citrusos, vodkás, jeges- élményt a hűségben az unásig imádott a DKNY women nyújtja. Amellett, hogy tipikus nyári -kánikula illat, rajtam kifejezett tartós és erőteljes, nem az a könnyű, elillanó fajta.
Óh, azt is szerettem ifjabb éveimben És valóban az szinte leizzadni sem lehet, mint sok más friss, nyári illatot. Ez marad, érezhető és felismerhető, igazi siker-illat, de nem elcsépelt divat-tucat-illat
Ma, hogy végre picit megmozdult a levegő, kedvet kaptam egy kis shoppingoláshoz
Keresési eredmények: ‘vichy utazócsomag’ (unipatika.hu)
URIAGE Utazó szett (50ml+50ml+50ml+15ml) (unipatika.hu)
Ezek a Vichy utazószettek nagyon praktikusak, és mindegyikben van egy 1000 Ft-os kupon is! Az Uriage is ajándékáron van.
A Catrice újdonságokat pedig nem lehetett nem megvenni, mindkettőt szemre fogom használni.
A szemhéjfesték 3180, a bronzer-highlighter paletta 3580 volt.
A Catrice made in Italy? A csomagolás nagyon mutatós.
Á dehogy. Made in PRC-ben készült ez a két termék. A márka maga pedig német.
Ú, köszi az Uriage tippet!
Jól néznek ki! A Catrice palettákról tudnál majd feltenni képet nyitva is? Kifúrja az oldalam, milyen színek lapulnak benne!