Egy jó darabig az utolsó Colourop csomagom:
Cult Beauty rendelés:
Egy jó darabig az utolsó Colourop csomagom:
Cult Beauty rendelés:
Ordinary barátnőmé.
Először: mi van, a barátnőd odinary (vagyis normális)?
Aztán: ja, a the ordinary kence az övé lesz. Jaj, de meleg van ma
Az. Èn a vilàgosìtò drop mixedre vilàgìtòt olvastam
Vmi van a levegőben, nagyon nagyot nevettem.
PC c-vitaminosra kíváncsi vok. Még nem mertem kipróbálni.
Beszámolok feltétlenül. Nekem a mostani Tindigo kb hatástalan. A régit szerettem. Ezért próbálom ki a PC-t.
Én meg elsőre azt olvastam, hogy ordenáré barátnőm. Mondom oké, de miért írja ki?
Én is annak olvastam
Én is ezt olvastam
Huha lányok, eszeveszett nap volt ma nekem is. Es még nincs vége!
Shangpree fényvédő a zsibiről a kedvenc eladómtól, Györgyitől. Tőle kaptam ajándékba a Catrice bronzert, mert tudja, hogy mennyire szeretem őket és már a múltkor is ide akarta adni.
Közel voltam a könnyekig meghatódáshoz. Ma az agyamra ment az egyik ügyfelem, 2 kollégát helyettesítek, a nyári gyakornok is a nyakamba szakadt, összekentem málnalevessel a fehér (!) szoknyámat és este még egy öregasszony is beszólt nekem, amikor beverekedtem magam vízért az ostromállapotban lévő Sparba.
Az, hogy gondolnak rám, sokat segít a túlélésben. Meg az új mango-lime cider is, de az kevésbé.
Ma kihozta a postás (el sem akartam hinni, máskor postán kellett átvennem) a május végén leadott CP rendelésemet. Valószínűleg ez az utolsó rendelésem tőlük idén.
De annyira szeretem a márkát, hogy biztos el fog jönni az a pont, amikor a vám nem fog visszatartani.
Meghozta a postás bácsi a Dito Cosmetics palettámat. Minden várakozásomat felülmúlta, nagyon igényes és csodás Alig várom, hogy használhassam.
Úristen, milyen szépséges! Nem ismertem ezt a márkát, de lehet, hogy jobb volt tudatlanságban élni.
Én is egy Youtuber gyűjteményében láttam és rögtön felcsillant a szemem Ha jól tudom, akkor shipping is tök olcsó, csak 5USD
A másik két görög istennős palettájukat is meg akarom szerezni
Amerikai cég?
Igen, amerikaiak, úgyhogy vám szempontjából most nem túl jó. De néha tök jó akcióik vannak, akkor esetleg érdemes tenni velük egy próbát.
Ezek lapultak a Sephora szatyorban, ami az én részem. A paletta hirtelen szerelem volt, a többi termékminta, amit kaptam. Vettem még egy zsákbamacskát, abban egy 260 milis Sephora tusfürdő volt, de sajnos nem vihetem fel a gépre.
Nagyon szép a paletta! Esetleg nem tudod szétönteni a tusfürdőt kisebb flakonokba?