By terry cc arcpaletta: highlighter , 2x pirosìtò, bronzer
Nagyon szépek .
Ez a feleslegesnek tűnő és repedtsarkúan drága lötty a jelenlegi kedvenc. Ráadásként olyan szép most a külalakja, hogy na…
Ideért az iherb rendelésem dpdvel. Szuper áron sikerült lecsapnom a koreai kincsekre.
Zoeva 102 ecset a zsibiről
Először azt hittem, a Vöslauerről van szó.
Haha, azt ajcsiba kaptam a másik “víz” mellé.
Orvosi javaslatra szedem 13 éve, amikor kiderült az autoimmun hypothireózisom (pajzsmirígy alulműködes).
Ma két körben volt beszerzésem.
Ezúton is köszönöm @dunaimano -nak a csodaszép palettát, és a gyors találkozót
És végre kihasználtam, hogy átengednek a szomszéd országba, kifosztottam a legközelebbi dm-et. A fényvédő a kedvencem (a kicsi), de árban alig volt több a nagy, és ugyanazok az összetevők, így jött velem. A maszk itthon csodaszámba megy, így abból is hoztam
Nem bìrtam magammal, igaz eladtam 3 palettàt ès 2 màsik termèket. Na igen a kidumàlàs az megy
A nagy Pat palettát az ágyneműhöz vetted, valld be!
Ès pàr nabla + milk , igaz a milk nagyon sötèt, tovàbb fogom adni. Egyre jobban tetszenek a hybrid pirosìtòk mint a nabla, krèmes ès pùder szerű egyben.
Neem mivel megvan a mothership VIII , kellett a VII is. De csak az egyik marad , megnèzem melyiket hasznàlom ki jobban.
A piros Chanel mi?
Én még nem tudom, hogy ez az állag tetszik-e, mint amilyen a Nabláké, kicsit keménynek találom.
Pat az őrületbe kerget ezekkel a számokkal, képtelen vagyok megjegyezni őket.
A 2 utolsò ròzsàs - divine rose I ès II. Igen kemènyek de a bőrön olyan krèmesen terülnek vajpuhàk ès pigmentàltak .
Jaj, igen, már azok is számosak! Hrrrr!
Milyen ecsetet használsz ezekhez a Nablákhoz?
Duo fiber rt vagy mac. De ma pl. a dior mini ecsetkèjèt pròbàltam kìvàncsisàgbòl amit a highlighterek mellè adnak. Az is tökèletesen működött.
Köszi!
Pont az RT laza szálú pirosítóecsetével (ami atompigmentált pirosítók esetén egy álom), jártam úgy, hogy nem akarta felvenni, de lehet, hogy én voltam a béna.