💖 ùj unboxing kèpekkel

Sajnálom, átérzem, mi 24-én mentünk volna. De remélem mindketten pótoljuk majd. :slight_smile:

2 Likes

Bízom benne én is, hogy belátható időn belül lesz rá lehetőség. :slight_smile:

1 Likes

IMG_20210611_151640
IMG_20210611_151758
Mindjart kicsit tesztelgetem őket. :heart_eyes:
És egy Notinos rendelés:
IMG_20210611_204536

17 Likes

Megint elérhető ez a szett, ha még szeretnéd:

1 Likes

Köszi! Rendeltem is🤩

1 Likes

A Nars palettával kapcsolatban nagyon érdekelne a véleményed.

Nagyon gondolkodom, hogy belenyúljak-e, hatalmas kiszerelés, az életben nem használom el.
Lehet, hogy eladom majd, még nem tudom.

2 Likes

Szuper! Remélem tetszeni fog és beválik majd :heart:

Heti érkezések.

Beauty Bay - Instanatural szérumok, krémek
Avon - kannabisz olajos esszencia
Yesstyle - Canmake fényvédő, Yeouth szemkrém (ez a rendszeres esti krémem, a nappalit szoktam váltogatni, próbálgatni).
Beautylish - Stila Patina rúzs (van már egy, de az nem egy új darab, ez akciós volt, és utánpótlás lesz), Stila Perlina glitter &glow (7,20 dollár volt, ennyiért nem tudtam kihagyni), Wayne Goss rúzs, Lily. Ezt nem bírtam ki, muszáj volt kipróbálni. :blush:

IMG_20210613_225811

IMG_20210613_230856

A rúzs nagyon szép, olyan mindenhez passzoló finom, elegáns rózsaszín.

IMG_20210611_163047

16 Likes

Uh, mennyire látszik, hogy sokat fogytál!:slight_smile:Szép vagy!:slight_smile:

1 Likes

A paletta ma érkezett meg @dunaimano, nagyon szépen köszönöm :). Imádom a lila szemhéjfestékeket :)). Müllerben esett a választásom erre a két szemöldöktermékre, az egyik egy szemöldökspirál, a másik szemöldöktus szerű :D. Valamint bejött ez a Catrice korrektor, de napok óta nem találtam a meglévőt sehol. :D.IMG_20210615_172139

17 Likes

A Juvia’s paletta biztosan nagy örömöt fog okozni. Szuper színek vannak benne és a pigmentációjára sincs panasz. Én imádom. Használd örömmel. :blush::hugs:

1 Likes

Megérkezett a Lisa Eldridge rendelésem. El is felejtettem, milyen élmény rendelni: a feladás utáni másnap itt volt, bombabiztos csomagolásban…

IMG_20210615_191332

Velvet Muse és Spirited Away

19 Likes

Már régen hencegtem a szerzeményekkel (bár nem is nagyon volt érdemleges). Most viszont belecsaptam a vigasz-lecsóba.
Shiseido púderalapozó, aminek már nekiestem és a feliratot első alkalommal le is koptattam. Catrice Pore Minimizing (10% niával). Ez lesz a köv. niacianmidos, amire benevezek, miután egy gyengébbre jól reagál a bőröm. ELDO Remarkable People, életem egyik legérdekesebb és önazonosnak érzett illatának szinte teljes mása (szintén ELDO volt). Egy zsibis beszerzéskor kaptam mintát belőle és majd elájultam, mikor megéreztem, hogy ez az, amit már elsirattam :heart_eyes:
20210615 új kincsek
Aztán még jön 2 holmi a napokban és talán egy időre leállok

23 Likes

Talán még ez a cucc érdekesebb. Milk Makeup Melatonin Overnight Serum. Az összetevőkben semmi csodás, de gyerekes módon tetszik a kiszerelése. Nappal használom primerként, mert alkot egy kis ragadós réteget és a púderalapozót megtartja. Élőben szép pasztell lila.
20210615_214635

17 Likes

Ezt azért szvaccsolhatnád igazán :grin:

1 Likes

Megérkezett a Juvia’s rendelésem. Csodaszép ez a két paletta. :heart_eyes:

IMG_20210616_134924

IMG_20210616_135200

20 Likes

Most a szüleimnél vagyok, de holnap már otthon leszek, mindenképpen swatcholom majd :smiley:

IMG_20210602_075918
Gyönyörűségem…

20 Likes

Úúúúúúú, miez? :heart_eyes: :star_struck: :heart_eyes: :star_struck: :heart_eyes: