BB bronzer KM zsibiről Medium 2 színben 4200 ftert postaköltseggel.
Iszonyatosan szép színe van!
Végre bejöttek a Rossmanba is az Ultimatte Slim rúzsok, a 499-es More Blush és az 599-es More Mauve jött velem.
Annyira orulok, hogy vegre ujra be tudtam szerezni a regi, jol bevalt fenyvedom! Nagyon orulok neki! Talan mar egy eve kerestem hasztalan, de most vegre elcsiptem.
Vajon milyen lesz?
Már meg is érkeztek a Nars szépségek. Esküszöm, hogy a szívem kihagyott egy dobbanást, amikor kibontottam a dobozt köszönöm mégegyszer az ajánlást, nagyon nagyon boldog vagyok
Megérkezett nekem is, és ugyanazt rendeltem, mint curlsandcurves , de azért megmutatom én is
Az enyém is megjött ma
Nagyon úgy tűnik, hogy eltaláltam az alapozó színét. Kb egy óráig néztem a swatchokat, de sikerült
Minden ma érkezett, a Skinsmartról a Skintegra hidratálók. A makeup.hu oldalról micellás tisztító sampon, Refectocil szett, körömreszelő, hajpánt.
A makeup.hu-n még egy csomó filléres cuccot vettem, tisztára mint egy goodsmarket. Fehér hajpántot felírat nélkül már ezer éve vadászok. A nyuszifüles, meg a párduc mintás nem az én világom.
Nars, nekem is meg érkezett, Hot nights paletta
Skintegra és Wella sampon véleményedre nagyon kíváncsi leszek
Majd írok.
Pár apróságot szereztem be, a palettán kívül mindegyik újravásárolt termék.
A palettára nincs mentség, megláttam a pasztell színeket és úgy döntöttem kell Nem mintha nem lennének már hasonló színeim…
Kíváncsi leszek mennyire pigmentalt!
Majd fess vele valami szépet
Mostanában nem sok időm marad sminket befotózni, de majd igyekszem kreatívkodni egyet és fotót készíteni róla
Engem is elcsábított a NARS akció, ma hozta a futár a rendelést. Belemásztam mindenbe, az alapozó kupakja nem ideális, a kezemtől már most foltos.
A Sheer Glow alapozó swatchokat órákig nézegettem a neten, végül a Mont Blanc-ot választottam, és úgy tűnik, jó lesz. A findation oldala jóval sötétebb színt adott ki, jó, hogy nem hallgattam rá.
A korrektor, pirosító és ajaktermék naaagyon minike, picit meg is lepődtem. De így legalább el tudom őket használni. Az alapozó csomagolásától tartok picit, nem szívesen utaztatnám, egy pumpás kiszerelés jobb lenne. De olvastam előtte, hogy ilyen.
Összességében minden tetszik.
Uh, a Nars alapozóról légyszi írj majd rivjút. Nagyon szemeztem vele, végül nem tettem a kosárba. Más került bele, ami tegnap meg is érkezett, fogok képet dobni a gyöngyszemekről.
Oké, amint sikerült rendesen kipróbálnom, írok róla véleményt.
Ez annyira gyönyörűséges paletta, imádom Párizst :). Nézd voltam is ott, az egyetemi kórusunknak köszönhetően, ezzel egy utazás a kívánság listámon ki is lett pipálva. A Notre Dameról készült képeim sajnos elvesztek :/. Örök emlék marad! Egyébként 9 napig voltunk Franciaországban, Párizsban meg úgy emlékszem két napig időztünk :)).
Én tavaly márciusban mentem volna Párizsba, de elvitte a Covid. Remélem valamikor sikerül bepótolni.
Ugyanígy jártunk mi is. Pont márciusban mentünk volna, azon a hétvégén, mikor bejelentették a lezárásokat