💖 ùj unboxing kèpekkel

Nem akarlak elkeseríteni, de nekem az essence szempillagöndörítő nem csinált semmit, vettem helyette egy catrice-t, amit itt ajánlottak többen is, és hát ég és föld a különbség :smiley: de remélem, neked beválik és esetleg én fogtam ki hibásat :crossed_fingers:

1 Likes

Ugyanúgy állunk körömlakk téren :grin:.

A göndörítőtől én irtózok, amikor a videókban ott tartanak mindig elfordulok :laughing:

1 Likes

Ez a borotvagél nagyon jó. :slight_smile: Simán feleszi a versenyt egy drágábbal. Kár, hogy limitáltak szoktak lennie a Balea borotvagéljei. Lehet, be kell tárazni belőle. :sweat_smile:

2 Likes

Hát én is remélem :sweat_smile:, volt régen egy For your beauty szempillagöndörítőm hát az tényleg nem csinált semmit, csak becsípte a szemhéjamat. Remélem ez jobb lesz, ha meg nem akkor beruházok én is egy catrice-re. :).

Én ma már belenyúltam :see_no_evil:

1 Likes

A kék RT ecsetekből már csak ez az egy hiányzott, kipróbáltam, kár lett volna kihagyni.
A Milani Soft Focus bőrkiegyenlítőt kíváncsiságból rendeltem, de annyira szuper, hogy jön a tartalék. Nude glow árnyalat. (maga a termék több helyen mint Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter dupe szerepel)
Az első benyomásba teszek fel képeket.

1622102738978

11 Likes

Szia! A bőrkiegyenlítő alapozó alá megy? Ragyogást ad vagy pontosan hogyan működik? Illetve honnan lehet Milani termékeket rendelni? Van néhány kiszemeltem tőlük :smile: bocsi a sok kérdésért :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

írtam az első benyomás topikba, szuper cucc, nagyon tetszik :slight_smile:

1 Likes

Pont most olvastam, nagyon meghoztad a kedvem hozzá, köszi az infót :blush:

20210527_205050

@Fiorentina köszi az akció tippet! :heart:

9 Likes

Skinsmartról, a 2%-os BHA mini (60 ml) kiszerelésben újdonság, 4600 Ft körül van. Újabban arcra jobban szeretem a krémes hámlasztókat.
A nagy hidratáló lemosó szinte mindig készlethiányos, örülök, hogy sikerült elcsípni.

IMG_20210528_090110

15 Likes

OMG, gyönyörű :star_struck::heart_eyes:

1 Likes

Első PC kipróbálásom…mindenre van megoldásom, de a TO BHA-ja nekem túl erős volt, most ebben bízok.

Tonerem meg még sose volt, és nyárra írja,hogy jó ez a könnyed forumla, akár hidratálóként is. Azért fenyvedot dobok rá majd a hőségben is.
20210528_100352

Első rainbow palettám, még nem tudom mit kezdek vele,de kellett nyilván🙈

20210528_095733

18 Likes

@Gloria milyen a bronzer! :smiley:

Megjött az utánpótlás az egyik kedvenc alapozómból☺️ 1+1 akcióban rendeltem.
IMG_20210528_175227

16 Likes

Csak beugrottam a Dmbe…
Catrice-Essence
20210529_125714
Screenshot_20210529-130836

15 Likes

@Mse, jöhet a szempillaspirál tesztelés :D. Mit csinálsz azokkal a spirálokkal, amik nem vállnak be? :).

Két-három próba után azonnal meg tudom állapítani, hogy szeretem-e, vagy nem.
Ha egész okés, akkor elhasználom, ha egyáltalán nem tetszik, akkor beküldöm a páromék cégéhez, a sminkszobában a sminkes elhasználja őket.
Vannak olyan külön spirálok, amikkel bele tudnak menni.

1 Likes

Ma két csomagom is jött, egy a Skinsmartról, egy pedig a Parfimoról. Remélem minden beválik majd. :slight_smile:
IMG_20210601_192814

14 Likes

Docolor ecsetek aliexpressről, és beugrottam a dm-be is
20210604_180922

13 Likes