Nem akarlak elkeseríteni, de nekem az essence szempillagöndörítő nem csinált semmit, vettem helyette egy catrice-t, amit itt ajánlottak többen is, és hát ég és föld a különbség de remélem, neked beválik és esetleg én fogtam ki hibásat
Ugyanúgy állunk körömlakk téren .
A göndörítőtől én irtózok, amikor a videókban ott tartanak mindig elfordulok
Ez a borotvagél nagyon jó. Simán feleszi a versenyt egy drágábbal. Kár, hogy limitáltak szoktak lennie a Balea borotvagéljei. Lehet, be kell tárazni belőle.
Hát én is remélem , volt régen egy For your beauty szempillagöndörítőm hát az tényleg nem csinált semmit, csak becsípte a szemhéjamat. Remélem ez jobb lesz, ha meg nem akkor beruházok én is egy catrice-re. :).
Én ma már belenyúltam
A kék RT ecsetekből már csak ez az egy hiányzott, kipróbáltam, kár lett volna kihagyni.
A Milani Soft Focus bőrkiegyenlítőt kíváncsiságból rendeltem, de annyira szuper, hogy jön a tartalék. Nude glow árnyalat. (maga a termék több helyen mint Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter dupe szerepel)
Az első benyomásba teszek fel képeket.
Szia! A bőrkiegyenlítő alapozó alá megy? Ragyogást ad vagy pontosan hogyan működik? Illetve honnan lehet Milani termékeket rendelni? Van néhány kiszemeltem tőlük bocsi a sok kérdésért
írtam az első benyomás topikba, szuper cucc, nagyon tetszik
Pont most olvastam, nagyon meghoztad a kedvem hozzá, köszi az infót
Skinsmartról, a 2%-os BHA mini (60 ml) kiszerelésben újdonság, 4600 Ft körül van. Újabban arcra jobban szeretem a krémes hámlasztókat.
A nagy hidratáló lemosó szinte mindig készlethiányos, örülök, hogy sikerült elcsípni.
OMG, gyönyörű
Első PC kipróbálásom…mindenre van megoldásom, de a TO BHA-ja nekem túl erős volt, most ebben bízok.
Tonerem meg még sose volt, és nyárra írja,hogy jó ez a könnyed forumla, akár hidratálóként is. Azért fenyvedot dobok rá majd a hőségben is.
Első rainbow palettám, még nem tudom mit kezdek vele,de kellett nyilván🙈
Megjött az utánpótlás az egyik kedvenc alapozómból☺️ 1+1 akcióban rendeltem.
Csak beugrottam a Dmbe…
Catrice-Essence
@Mse, jöhet a szempillaspirál tesztelés :D. Mit csinálsz azokkal a spirálokkal, amik nem vállnak be? :).
Két-három próba után azonnal meg tudom állapítani, hogy szeretem-e, vagy nem.
Ha egész okés, akkor elhasználom, ha egyáltalán nem tetszik, akkor beküldöm a páromék cégéhez, a sminkszobában a sminkes elhasználja őket.
Vannak olyan külön spirálok, amikkel bele tudnak menni.
Ma két csomagom is jött, egy a Skinsmartról, egy pedig a Parfimoról. Remélem minden beválik majd.
Docolor ecsetek aliexpressről, és beugrottam a dm-be is