Luminous Flush
Most nekem is jött egy-két törött palettám, pedig azok még a régi 9-es típusúak voltak. Pedig a csomagolás nem változott, ki van tömve rendesen.
Nekem is megjöttek a Propa Beauty rúzsok.
Sajnálom
Rendeltem gyógyszerutánpótlást a Pingvin Patikából, és akkor már jött velem a Bioderma micivize is. Már jó ideje nem használtam, de végül mindig visszatérek hozzá.
Ez olyan hatású mintha vizes lenne az arcod. Nem rossz és mégis olyan ritkán használom.
Óh sajnálom Írj nekik, simán jár neked is a visszatérítés.
Visszanyomkodva végülis használható a palettám, de az első szín kb negyede szétszóródott a dobozba, és utazni elvinni nem merném sehova se
A Cetaphil hidratáló és Daylong fényvédő akciós beszerzés. A G&G Joy napos rendelés eredménye, ebből csak a Jelly Joker és az egyik toner az enyém, többi édesanyámé. A többi mai cm-es túra eredménye. A fényvédőt kipróbáltam szemkörnyékre kenve és egyáltalán nem csíp. Az almost1618 szérumra nagyon kíváncsi vagyok és örülök a márkának az üzletben. Az Alverde szempilla primer és szemöldök fixáló pedig tényleg kellett.
Úgy érzem sikerült leszámolnom a felesleges cuccok halmozásával aminek nagyon örülök, mert így is rengeteg olyan termék van ami viszonylag régóta megvan és hozzá sem nyúltam még.
Én nagyjából vissza tudtam nyomkodni a panbe, de akkor is, olyan bosszantó.
Írtam nekik, rögtön mondtam is, hogy adjanak refundot, remélhetőleg nem fognak nagyon ellenállni.
Meyik ecsetre gondolsz, hogy szúr?
Jó téged újra látni.
Az Almost 1618-cal én is ismerkedem.
Ez a Kevin Aucoin pùder ecset
Aha! Az enyém egyáltalán nem szúr, nagyon puha, … és mégsem az igazi.
@BlackXentric kösz az infót, ezt a peptid szérumot nézegettem, de így, hogy van a DM-ben nem kellett rendelni. Ha beválik, legalább a pontokat értelmes dologra váltom be.
A Catrice-ből volt teszter, valami eszméletlen bársonyos az állaga. És végre a masszázs követ is kipróbálhatom.
Mai szerzemény egy házikedvences boltból. Hal alakú etető tál cicáknak. Na nálam bizsuknak a helye lesz.
Pozitív posta-péntek: leadtam a diplomám első részét pénteken, így végre elmentem a CP rendelésemért a postára. Szívmelengetően szép élőben is ez a paletta
2 és fél hét alatt megjött a By Terry oldalán leadott rendelésem. A szállítás ingyenes volt, két pici mintát is kaptam. A csomag Franciaországból jött.
A sztár persze a csodapaletta, ami a V.I.P. Expert, élőben még százszor szebb, mint gondoltam. Kicsi, de kompakt és kívül-belül gyönyörű.
Ezt a palettát már én is néztem, de nem lenne szívem belenyúlni.
DM vásárlás, 2 körben. Van még 1-2 dolog, azok kevésbé érdekesek.
Nagyon örülök az átlátszó szemöldökzselének, mert néha jó lenne, de alapvetően, ha nem bénázom el a szemöldökszedést, akkor nekem a színezett felesleges.
Müller vásàrlás, az Essence szájfényekre nagyon kiváncsi vagyok, egyelőre úgy tűnik a szintelen szájfény tartós és szép :). Valami 700 ft volt/db, szerintem próbáljátok ki :). Szintén az essencetől vettem egy szempillagöndörítőt, remélem fogom tudni használni és érdemes volt megvennem :D. Meg vettem egy szintelen körömlakkot, kb ez az egyetlen amit normálisan feltudok vinni a körmeimre :D.