Nagyonpink neszesszerben a Caroline Hirons féle kit 1 tartalma:
Dehogy, szombaton rendeltem, kedden reggel átvettem. Egyszer kértem rá a gyors küldést, pluszban, de rájöttem, tök felesleges. A pandémia alatt is 2-3 nap alatt itt volt.
Köszi a választ! Ez tök jó hír, közben láttam, hogy már odaadták a postának a csomagom, talán hétfőn már ide is ér. Követő szám még nincs, de ha azt küldik kb aznap vagy másnap át is vehetem már. Nagyon várom már
Én is rosszabbra számítottam, de amikor megjött a paletta, láttam hogy sokkal jobb állapotban van, mint a képen :). Nekem ebből a szempontból mondjuk nem baj, hogy használt és kicsit látszik rajta. A barna miatt izgultam, hogy esztétikailag ne legyen annyira lelombozó látvány, szerencsére arra is jó ránézni .
woooow… fényvédős fix+?
lehet ezt be kéne szerezni…
Hűváó! Mindenről kérek szépen beszámolót!
Ja, és mi van az Oskia szütyiben?
Ma érkezett ééééés, személyesen is zsákmányoltam párat. Találós kérdés: melyik kencefice és melyik nem?
Jaj, az a Water-Infusing kívánságlistás. Majd írd meg légyszi milyen.
Az akrilfesték
Rendicsek, ma este bevetem
A nyírd ki ezt a naplót sem kencefice .
Az oaranynak tuno festeket a wc pumpahoz vetted?
mindegyik kencefice, ha nincs rajtad szemüveg.
Látom megmaradt a sztori
Hehehehe már el is felejtettem a pumpát Ha marad belőle, akkor eskü befestem a nyelét és bemutatom!
Talált
MAC Mosaic Masterpiece pirosítóecset (csak nem bírtam ellenállni) és 210-es tusecset, ennek a nyelén “France” felirat van, lehet, hogynem Kímában készült?
A rúzsminták ajándékok voltak a rendelés mellé, a papírtokból kivéve úgy néznek ki, mint 3 szem Cataflam.
Lett volna egy blender harmadik ecset is, de elfogyott. Vigasztalásként kaptam egy év végéig érvényes 20%-os kuponkódot (avagy vásároljak még többet).