💖 ùj unboxing kèpekkel

Nagyonpink neszesszerben a Caroline Hirons féle kit 1 tartalma:

IMG_20200522_090715

13 Likes

@Szandika szép állapotban van ez! Sokkal rosszabbra számítottam, ahogy leírtad.

1 Likes

Dehogy, szombaton rendeltem, kedden reggel átvettem. Egyszer kértem rá a gyors küldést, pluszban, de rájöttem, tök felesleges. A pandémia alatt is 2-3 nap alatt itt volt.

1 Likes

Köszi a választ! Ez tök jó hír, közben láttam, hogy már odaadták a postának a csomagom, talán hétfőn már ide is ér. Követő szám még nincs, de ha azt küldik kb aznap vagy másnap át is vehetem már. Nagyon várom már :slight_smile:

1 Likes

Én is rosszabbra számítottam, de amikor megjött a paletta, láttam hogy sokkal jobb állapotban van, mint a képen :). Nekem ebből a szempontból mondjuk nem baj, hogy használt és kicsit látszik rajta. A barna miatt izgultam, hogy esztétikailag ne legyen annyira lelombozó látvány, szerencsére arra is jó ránézni :sweat_smile:.

1 Likes

IMG_20200522_172136

12 Likes

woooow… fényvédős fix+? :open_mouth:
lehet ezt be kéne szerezni…

1 Likes

Hűváó! Mindenről kérek szépen beszámolót! :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:
Ja, és mi van az Oskia szütyiben?

1 Likes

Ma érkezett ééééés, személyesen is zsákmányoltam párat. Találós kérdés: melyik kencefice és melyik nem? :wink:
20200522_195506

10 Likes

Jaj, az a Water-Infusing kívánságlistás. Majd írd meg légyszi milyen.:kissing_heart:

1 Likes

Az akrilfesték :kissing_heart:

1 Likes

Rendicsek, ma este bevetem :slight_smile:

1 Likes

A nyírd ki ezt a naplót sem kencefice :joy::crazy_face:.

1 Likes

Az oaranynak tuno festeket a wc pumpahoz vetted? :rofl:

4 Likes

mindegyik kencefice, ha nincs rajtad szemüveg. :wink:

7 Likes

:rofl: :rofl: :rofl:
Látom megmaradt a sztori :rofl:

2 Likes

Hehehehe :rofl: már el is felejtettem a pumpát :stuck_out_tongue_closed_eyes: Ha marad belőle, akkor eskü befestem a nyelét és bemutatom! :raising_hand_woman:

3 Likes

Talált :grin:

2 Likes

:rofl:

1 Likes

MAC Mosaic Masterpiece pirosítóecset (csak nem bírtam ellenállni) és 210-es tusecset, ennek a nyelén “France” felirat van, lehet, hogynem Kímában készült?
A rúzsminták ajándékok voltak a rendelés mellé, a papírtokból kivéve úgy néznek ki, mint 3 szem Cataflam.
Lett volna egy blender harmadik ecset is, de elfogyott. Vigasztalásként kaptam egy év végéig érvényes 20%-os kuponkódot (avagy vásároljak még többet).
20200523_114925

18 Likes