Nagyon szépek! Ez így szett vagy külön van az 5db?
Hú én nagyon bízom a japán dolgokban, autó, műszaki cuccok, stb.
Szerintem egy életre kitartanak.
Bizakodóan nézek elébe.
Még a nemzetközi kicserélőben van.
Nem egy szett az egész, a három szemrevaló van együtt, plusz arcecsetek külön. 50$ felett van free shipping, szóval érdemes legalább kettőt rendelni.
Nem olcsó így sem, kb. hatezer darabja, de ha megnézem a Douglas árakat, akkor meg mihez képest.
Nagyon könnyűek és strapabírónak tűnnek.
Az első mosásnál eldől.
De izgi!!! Mennyire tömör a 05-ös?
Kifejezetten tömör, van tartása, de nagyon puha.
Fejméretben mint a Clinique blush, tömöttségben is hasonló, csak az oldalszálak rövidebbek, emiatt gömbölyűbb forma.
Fotó alapján a Clinique azért lazábbnak tűnik. Valamiért nem tudom megszokni, ha nagyon tömör az ecset, hiába pihe-puha.
Ezzel az ecsettel is az a “bajom”, hogy kicsit tömörebb, mint amit szeretek:
Kevin Aucoin the Loose Powder Brush (kremmania.hu)
Tèged nem szùr? Èn elcserèltem egy Marc jacobs bronzer ecsetre mert nem tudtam negszokni, szùrta az arcom
pedig nagyon tetszett.
Olvastam a véleményed.
A Kevyn Aucoinból nekem a ferde bronzer és a soft buff van meg. A buffot használom, a másikat nem igazán. Sajna ki kell próbálni, hogy működik-e, ahhoz meg meg kell venni.
Nekem ez a szépség érkezett ma:
Ma vegre megerkeztek a CP csomagjaim.
(a csunya kepekert bocsi, egyszeruen mindig akkor jonnek a csomagjaim, ha szurke es esos az ido)
5 muszempilla: Minx, Shorty, Chica, Hunni, Oh Deer
White peach body milk - nagyon folyekony, olyan, mint egy szerum testre. Tetszik az illata.
Oat szerum - az egyetlen illatmentes Fourth Ray szerum
Fekete szemceruza
Glitter gel The Dark Sea arnyalatban
Majd kérlek írj róla véleményt, ha kipróbáltad! Én is gondolkoztam rajta, de valamiért kicsit idegenkedek a krémes termékektől. De ha jó, akkor bizony nekem is kell majd:grin:
Mennyire szép ez a glitter😊
Megjott a Space NK csomagom is. A goody baget most nem reszletezem, mert fent van a neten
Juno arcolaj - ez mar a 2. uvegem, csak par csepp van az elozoben. Imadom, a kedvenc arcolajam, nagyon ajanlom mindenkinek, aki szeret arcolajakat hasznalni. 9 hidegen preselt magolaj van benne (semmi illoolaj, semmi illatanyag), nem zsiros, de nagyon taplalo. A kisebb, 15 ml-set veszem, mert igy is eppen el tudom hasznalni lejarat elott.
Nars szinezett hidratalo - mar evek ota meg akarom venni, de csak most kerult ujra a szemem ele, hogy az uj arnyalatok miatt ujra beszelni kezdtek rola. Nem uj arnyalatot vettem, ez egy regi: Terre Neuve es egyszeruen tokeletesebb nem is lehetne ez az arnyalat nekem😍
Ultra Violette Clean Screen SPF 30 - az egyik kedvenc fenyvedom, ez mar a 2. tubusom lesz
TO Lactic Acid 5% - a kedvenc gyenged AHA-m, ajakra is hasznalom neha
Caudalie ajakapolo
A 2. kepen pedig a baratnomnek szant termekek vannak
Juno olaj neki is
Ouai kezkrem
Hourglass szemhejpuder Reflect arnyalatban
Ha erdekel titeket, megmutatom majd, hogy miket vettem a baratnom szulinapjara, ha megjott minden. Marcius 26-an adtam le egy megrendelest a YesStyle-on, de aprilis 12 ota nem moccant, irtam nekik, aztan visszajeleztek, hogy ujrakuldik vagy visszafizetik, mert ez nem is fog kijutni a vamrol egyhamar. Igy tegnapelott ujra kellett rendelnem, honapok kerdese es ideer… igy sajnos nem fog a baratnom szulinapjara idoben odaerni a csomag na mindegy, de csomagolas elott lefotozom majd egyben, ha erdekel titeket
Koszi, szerintem is gyonyoru, es kezen egyelore viszonylag tartosnak tunik, de majd kiderul milyen szemhejon. En toppernek tervezem hasznalni, mert az mar most latszik a kezfejes swatch utan, hogy ha a feny ugy (nem) esik ra, akkor van, hogy kb semmi nem csillan be, ugyhogy valami kell ala (akar feher)
A fenyvedos ajakapolo nagyon erdekel engem is, csak sajnos nem volt, mikor rendeltem
Majd ird meg legyszi, hogy van-e fenyvedo szaga-ize, illetve hogy a szin mennyire attetszo.
Persze, hogy érdekel.
Es tegnap jottek ezek a Skinsmartrol
Szerintem egyiket se kell senkinek bemutatnom😀
Az egyik HA Rich a baratnomnek lesz
Hourglass Ambient Lighting Paletta
Ethereal Edit változat a Sephora-ból.
Szerintem ez csak a hófehérkéknek jó.
Púder, pirosító, highlighter
Gyönyörűek ezek az ecsetek.
A pirosító melyik árnyalat?
Hát az én palettám sem élte túl a postát :(((
Nem értem a CP miért gyárt ilyen lazán préselt szemhéjpúderekkel palettát, a szemre is glitter primer kell alá, a postát meg nagyon nehezen viseli