Ne is mondd, a legnagyobb szívfájdalmam, mikor egy drága spirál nem jó.
Vannak dolgok, amire igen, fáj kiadni annyi pénzt, amibe kerül. Ilyen a spirál. Pár hónapig használom.
Keresem az igazit a drogériában. Egyszer már megtaláltam. Francba. Milyen jó volt a You Better Work. Semmi nem verte azt a spirált.
Most kipróbálásra vár a FetishEye, a They’re Real Magnet spirál, de mindig van otthon a sárga Lovely-ból.
Itt elvileg most kapható
Ez most életet ment, a megnyitott spirálom az utolsókat rúgja, és egyszerűen nem találtam még jobbat
Ma beugrottam a Pepco-ba és tök jó kis sminktárolót találtam 1200 Ft-ért. Először azt hittem, hogy egy az egész, de aztán láttam, hogy különálló darabok. A fiókokb
a tökéletes lesz. Vettem még az új fürdőszobához illő kiegészítőket. Nagyon klassz, mert teljesen olyan, mintha kőből lenne, de nagyon kemény műanyag. Olyan szuper dolgok vannak, hogy kb. az egész Pepco-t felvásárolnám😁
Tök jó, hogy lehet legózni ezekkel a kis tárolókkal és milyen jó áron van!
A FetishEye-ra kíváncsi leszek, hogy milyen.
Ilyen átlátszó tárolóm nekem is van, nagyon szeretem. A hosszúkásban vannak a palettáim🙂
Nekem az arcápolós kosaramban lett néhány darabja, a többi a sminkes cuccaimhoz költözött. Nagyon szeretem, fogok venni még egyet.
Ó… Köszi.
Nekem pont a másik volt a kedvenc, az egyenes nyelű, de 714 Ft-ért ez is ajándék.
Szerintem rendelek, főleg azért, mert úgy látom, hogy van az oldalon Artdeco is.
Pepco - 2. felvonás
Hát csak nem bírtam magammal, ma is kimeneteltem a Pepco-ba. Hát csajok, megint összevásároltam mindent.
Gyönyörű gyertyák vannak. A 3 nagy arany, ezüst és fekete, isteni illatuk van és óriásiak (1200 Ft/db) . A fekete, arany fém díszítéssel is egy csoda élőben (1500 Ft/db). A tusfürdőt azért tettem melléjük, hogy lássátok milyen nagyok.
Nem olyan régen voltunk a Zara Home-ban és én nagyon felháborodtam az árakon. Azért ne már, hogy egy kicsit nagyobb gyertya közel 10e Ft. A pálcikás illatosítók is olyan árakon vannak, hogy csak pislogtam.
Vettem még az ecseteimnek új tartókat (pontosan nem emlékszem, de 2-300 Ft körül volt darabja). Amúgy azt hiszem eredetileg kaspó. Ilyeneket már láttam itt valakinél a sminktárolós témánál.
Illetve 2 nagyobbacska fém dobozt is vettem (600 Ft/db).
Na most mondta a párom megint, hogy akkor álljak már le egy kicsit, mert még félig van kész a ház, de már teleraktam kacatokkal😁
Dmből essence szemöldökfesték éd végre találtam kólás tusfürdőt! Igaz, elvileg gyerekeknek van, de ez engem nem zavar.
Aztaaaa! Ilyen tusfürdőt vennem kell, hátha a fiaimmal végre nem kell a fürdés miatt minden este veszekedni.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud.
q
A párnahuzat eszményi!!
Én is, majd mesélj róla!
Már meg is jött? Enyémnek se híre, se hamva.
Én Notino-ról rendeltem vasárnap, volt -20%
Ha megérkezik, a kedvemért megnéznéd, hogy mennyi a szavatossága? Én levittem a szemétbe a dobozát.
Köszi.
A real nudes palettát rendeltem meg.