Félreértettem az előző mondatot. Sebaj.
Majd írj véleményt légyszi, mert nem mondom hogy nem érdekel, lehet megveszem.
A csomagolás nagyon tetszik, mármint a színe.
Nagyon szerettem volna magaménak tudni és @Montelino segítségével sikerült, az osztrák Douglas-ból. Ezúton is köszönöm szépen.
Elképesztően gyönyörű.
A héten érkezett meg a dzsungel a kanapénkra.
Óóó, honnan?
Mömaxból jöttek, még G-napokon rendeltem.
Megragadván a lényeget: egy hangyányit vígasztal, hogy nem csak nálunk áll a bál esténként a fürdés miatt
Ma erkezett ez a ket ujdonsag a TBS-tol
A Cool Daisy nagyon konnyed illat, a Rituals Amsterdam kollekcio illatara emlekeztet.
A malnas pedig nagyon edes, tisztara mint egy malnaszorp. Es tetszik ez az uj allag, whipped body butter. Sokkal konnyedebb, mint a testvajaik, de azert nem olyan geles semmiseg, mint a testjoghurtok
Én lehet véletlen megköstolnám, ha annyira finom illatú :D.
Olyan, mintha az ember kólát kenne magára
De a megkóstolást kihagyom
Ha valaha újra eljutok Parndorfba, veszek egy ilyen málnás testápolót!
Úúúú, de jó, hogy említed! Családi hagyomány, hogy minden évben március 15-én kimegyünk. Mondanom se kell, hogy már két éve nem voltunk. Nem vagyok egy nagy shopping mániás, de hiányzik az élmény A másik nagy kedvencem a Primark, azért mondjuk kicsit többet kell autózni, de olyan jó dolgaik vannak.
Melyik változatát?
Jaj, de szép:heart_eyes: amikor ilyen csodát látok már nem bírok magammal. Nekem is kell:heart_eyes:
a blush-t
Ez csodaszépséges.
Bronzosítóként fogod használni?
Még nem próbáltam, de olyan szép.
Igen, ez a bronzer, a púdernek beige a teteje.
Tegnap mellé tettem a CT Filmstart, Nars Vallarta-t és a Gucci egy árnyalattal mélyebb. Mindjárt felteszem a gyűjteményesbe.
Update: kaptam választ, ajánlottak egy 10%-os kupont vagy visszatérítik a paletta árát. Az utóbbit választottam, mert nem tervezek rendelni mostanában.
Igen, ez talán jobb is, a 10%-os kupon sokkal kevesebbet ér.