Írtam, csatoltam fotókat. Meglátjuk.
Megérkezett életem első (és egyben utolsó?) Colourpop rendelése. A színezett hidratálót holnap fel is fogom avatni szerintem.
Szintén zenész…
Természetesen a Lyric paletta volt sérült, ami tetszik is. Megláttam és rögtön vissza is nyomkodtam. Mondjuk a tiéd sajnos rosszabb állapot a van.
A Crush rendben van, de az meg pont nem tetszik. Nekem nagyon narancsosak az árnyalatok. Képek alapján barnásabb színekre számítottam. Nekem a narancsos, pirosas árnyalatok úgy állnak, mintha egész éjszaka bőgtem volna.
Legalább a tiéd menthető volt szerintem azért én is használom majd az első szín kivételével, az eléggé romos…
A narancsos színekkel ugyanúgy állok mintha beteg lennék és régóta bőgnék emiatt
Amúgy a textúrája miatt könnyű visszanyomkodni😉
Annyira szép sminkeket láttam/látok az ilyen pirosas, narancsos árnyalatokkal. Azt gondoltam régebben, hogy a fekete hajamhoz majd milyen menő lesz. Próbáltam 1-2 alkalommal és kb. úgy néztem ki, mint egy vámpírkirálynő. Rémisztő volt, megijedtem magamtól😂
Dettó, ugyanezt érzem ezeknél az árnyalatoknál…többször próbálkoztam, de vagy lázas beteg, vagy vérszegény vámpír nézett vissza a tükörből
Jaj ez a paletta nekem is vágyam
Nekem ezek érkeztek tegnap. Skinsmart rendelés és Glóriától való vásárlás eredménye
Végre megkaparintottam (először a GLS nem hagyta a csomagponton, hanem visszavitte, ezért újra küldték) én is a csomagom.
Nekem tetszik.
Köszi szépen!
Sajnos nem budapesti vagyok. Pedig sokszor szeretnék az lenni!
Sokat járok a Müllerbe, ha egyszer kéred, veszek neked.
Megköszönném. Mennyibe kerül?
Én is jártam a Müllerben, ahova csak jegyzetfüzetért és macskaropiért mentem be, a dm-ben pedig csak borotvapengét kellett volna venni:
Nagyon örülök, hogy volt még a rózsás kollekcióból. A pirosító gyönyörű, nem biztos, hogy lesz szívem belenyúlni, és nagyon kellemes illata van, nem az a mű, gejl rózsa.
Szemeztem a szempillaspirállal is, de a doboza nyitva volt, nem mertem megvenni.
Mesélj majd a két spirálról, milyenek! A Lift Uppal már én is szemeztem.
Azt hiszem, @Mse írt róla jókat, azért mertem megvenni. Amennyire szeretem a drága szemfestékeket, annyira sportot űzök a jó, de olcsó spirálok felfedezéséből.
Még nem bontom ki, mert az Essence egyelőre tök jó (amit most te is használsz).
Nem írtam róla.
Csak lefotóztam, hogy kapható a Rossmannban.
Mmm, bocsi, akkor már szenilis vagyok.
Nekem egyébként a vízálló változat nem jött be. Gyorsan lecseréltem.
Lehet, hogy azzal kevertem. Mindegy, ezért (is) szeretem az olcsó spirálokat. Amikor a Lancome nem akart rajtam működni, az nagyon frusztrált.