💖 ùj unboxing kèpekkel

Írtam, csatoltam fotókat. Meglátjuk.

1 Likes

Megérkezett életem első (és egyben utolsó?) Colourpop rendelése. A színezett hidratálót holnap fel is fogom avatni szerintem. :blush:

DSC_0703

14 Likes

Szintén zenész…
Természetesen a Lyric paletta volt sérült, ami tetszik is. Megláttam és rögtön vissza is nyomkodtam. Mondjuk a tiéd sajnos rosszabb állapot a van.
A Crush rendben van, de az meg pont nem tetszik. Nekem nagyon narancsosak az árnyalatok. Képek alapján barnásabb színekre számítottam. Nekem a narancsos, pirosas árnyalatok úgy állnak, mintha egész éjszaka bőgtem volna. :joy:IMG_20210507_202805_edit_101028008564792 IMG_20210507_203331_edit_101299079821521

10 Likes

Legalább a tiéd menthető volt :grinning: szerintem azért én is használom majd az első szín kivételével, az eléggé romos…
A narancsos színekkel ugyanúgy állok :grin: mintha beteg lennék és régóta bőgnék emiatt :sweat_smile:

1 Likes

Amúgy a textúrája miatt könnyű visszanyomkodni😉
Annyira szép sminkeket láttam/látok az ilyen pirosas, narancsos árnyalatokkal. Azt gondoltam régebben, hogy a fekete hajamhoz majd milyen menő lesz. Próbáltam 1-2 alkalommal és kb. úgy néztem ki, mint egy vámpírkirálynő. Rémisztő volt, megijedtem magamtól😂

3 Likes

Dettó, ugyanezt érzem ezeknél az árnyalatoknál…többször próbálkoztam, de vagy lázas beteg, vagy vérszegény vámpír nézett vissza a tükörből :rofl:

2 Likes

Jaj ez a paletta nekem is vágyam :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Nekem ezek érkeztek tegnap. Skinsmart rendelés és Glóriától való vásárlás eredménye :heartpulse:

Kép

18 Likes

Müllerben jártam.
@anon27689852, a Blahán van Rayon árnyalat.
20210508_160608

15 Likes

Végre megkaparintottam (először a GLS nem hagyta a csomagponton, hanem visszavitte, ezért újra küldték) én is a csomagom.
Nekem tetszik. :slightly_smiling_face:

IMG_20210508_183605

16 Likes

Köszi szépen!
Sajnos nem budapesti vagyok. :pensive:Pedig sokszor szeretnék az lenni! :blush:

Sokat járok a Müllerbe, ha egyszer kéred, veszek neked.

1 Likes

Megköszönném. Mennyibe kerül?

Én is jártam a Müllerben, ahova csak jegyzetfüzetért és macskaropiért mentem be, a dm-ben pedig csak borotvapengét kellett volna venni:
20210509_211936
Nagyon örülök, hogy volt még a rózsás kollekcióból. A pirosító gyönyörű, nem biztos, hogy lesz szívem belenyúlni, és nagyon kellemes illata van, nem az a mű, gejl rózsa.
Szemeztem a szempillaspirállal is, de a doboza nyitva volt, nem mertem megvenni.

15 Likes

Mesélj majd a két spirálról, milyenek! A Lift Uppal már én is szemeztem.

1 Likes

Azt hiszem, @Mse írt róla jókat, azért mertem megvenni. Amennyire szeretem a drága szemfestékeket, annyira sportot űzök a jó, de olcsó spirálok felfedezéséből.:slight_smile:
Még nem bontom ki, mert az Essence egyelőre tök jó (amit most te is használsz).

1 Likes

Nem írtam róla. :slight_smile:
Csak lefotóztam, hogy kapható a Rossmannban. :slight_smile:

Mmm, bocsi, akkor már szenilis vagyok.

Nekem egyébként a vízálló változat nem jött be. Gyorsan lecseréltem.

Lehet, hogy azzal kevertem. Mindegy, ezért (is) szeretem az olcsó spirálokat.:grinning: Amikor a Lancome nem akart rajtam működni, az nagyon frusztrált.