Legalább innen vadul rendelhetünk.
A Flowerpunk hogy tetszik?
Szerintem az is nagyon izgalmas lett de a paletta jobb oldalán lévő zöldeket soha nem használnám, bármilyen szépek is… Az első öt szín viszont nyálcsorgatós
Ahh, már a doboz is nyálcsorgatós ezzel a designal. Olyan, mint egy kincses ládikó.
Miért nem használnád a zöldeket? Engem pont azok vonzanak, de annyi zöldem van, és a paletta világos színeitől idegenkedem. Meg kellene osztanunk egymás között.
Lehet külön dobozkát is kapni.
Kevyn Aucoin könyvek, '90-es évek végéről, magyar nyelvű kiadáshoz szinte lehetetlen hozzájutni. Aranyáron megtaláltam, de annyiért nem vettem meg.
Felraktam a KM piacra, hogy keresem és egy kedves leányzó írt, hogy neki van és eladó. Még most sem hiszen el, hogy meglett.
Majd átnézem, de valószínűleg és is eladom, inkább sminkeseknek vagy gyűjtőknek való. Up: megtartom, kincs
Nagyon jó képek vannak benne, aki nézte annak idején a Fashion TV-t, ismerős arcokat találhat benne.
óóóóó de szerettem a Fashion TV-t
Örülök, hogy tetszik! Én kezdem azt érezni, hogy bármennyire csodálatosak a szemhéjpúderei, de valahogy akármit hoznak ki palettában, nem az én színvilágom. Na de majd egyszer!
Haha ez a paletta megosztás jó ötlet!
Ami hasonló zöldem volt eddig, általában nem éreztem jól magam benne. Időnként jó eljátszani velük, de valószínűleg azért is, mert messze esnek a színtípusomtól, olyan idegen marad az összhatás.
Colourpop karácsony
Mindhárom rendelésről kaptam ma e-mail értesítést, hogy mehetek értük a postára. El sem hiszem, hogy egyiket sem akarták vámkezelni…
Egy szemhéjstix, hét rúzs ( mert maszkos időszakban különösen fontos, ugyebár - ráadásul a hétből kettő After Shock, de azt annyira imádom, hogy muszáj volt tartalékolnom a vámkezelős időkre), egy szérum (imádom a csomagolását), egy minta színezett hidratáló (szívem szerint nem ezt a színt vettem volna, de kipróbálni jó lesz), Baby Yoda paletta (végül mégis elcsábított), pirosító stix, színes szempillaspirál, és mellé egy ajándék sminklemosó kendő.
Három rendelés volt.
A Yodás paletta nagyon jó, tegnapelőtt 12 órát kibírt a szememen alap nélkül.
Melyik a szérum?
Vino (resveratrol).
Te jó ééég, micsoda kincsek!
Attól tartasz, hogy túl sötét, vagy túl világos? Nekem a 9W van meg, a tubusban borzalmasan sötétnek tűnt, de feltéve nagyon szépen alkalmazkodott a bőrömhöz.
Értem. El tudom rajtad képzelni a zöldet, de vannak színek, amelyektől idegenkedünk. Én a kékkel és a naranccsal állok hadilábon.
Nem, hanem neutralt szerettem volna, de az nem volt akkor. Így lett a warm, mert talán inkább az vagyok. Egyébként 7W.
Megérkezett a free shippinges Colourpop csomagom. Nem egészen olyan állapotban, mint szerettem volna
![20210507_161930|633x500]
Az első szín teljesen szétment, szerintem ha ráfújnék elszállna az utolsó porszemig
Ahh nagyon sajnálom. Én is ezt a palettát várom, rettegek is, hogy mi lesz ebből…
Nagyon tetszik pedig, élőben még inkább mint fotókon
Remélem a tied épségben vészeli át az utat
Bízom benne.
Próbálj meg írni az ügyfélszolgálatnak, hátha valamit felajánlanak azért.