Köszönöm! Idén már tuti nem nyiffanok ki.
Boldog születésnapot!
Köszönöm szépen!
A szép doboz ma érkezett a FAB minivel és a zacsis mintácskákkal. A Bioderma pórusfinomítók is ma jöttek más csomagban, a mini Aerin Mediterranean Honeysuckle (de hosszú) múlt héten jött. Régen rendeltem már kence-ficét
Ja, minden KM picról van
Ezekbe beleszerelmesedtem
Rossmann beszerzés egy része, vasárnap adtam le a rendelést és ma hozta a postás. A testápolót és a szempillaspirált muszáj már kipróbálnom, olyan jókat mondtatok róluk. És hát a lényeg a rúzs 050-es árnyalat, szerintem nagyon jó lesz (gyors kipróbáltam délután)
Ezekbe bele is lehet!
Nekem sajnos csak a szemre való van meg (igaz, abból mindjárt kettő), az is nagyon klassz!
Ezek nagyon jó kis ecsetek, finom puhák. Nekem a ducibb van meg és a szemrevaló testvérük.
Használd őket örömmel!
Én is szeretem ezt a testápolót, remélem, te is fogod!
Milyennek találtad a rúzs állagát?
Elsőre olyan krémes,de mégis könnyed. Hamar szárad és mintha nem is lenne a számon.
A kisebbik a kedvenc pirosito ecsetem!
Olyan gyönyörűek ezek az ecsetek. Mikor piacra dobták őket akartam venni belőlük, de akkor nagyon drága volt nekem. Most pedig szimplán fékezem magam mert rengeteg ecsetem van. Használd őket örömmel.
Ha szabad kérdeznem, hol vetted őket? Régóta kívánságlistás
Pandán. A 01-ből az utolsót vettem meg, a 02-ből van még.
Én is nemrég (2 hete) vettem meg ezt a testápolót. Nagyon jó! Szeretem. Szuperül hidratál, és màr rajtakaptam a férjemet, hogy ő is használja
Ma érkezett a zsibiről
Biztos jó lesz nekem is,ha még férfiaknak is, akkor tuti
Szerintem imádni fogod a rúzst és a szempillaspirált is .
Annyira jól néznek ki ezek a Colourpop paletták, pont tegnap nézegettem őket . Ha jól láttam csak Amerikában kaphatóak. Jó hogy van ez a zsibi, hogy ilyen cuccokhoz is hozzá lehet jutni és nem kell külföldről megrendelni őket. Igaz itt az ára így magasabb úgy tudom, vagy lehet nem tudok számolni .
Nagyon sokat kellett a Pandán várnod mire megérkezett a rendelésed? Nekem most írtak emailt, hogy a szokásosnál lassabban érkezhet meg a csomim. általában 3-4 munkanap volt eddig.