💖 ùj unboxing kèpekkel

Köszönöm! Idén már tuti nem nyiffanok ki. :slight_smile:

2 Likes

Boldog születésnapot! :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm szépen!

A szép doboz ma érkezett a FAB minivel és a zacsis mintácskákkal. A Bioderma pórusfinomítók is ma jöttek más csomagban, a mini Aerin Mediterranean Honeysuckle (de hosszú) múlt héten jött. Régen rendeltem már kence-ficét :slight_smile:
unboxing
Ja, minden KM picról van :grin:

12 Likes

Ezekbe beleszerelmesedtem :blush:
IMG_20200521_184318
IMG_20200521_184401

17 Likes

Rossmann beszerzés egy része, vasárnap adtam le a rendelést és ma hozta a postás. A testápolót és a szempillaspirált muszáj már kipróbálnom, olyan jókat mondtatok róluk. És hát a lényeg a rúzs :slightly_smiling_face: 050-es árnyalat, szerintem nagyon jó lesz :slightly_smiling_face: (gyors kipróbáltam délután)IMG_20200521_123131

14 Likes

Ezekbe bele is lehet!
Nekem sajnos csak a szemre való van meg (igaz, abból mindjárt kettő), az is nagyon klassz!

1 Likes

Ezek nagyon jó kis ecsetek, finom puhák.:slight_smile: Nekem a ducibb van meg és a szemrevaló testvérük.
Használd őket örömmel!

2 Likes

Én is szeretem ezt a testápolót, remélem, te is fogod!
Milyennek találtad a rúzs állagát?

1 Likes

Elsőre olyan krémes,de mégis könnyed. Hamar szárad és mintha nem is lenne a számon.

2 Likes

A kisebbik a kedvenc pirosito ecsetem! :slight_smile:

1 Likes

Olyan gyönyörűek ezek az ecsetek. Mikor piacra dobták őket akartam venni belőlük, de akkor nagyon drága volt nekem. Most pedig szimplán fékezem magam mert rengeteg ecsetem van. Használd őket örömmel.

1 Likes

Ha szabad kérdeznem, hol vetted őket? Régóta kívánságlistás :slight_smile:

1 Likes

Pandán. A 01-ből az utolsót vettem meg, a 02-ből van még.

1 Likes

Én is nemrég (2 hete) vettem meg ezt a testápolót. Nagyon jó! Szeretem. Szuperül hidratál, és màr rajtakaptam a férjemet, hogy ő is használja :sweat_smile:

3 Likes

Ma érkezett a zsibiről :heartpulse:
Kép

18 Likes

Biztos jó lesz nekem is,ha még férfiaknak is, akkor tuti :slightly_smiling_face:

Szerintem imádni fogod a rúzst és a szempillaspirált is :blush:.

1 Likes

Annyira jól néznek ki ezek a Colourpop paletták, pont tegnap nézegettem őket :sweat_smile:. Ha jól láttam csak Amerikában kaphatóak. Jó hogy van ez a zsibi, hogy ilyen cuccokhoz is hozzá lehet jutni és nem kell külföldről megrendelni őket. Igaz itt az ára így magasabb úgy tudom, vagy lehet nem tudok számolni :sweat_smile:.

1 Likes

Nagyon sokat kellett a Pandán várnod mire megérkezett a rendelésed? Nekem most írtak emailt, hogy a szokásosnál lassabban érkezhet meg a csomim. általában 3-4 munkanap volt eddig.