💖 ùj unboxing kèpekkel

Tényleg :grinning: csak a polc/asztal színe más

Megérkezett a márciusi akció keretében leadott CP rendelésem. (ami ingyen volt az Amazon rendelési összeg visszautalása miatt :grin:) És hogy legyen vámolással kapcsolatos sikersztori is: úgy voltam vele, hogy inkább leadom a rendelést egyben és ingyenes szállítással, mint 2 rendelést 2x10 dolláros szállítással. Természetesen biztos voltam benne, hogy megvámolják, de nem így lett, ezt megúsztam. :smiley:
IMG_20210416_122644

18 Likes

Kevin Aucoin göndörítő
Better than sex spirál
Nars szemöldökceruza
Neroli minták
20210416_185429

11 Likes

Sziasztok!

Ma vettem át a postán, aminek nagyon örültem, mert júniusi dátumot írtak. Két hét alatt itt volt. :slight_smile:

Pacsi, ugyanezt a göndörítőt vettem. :smiley:

Már előre fáj, hogy júliustól nem éri meg iHerb-ről rendelni. :disappointed_relieved: Én is imádom a kozmetikumokat innen, Aveeno-t nem tudom honnan fogok rendelni…

A két sampon, amit rendeltél, nagyon ígéretesnek tűnik. :+1:

Jaj, nekem is van még olyan sampon, amit szívesen kipróbálnék, de most nem volt készleten.

Nem néztem még utána alaposan, csak annyi infóig jutottam, h nem éri meg rendelni. Viszont részletesen nem értem, miért vezetik ezt be. Ez Amerikából jön, Angliából megérteném a Brexit miatt.

Majd updatelek a samponokról. :blush:

1 Likes

Úgy emlékszem, minden EU-n kívül érkező csomagra lesz 27% Áfa + kezelési költség…
Úgyhogy egy–két rendelést még én is tervezek.

2 Likes

Szerintem a helyi cégek majd szépen megemelik a termékek árát, mindenét ami miatt maguk is vámot fizettek. Nagy drágulás lesz.
Én is tartalékolok azokból a dolgokból, amelyek nem romlanak hamar.
Minden 3. országból érkező küldeményt vámolnak júliustól.

1 Likes

Tulajdonképpen akárhány cikket olvastam, mindegyik azt írta hogy a 22 euró alatti (vagy mennyi volt) termékek áfamentessége megszűnik, de a “kiskaput”, hogy az x összeget el nem érő áfát nem kell megfizetni, azt sehol sem találtam hogy megszüntetik. Vagy ez evidens, csak én vagyok a buta?

Szerk.: nem tudom ez érint-e bárkit is, de tudtátok hogy a parfümök és kölnik 150 euró alatt sem vámmentesek? Én nem tudtam.

1 Likes

Igen ez engem is meglepett . Bár én nem rendeltem még külföldről parfümöt.

Én egyszer még régen, de csak egy kis párezres vackot. Szerencsére eu-ból, meg nem is lett baja. De tudtam hogy sok pénzt nem veszítenék vele ha valami mégis történne.
Jó is hogy eszembe jutott az az illat, nemrégiben szaglásztam valami hasonlónak a teszterét, de eddig nem tudtam mire emlékeztet :smiley:

Nem olvastam erről semmit, de majd keresgélek információt.

Úgy tudom, hogy az apró kicsi vacak kínai termékek miatt vezették be. Júliustól az 1 dolláros csecsebecsék után is fizetni kell, mivel sok eladó túl alacsony összeget írt a csomagokra, hogy ne vámolják. Ha tényleg minden csomagot vámolnak vagy nagyon lassan megy majd, vagy vesznek fel még embereket akik végignézik a csomagokat.

Ez a kiskapu, ami otthon van, létezik a németeknél is, itt viszont Ausztriában szerintem nincs, mert 1x fizethettem az iherbes rendelésem után 16 Eurót (10 volt a kezelési költség), a 23 Eurót nem érte el a csomag ára, de 22 felett volt nyilván.

Sok jót olvastam erről az alapozóról itt, így nem volt kérdés, hogy zsibin lecsapok rá! :slightly_smiling_face: Tökéletes a szín, mákom volt!
IMG_20210417_132907

17 Likes

Mi a színed?

1 Likes

Warm sand 2.5 :heart_eyes: előbb csak random felkentem ujjal. Nagyon tetszik. :heart_eyes: Délután megyek futni. Kíváncsi vagyok hogy fog teljesíteni 10 + lefutott km után. :grin:

2 Likes

Nekem pont ez az árnyalat nem jó, csak egy másik BB alapozóból. :smiley:

1 Likes

Nah, nagyon szuperül bírta az alapozó a 11 km futast, pedig nem is fixáltam. :heart_eyes:

6 Likes

Egy “kis” paletta haul:
Kép

22 Likes

Jah, és nem sminkben szoktam futni, hanem full fenyvedőben, de tegnap felpöttyöztem pár csepp BB Skin Foundationt a kíváncsiság kedvéért. :slightly_smiling_face:

4 Likes