Tényleg csak a polc/asztal színe más
Megérkezett a márciusi akció keretében leadott CP rendelésem. (ami ingyen volt az Amazon rendelési összeg visszautalása miatt ) És hogy legyen vámolással kapcsolatos sikersztori is: úgy voltam vele, hogy inkább leadom a rendelést egyben és ingyenes szállítással, mint 2 rendelést 2x10 dolláros szállítással. Természetesen biztos voltam benne, hogy megvámolják, de nem így lett, ezt megúsztam.
Kevin Aucoin göndörítő
Better than sex spirál
Nars szemöldökceruza
Neroli minták
Sziasztok!
Ma vettem át a postán, aminek nagyon örültem, mert júniusi dátumot írtak. Két hét alatt itt volt.
Pacsi, ugyanezt a göndörítőt vettem.
Már előre fáj, hogy júliustól nem éri meg iHerb-ről rendelni. Én is imádom a kozmetikumokat innen, Aveeno-t nem tudom honnan fogok rendelni…
A két sampon, amit rendeltél, nagyon ígéretesnek tűnik.
Jaj, nekem is van még olyan sampon, amit szívesen kipróbálnék, de most nem volt készleten.
Nem néztem még utána alaposan, csak annyi infóig jutottam, h nem éri meg rendelni. Viszont részletesen nem értem, miért vezetik ezt be. Ez Amerikából jön, Angliából megérteném a Brexit miatt.
Majd updatelek a samponokról.
Úgy emlékszem, minden EU-n kívül érkező csomagra lesz 27% Áfa + kezelési költség…
Úgyhogy egy–két rendelést még én is tervezek.
Szerintem a helyi cégek majd szépen megemelik a termékek árát, mindenét ami miatt maguk is vámot fizettek. Nagy drágulás lesz.
Én is tartalékolok azokból a dolgokból, amelyek nem romlanak hamar.
Minden 3. országból érkező küldeményt vámolnak júliustól.
Tulajdonképpen akárhány cikket olvastam, mindegyik azt írta hogy a 22 euró alatti (vagy mennyi volt) termékek áfamentessége megszűnik, de a “kiskaput”, hogy az x összeget el nem érő áfát nem kell megfizetni, azt sehol sem találtam hogy megszüntetik. Vagy ez evidens, csak én vagyok a buta?
Szerk.: nem tudom ez érint-e bárkit is, de tudtátok hogy a parfümök és kölnik 150 euró alatt sem vámmentesek? Én nem tudtam.
Igen ez engem is meglepett . Bár én nem rendeltem még külföldről parfümöt.
Én egyszer még régen, de csak egy kis párezres vackot. Szerencsére eu-ból, meg nem is lett baja. De tudtam hogy sok pénzt nem veszítenék vele ha valami mégis történne.
Jó is hogy eszembe jutott az az illat, nemrégiben szaglásztam valami hasonlónak a teszterét, de eddig nem tudtam mire emlékeztet
Nem olvastam erről semmit, de majd keresgélek információt.
Úgy tudom, hogy az apró kicsi vacak kínai termékek miatt vezették be. Júliustól az 1 dolláros csecsebecsék után is fizetni kell, mivel sok eladó túl alacsony összeget írt a csomagokra, hogy ne vámolják. Ha tényleg minden csomagot vámolnak vagy nagyon lassan megy majd, vagy vesznek fel még embereket akik végignézik a csomagokat.
Ez a kiskapu, ami otthon van, létezik a németeknél is, itt viszont Ausztriában szerintem nincs, mert 1x fizethettem az iherbes rendelésem után 16 Eurót (10 volt a kezelési költség), a 23 Eurót nem érte el a csomag ára, de 22 felett volt nyilván.
Sok jót olvastam erről az alapozóról itt, így nem volt kérdés, hogy zsibin lecsapok rá! Tökéletes a szín, mákom volt!
Mi a színed?
Warm sand 2.5 előbb csak random felkentem ujjal. Nagyon tetszik.
Délután megyek futni. Kíváncsi vagyok hogy fog teljesíteni 10 + lefutott km után.
Nekem pont ez az árnyalat nem jó, csak egy másik BB alapozóból.
Nah, nagyon szuperül bírta az alapozó a 11 km futast, pedig nem is fixáltam.
Egy “kis” paletta haul:
Jah, és nem sminkben szoktam futni, hanem full fenyvedőben, de tegnap felpöttyöztem pár csepp BB Skin Foundationt a kíváncsiság kedvéért.