Bobbi
Miután eltörtem a kedvenc szemfestékemet, így jött velem a rózsaszín árnyalatom matt és szatén verzióban is.
Bobbi
Miután eltörtem a kedvenc szemfestékemet, így jött velem a rózsaszín árnyalatom matt és szatén verzióban is.
Megérkezett a Beautylish rendelésem sok Becca termékkel:
Megérkezett a With Love Cosmetics rendelésem, a loose szemhéjpúder szó szerint arcon köpött és gyönyörű multikróm szemcsékkel terítette be az asztalt, amikor a tégelykén lévő védőfóliát eltávolítottam (a tégely teteje alatti fóliát).
A préselt glitterek hatalmasak, az összehasonlító képen egy CP látható.
Ma egyrészt dmben jártam, ahol beruháztam erre a cseresznyés-paradicsomos tusfürdőre, kíváncsi leszek.
Valamint zsibiről az egyik eladótól rendeltem parfümmintákat, ezekkel most elleszek egy darabig.
Azok a nagyon szepnek igerkezo darabok a felso sor vegen 4711-mintak?
Igen
Swatchot vagy sminket nagyon megnéznék vele!
Nagyon szepek, biztos az illatuk is finom lesz!
Beautylish termékek kibontva
Tudod, hogy mennyi látszik a sminkből.
LF és Skinsmart rendelés.
A Kevyn Aucoin ecseteket a palettákhoz vettem, nagyon minőségi kivitelezés. Scott Barnes ecsetekből szívesen megvenném a teljes szettet, a figura megosztó, de az ecsetei első osztályúak. Sajnos az ecsetek a gyengéim.
A Nars light reflecting púdert WG-nél láttam.
A Paula’s Choiceból most a gél állagú tonerek a kedvenceim.
A púder az hófehér???
Scott Barnes, vagy Bobbi ecset? Melyiket látod jobbnak?
Nálam az az etalon, a kedvenceim Bobbi ecsetei.
Igen, a Nars a Crystal verzió, fehér, de bőrön nem látszik, illetve nyáron nagyon vékonyan tervezem használni.
A Bobbi és az SB kb. egy kategória, minőségben, a Bobbi talán klasszikusabb, a másik funkcionálisabb, de mindkettő könnyű, vékony, jól kézreáll. Mondjuk a Bobbi blush ecsettől nem tudok jobb ecsetet pirosítóhoz. Vettem IT Cosmetics ecsetet is, bronzer és púder, eszméletlen puhák, szuperek.
Álmom egy Sonia G szett, de Hourglassra sem mondanék nemet, ha rám szakad a bank feltétlen beszerezem.
Made in Japan, gondoltam.
Az ára nem is olyan vészes. Sajnos nem ismerem, mit kell tudni róla?
Sajnos még csak szeretném… egy ideje. Érdemes feliratkozni a hírlevelükre, szuper akcióik vannak, és az is jó, hogy Ausztriából érkezik Magyarországra.
Michele Wang-nál láttam a Sonia G ecseteket.
Igen, én is, de aztán látom az árát, jaj.
De @Fiorentina tippje felcsigázott, nemsokára névnapom lesz, bármi megtörténhet.
Fiorentina tippje?