Annyit csacsogtatok itt róluk, hogy tegnap muszáj volt megvennem őket!
Besírok, hogy kívül-belül mennyire gyönyörű!
Nem tudom, hogy mikor merek majd belenyúlni, és hogy utána viszont kibírom-e, hogy ebben a két hétben ne használjam.
Már meg is vetted? Mutatós darab.
Amikor megláttam, tudtam, hogy kell, szerelem volt első látásra. Ráadásul felíratkoztam, úgyhogy 1 nappal a hivatalos megjelenés előtt már lehetett rendelni. Sőt, még egy 20%-os kódot is elfogadtak, így a paletta árán felül tulajdonképpen csak 1 fontot fizettem a shippingre.
Hirtelen azt hittem hogy valami pasiról van szó
Uramisten, az a masodik sor
Csodaszép! És mennyi lehetőség rejlik benne!
Mac és Rossmann rendelés (Rossmannból kevésbé érdekes háztartási dolgokat is rendeltem)
Nagyon kíváncsi vagyok minden termékre.
Olyan táskát én is kaptam, annyira örültem neki, még a Notino küldte. Az élet apró örömei.
Ezt a két spirált drogériás vonalon a legjobbnak mondják.
Kruchio Évi megihletett.
Párizsból érkezett a csomagocska parfümmintákkal magyar nyelvű kedves üzenettel. Imádnivaló.
Ti szoktatok rendelni mintákat? Én igen.
Én mostanában keresgéltem, honnan lehetne mintákat rendelni, te honnan szoktál?
Én a Notino-ról, ha éppen rendelek, a Neroliról, és a zsibiről (pl. Tarzicia egy megbízható eladó minták ügyében, de biztosan van sok más ilyen eladó)
De mostanában szinte csak a Neroliról rendeltem.
A Sommelier du parfum úgy működik, hogy beírod a kedvenc parfümödet, vagy többet, a kedvenc illatjegyeidet, és kidob párat, ami esetleg tetszene neked. Abból küldenek mintákat, plusz egy ajándékot.
Megérkezett a férjemtől kapott másik szülinapi palettám
Hú de szép, az ilyen (különleges, de mégis tök jól kihasználható) paletták mindig megpróbálnak elcsábítani, aztán rájövök, hogy nem nekem valóak mégse, mivel nem a szemsmink az erősségem
Mini Müller haul, muszáj voltam ezt a pirosítót elhozni miattatok:
A többi impulzusvásárlás volt, a szérumra nagyon kíváncsi vagyok, van benne bakuchiol. Az eddig próbált retinolos termékeket nem szerette a bőröm, remélem ezzel több sikerem lesz.
Még mindig keresem az igazit.
Nem adom fel.
Én is, szólj, ha megvan.
A Bobbit ma bontottam, akkora pillákat csinált kíváncsi vagyok lemászik-e délutánra?
A Bobbi nagyon klassz spirál, igazi klasszikus. Én nagyon szeretem, a Sky High előtt használtam el. Nekem tartós, a Clinique High impact mellett ez is egy megbízható, jó spirál, nagyon jól bírja az érzékeny szemem. Tényleg klasszikus spirál, olyan, mintha nadrágkosztümöt vennék egy sima irodai napon. Sikk.
Most a Climax Extreme a favoritom, a www.thebeautylookbook.com említette a tavalyi év kedvencei között.
A héten érkeztek
Ma érkezett.
Azt hittem az alsó képre, hogy az enyém