Kis Müller vásárlás, csak a legszükségesebbek, a Nivea szárazsampont valamiért kiárusítják? Kipróbáltam most és teljesen jó, olyan mint a Batiste. Ezt az essence spirált még nem használtam, remélem elégedett leszek vele, muszáj volt már spirált váltanom mert a Loreal bambi spirálját már 7 hónapja használtam. Még mindig egész jó volt az enyémnek az állapota, bár tudom hogy most már nem szabad használni. A Catrice pirosítót meg nem tudtam ott hagyni, miután azokat a csodás swatchokat készítettétek .
Nem volt a Catrice pirosító a Müllerben, megvettem ezt.
Ez is nagyon szép, pinkes szín ami nekem jobban is áll, és nagyon pigmentált, első kipróbálásra bohócarcot sikerült festenem
Mülleres portyázás - minden féláron volt
Colourop rendelés és Glamour napok
Csak hogy posztoljak már valamit én is.
Pont az égvilágon semmi szükségem nem volt rájuk, de ma a rossmannban egyetlen darab árválkodott a pirosítóból.
Bezzeg amikor kerestem nem találtam sehol.
Olyan lelkes mindenki ezért a pirosítóért, csak én vagyok ilyen beszari, hogy elijeszt a színe és a csillámossága? arcon is ilyen erős, mint amilyennek láttatja magát?
Szerintem nem, én is a boltban hagytam inkább. Mondjuk nekem a The Balm Hot Mama is már túl csillámos a bolti teszter alapján, az is Nars dupe.
Szerintem arcon nem ennyire csillámos, bár én a Luminice pirosítójáért is rajongok.
Az Orgasm is olyan távoli nekem swatch alapján, akkora közönségkedvenc, de engem valahogy nem kapott el a csillámos pirosító láz. Valószínűleg azért, mert a bronzosítókért vagyok oda a leginkább, és nagyon ritkán használok egyszerre három arcterméket. Az esetek többségében bronzosító-highlighter vagy bronzosító-pirosító kombót használok.
Ha van teszter próbáld ki a boltban a kezeden, az a biztos. Itt mindenhol kapható úgy láttam, nem kapkodják el.
Arcon nem csillámos az Orgasm. Inkább csodás szolid fénye van. Nagyon szeretem.
Én sem szeretem a csillámos pirosítókat. Ez az új Catrice sem csillámos az arcon még az aranyfénye sem dominál .Szép üde barackos ,nem kell félnie tőle. Azonban az Essence új hasonló pirosítója az sokkal tartósabb rajtam.
@curlsandcurves én is próbáltam már ezt az új Catrice pirosítót, és egyáltalán nem arany fényű az arcon. Képzeljétek, 9 órát simán bírt az arcomon mindenféle fixálás nélkül. :).
Köszönöm a visszajelzéseket, azt hiszem teszek még egy bolti swatch próbál, aztán majd elválik a sorsunk
Megérkezett a Notino rendelésem. A Smashbox primert és az egyik MAC rúzst én vettem magamnak, a MAC Love Trés Blasé árnyalat a férjemtől van, volt ebből egy mintám, és nagyon tetszett neki. A MAC Powder Kiss rúzs pedig ajándék volt a rendelésemhez.
Ügyes voltál, így érdemes rendelni. Szeretem, amikor kedvezmény van, meg ingyen termék.
Hát örültem is neki. Az ingyen rúzsról nem is tudtam, csak betettem a kosárba a 2 kiválasztott MAC rúzst és automatikusan kaptam az ajándékot.
Nem sűrűn van ilyenekben szerencsém.
Itt tudod megnézni, hogy milyen ingyenes ajándék akció van éppen.
Ó, köszi, én hülye ezt sose láttam /néztem