Majd mesélj milyen :). Ja látom a swatchokat, hűha ezt én is beszerzem ha tudom :D.
Hozzám tegnap megjött a , drága @Gloria jóvoltából.
Én ilyen szépséges csomagot még soha nem kaptam, azóta is a hatása alatt vagyok, pakolászom, nézegetem…
Gyönyörű szülinapi ajándékom a barátnőmtől. Nem is hallottam még erről a palettáról, de jót választott, mert nagyon tetszenek a színei.
De szép… Sok videót láttam vele a Mac youtube-csatornáján, nekem nagyon tetszik ez a paletta.
Viseld egészséggel!
Köszönöm szépen!
Elsején már megérkezett Yoda, de csak ma tudtam átvenni.
Végre hozzám is eljutott a postás a rendelés eredeti célja a NYX kontúr trió volt, amire régóta vágyok és most, hogy a kis essence duóm mindjárt elfogy, már nem is volt kétség, hogy megrendelem. A többi viszonylag impulzus vásárlás volt. Az essence tus fekete változatát szerintem lassan 5 éve használom, most kíváncsi voltam erre az új barna változatra is. A NYX szemöldök ragasztó is impulzus vásárlás volt, most jelent meg ez a termék, én pedig kétségbeesetten keresem az olyan szemöldökformázót, ami megtartja a göndör szemöldököm. Jelentem, végre megtaláltam. Tegnap délelőtt felkentem és este is a helyén volt pedig még edzettem is. Tényleg olyan mint a ragasztó, de nem hagy fehér réteget csak érintésre keményíti meg a szemöldököt. A makeup obsession mono és a spray ajándék volt a rendeléshez.
Tarte paletta
@Montelino és @Mse nem tudom, hogy írtam e már itt a ND mini Zendoról. Egyszer használtam már, akkor az összes színét beletettem a sminkembe. Nekem nagyon tetszik és tartós is. De rajtam az összes Denona paletta jól működik amit eddig használtam (mini Gold, mini Star, 5-ös paletta, Metropolis, Bronze, Green Brown, Glam, Sunrise)
Az ezüstös szín nagyon különleges és meghatározhatatlan árnyalat. Én néztem viseót youtubon, hogy milyen variációkat alkot vele maga Natasha Denona és az egyiket megpróbáltam nagyjából leutánozni.
Az az ezüst nekem is nagyon felkeltette a figyelmemet a palettában.
Esküszöm, amióta csak és kizárólag a MAC szemhéjalapját használom, még Natasha is tart.
Ma egy régi Mac szemhejpuderem volt rajtam, a Quarry, olyan szépen tartotta estig, hogy öröm volt nézni.
Vele rajtam is minden tökéletes. Meg valamiért mostanában a Mac Painterly is nagyon jól működik.
Ó, szemhéjalap + Painterly + tusvonal (Mac Brushstroke 24h) se rossz. Extra tartós.
Most először rendeltem a Rituals.hu-ról, teljesen elégedett vagyok, kedden adtam le a rendelést, mamár nálam van.
Mindennek isteni az illata, az egyik tusfürdőhab és a spirál akciós volt.
Nekem is hasonló tapasztalatom volt velük. Ám legutóbb a Douglasból rendeltem Ritualst akcióban persze.
Az autóillatosítóik is nagyon jók. A kicsi parfüm nekem is megvan.
Ezeket vettem tegnap . A Müllerben flottul mentek a dolgok nem kellett sorakoznom .
Az üröm az örömben ,hogy az Artdeco szemhéjpan-jeiből sikerült mellényúlnom. Szívesen elverném azoknak a kezét akik össze-vissza teszik vissza amit egyszer megnéztek. Az Essence és a Catrice új pirosítója valóban hasonlít egymásra,de a videókon látottakkal ellentétben nem egyformák. A Catrice inkább barackosabb árnyalat és sokkal szebb. Örülök,hogy sikerült megvásárolni.
Végre megjött, a szokásos 1-2 nap helyett 1 hét után.
Lovebrands rendelés, tegnap adtam le, ma reggel már a futár ébresztett.
Azt hiszem nekem ennyi a Glamour-nap most.
KM Zsibiről Blood Lust, régóta kívánságlistás volt.
Óó, nagyon szuper ez a paletta, használd örömmel!
Köszönöm, hétvégén felavatom.