Köszi szépen!
@Amadea val kiválasztottátok a két legszebb színt.
Sztem is
@anon27689852, az előző gazdája nem szerette a túl színes sminkeket, azért használta sokszor a barna színt :).
Ez vétek a Soul Bloominggal szemben! Olyan, mintha egy versenyautót csak azért tartanál, hogy elgurulj vele a sarki zöldségesig…
Megjött a Nabla paletta .
Hurrá! Használd egészséggel!
De jó, legyen benne sok örömöd, a színekben is
Hasznald orommel es jo kiserletezgetest a sminkekhez!
(A barna nincs is annyira lelakva, jo vasart csinaltal.)
Szülinapomra magamnak.
Bipa.
Flaconi. Valamelyikőtök írta korábban, hogy neki ez bevált.
Még nem csomagoltam ki, de elvileg ilyen:
Szombati joy-napos unipatika rendelés. Azóta megbántam, hogy a Cerave habzó lemosót nem rendeltem meg, de majd talán kövi hónapban. Addig használom a koreai mintáimat, van belőlük pár, és a köztapasztalatokkal ellentétben az én bőröm szereti is.
Hát nem egy olcsó darab ez sem, viszont nekem a Garnier és a Bioderma sem volt az igazi, így még kísérletezem. Mondjuk én csak akkor használok micivizet, ha az alap double lemosó rutinom után is szennyeződések vannak a bőrömön, szóval nem túl gyakran, és arra megfelel a Garnier is… De kutatok, hátha van jobb megoldás.
Boldog születésnapot!
A Bioderma mindegyik valtozatat vegig probaltad mar? Meg feher kupakos is van antiagingre, de azt kisse tulzasnak ereztem marketing szempontbol.
Nekem a kek kupakos a kedvencem pumpas fejjel.
Köszönöm szépen!
Nem, csak a legnépszerűbb rózsaszínt. De tervben van a többi tesztelése is, bár nagyon sok reményt nem fűzök hozzá. Egyébként még így is messze a Bioderma és a Garnier a legjobb, amit próbáltam.
- remélem ez is mind megvolt! Sok boldogságot kívánok!!
Köszönöm szépen! Csokit kaptam… . +ecseteket+hajtörcsit (utóbbiakat magamtól). Majd jelentkezem az anoním ecsetgyűjtőkhöz. A telefonos köszöntés azért nem olyan, mint otthon, de sokan vannak hasonló helyzetben.
Én is ezt a színt nézegettem, de annyi pirosítóm van
Isten éltessen sokáig!