Köszönöm szépen! Majd mindenképp beszámolok a tapasztalatokról, annyi jót mondtatok már róluk, hogy nagyok az elvárásaim.
Megjöttek.
Szépségek!
Az Árkádba mentem társast átvenni és ha már arra jártam, bementem a Pupába fukszia színű rúzst keresni. Végül a 407-es Intense Fuchsia árnyalat jött velem. Nagyon agyaltam, mert mattban is volt ez a szín, de most a fémmyes győzött.
Végül megoldottam és mégis át tudtam venni a Beautylish csomagom. Már a kibontás is egy élmény volt.
Nagyon örülök a Good Molecules mintákra, a palettákra meg nincsenek szavak. Ahogy kézbeveszed lehet érezni, miért is annyiba kerülnek, amennyibe. Nagyon megérte ez az 1+1 akció.
Igen, csak kicsit elfelejtettem beszámolni róla, ne haragudjatok.
Csináltam két swatch fotót; nem olyan profi, de azért a lényeg látszik.
A highlighterben sajnos vannak nagyobb csillámok, ami miatt az egész arcomra nem tudom használni. Én például az államra is szoktam tenni néha, de ezt nem lehet, mert tényleg látszanak a különálló csillámok. A fotókon nem látszik, mert elég bőven kentem, de amikor az ember csak egye leheletnyit szeretne tenni, akkor igen. Ettől függetlenül szép pezsgőszínű árnyalat, és mondjuk szemöldökcsontra vagy arccsontra még teljesen jó, főleg nyáron, mert akkor még a csillám sem zavar annyira.
A pirosító szinte krémes, annyira puha és könnyen eldolgozható, szóval ő nagyon tetszik. Szinte duokróm, ahogy korallból átvált aranyba, és gyönyörűen mutatna szerintem minden létező árnyalatú bőrön. Ő telitalálat nekem, imádom az ilyen színű és állagú pirosítókat. Nagyon pigmentált, szóval az ecsetet elég egyszer végighúzni rajta. (Ugyanez a highlighterről nem mondható el.)
Az illatuk olyan púderes, édeskés, és tudom, hogy találkoztam már vele kozmetikumokban máshol is. Sajna nekem nem a kedvencem, de szerencsére felvitel után már csak pár másodpercig érezhető.
Összességében nagyon örülök, hogy a kompaktban lévő két sminktermék ilyen jól használható, de ha nem lenne az, nekem az sem vonna le az értékéből, mert tisztán a külcsín miatt vettem meg.
De szépségesek Nagyon örülök, hogy meg tudtad oldani és át tudtad venni őket. Másképp egész hétvégén ez járt volna a fejedben.
Köszönöm szépen, hogy ilyen részletesen írtál a kedvenc Bobbi termékeidről, és ne haragudj, hogy eddig nem válaszoltam! Selejteztünk bent a munkahelyemen és napokig úgy jöttem haza, hogy irány az ágy különben összeesek…
Bronzert én már nem veszek szerintem soha többet, mert elég ritkán használom, akkor is keveset és ahhoz képest már most is túl sok van. (Még egy be fog csúszni, mert arra már régen fáj a fogam, de aztán vége. Ha 100 évig élek és 5 fejet növesztek, akkor sem használom el ami megvan. )
Rúzs az mindig jöhet, arról nem vagyok hajlandó leszokni, szóval rúzsos próbálkozásom biztosan lesz a márkánál.
A Retouching Powdert majd mindenképpen be kell szereznem sárgában, mert a rose megvan és imádnám a formulája miatt, de a színe miatt nem tudok vele mit kezdeni.
Alapozót még lehet, hogy fogok náluk keresni, csak valami matt verziót, mert irtó zsíros a bőröm, úgyhogy minden mattítás ráfér. Bobbinál meg úgy rémlik, hogy elég sárgásba hajlóak a színek, szóval esélyes, hogy találok megfelelő színt.
Köszi, én is. Igen, főleg, hogy hétfőn szabin vagyok.
Elmúlt hetek rendelései, szépen megérkeztek a héten. Mind kipróbálni áhított termék.
Sajnos színazonos képet nem sikerült készíteni, úgy hogy kb. árnyalatok.
Gyönyörűek
Jaj de szépek!
Aztaaaaaa…
Percekig tudnám nézegetni ezt a fotót.
A Bobbi paletta melyik árnyalat? Én is kinéztem, csodásak az árnyalatok.
Ja, és Lookfantastic-ról van?
Akkor a fentiekhez képest jöjjön egy baromi uncsi unboxing.
Maybelline szájfény csudaklassz Lányok. Egy arnyalatot már birtoklok. Érdemes kipróbálni!
Imádom ezt a szájfényt, a januári kedvenceim között is megemlítettem. Elég sok színt beszereztem már belőle. Mindegyik csodás!
Jajj, nagyon klasszak. Egyátalán nem ragad. Jó az illata. Hidratál.
Igen, LF, Panoramic Pink. Élőben is nagyon szép, de megmondom őszintén, megláttam a külsejét és már csak azért is kellett.
Köszönöm a Star Aura tippet, kár lett volna kihagyni.
Sajna, így most egy Pillow Talk is kívánság listára került.
Nagyon tetszik a körmöd
Fogorvos előtt volt időm bemenni a dm-be
Jajj, köszönöm, egyszerű kis francia.