💖 ùj unboxing kèpekkel

Nem mondom mert akkor magamra is mondhatnám. :slight_smile:

2 Likes

Megnyugodtam, nálam dettó ugyanez, csak én beküldöm a páromékhoz a sminkbe, majd visszahozom a palettákat.

Lookfantastic
Nemrég volt 25%-os kedvezmény, akkor vásároltam ezeket.
A Cantu zselére nagyon kíváncsi vagyok, de nem gondoltam, hogy ekkora méret lesz. :slightly_smiling_face:
Az EL alapozóra kíváncsi vagyok, a NARS szemhéjprimerem pedig a mostani a végét járja, és bár van néhány kipróbálásra váró bontatlan primerem otthon, elfogott a kétségbeesés, hogy esetleg egyik sem válik be, tehát kellett legyen belőle otthon, mert ez viszont a tökéletes számomra.

IMG_20210312_174220

11 Likes

Ebben a hónapban már nem költhetek egy fillért sem :see_no_evil:Egy ideig lesz mit próbálgatnom. A csodás Nars palettát @Mse nek köszönhetem. Ezúton is külön köszönet a szuper ajándékokért (Nars és Pat mono, Fenty alapozó minták) Annyira örülök mindennek!
@dunaimano jóvoltából lehet újra az enyém a gyönyörű CP paletta. Egyszer már megvettem @anon27689852 tól de eladtam. Persze megbántam, így újra itt van. A Chanel rúzsok mind Coco Flash kollekcióból vannak: 53 Chicness, 56 Moment és 92 Amour árnyalat. Csodálatos színek, az 56-ot azonnal fel is próbáltam, imádom.
Ezennel megvan mindhàrom Lorac Pro paletta (meg az Unzipped Gold)
A CT pirosító a Pillow Talk árnyalat.
Kép

Kép

22 Likes

Melyik árnyalat az alapozó?

Warm sand, nem kicsit sötét, hanem nagyon és sárga is rajtam. Nem jött össze a színválasztás vagy nagyon csalóka volt a fény az üzletben. A matt végeredmény az tetszett. Megpróbálom keverni valamivel, a mai kísérlet nem sikerült.

Nekem az ISS alspozóból van meg ez az árnyalat, ami kinyomva ijesztően sárga, de felkenve szépen eggyé válik a bőrrel. Nekem nem sötét, téli színnek éppen jó.

Elüt a nyakamtól eléggé és a szemem alatt ahogy eldolgoztam elég rendesen látszott, hogy sárga, pedig több centire volt ténylegesen a szememtől. Ott világosabb a bőröm de idáig akármit dolgoztam ott el, nem volt sárga az átmenet. Van ennek az árnyalatnak egy hideg és egy semleges verziója, utóbbi világosabb, mint ez netes képek alapján, lehet annak a teszteréből nyomtak ki nekem, csak nem annak a számát/nevét mondták. Mivel kabát/sál/sapka/FFP2 volt rajtam, csak a homlokomra raktam egy cseppet belőle, ott dolgoztam el. Korábban mindig tettem a nyakamra is mindenből és hagytam időt, hogy esetleg oxidálódik-e, de ez hidegben és járványos időkben nem lehetséges.

1 Likes

Hú, nagyon szép. Ezzel én is kacérkodok.
Ez milyen árnyalat? Már ha több árnyalatban kapható…

Kár érte… :unamused:

2 szín van, ez a világosabb, a másik kifejezetten sötét bőrtípushoz való.

1 Likes

Egy héttel ezelőtti mülleres beszerzés (csak a pirosító, a többi csupán fotóskellék).
Akár megvárhattam volna egy leárazást is vele, de nem tettem. Nem tehettem! :smiley:
A pirosító színe rózsás, nem barackos.

20210307_163603

20210307_163707

20210307_163942

26 Likes

Ez még másfél hónappal ezelőtti mülleres beszerzés. A Catrice palettát kerestem, amit szerencsére - utolsó esélyként - ott még kaptam. A Rimmel szemceruza 30%-ban volt, úgy emlékszem.
A Shiseido szett pedig jól le volt árazva.
A szemfesték lemosó nem nagy szám, felejthető. A rúzs a szokásos, nekem tetsző minőség, csak nincs hova felkenni. :unamused:
A szempillaspirált kb. már 1 hónapja használom, szeretem. 12 óra után már potyog, de melyik nem? Egyébként szép természetes hatást nyújt.

20210313_063242

20210130_091945

23 Likes

Sírba tesz az Artdeco a gyönyörű pirosítóival, komolyan.:slight_smile:

5 Likes

Nekem mondod?! :see_no_evil:

1 Likes

Ez a kompozíció is nagyon jól sikerült. Érthető, hogy meg kellett venned, különben nem jöhetett volna létre ez a műalkotás! :clap:

1 Likes

Ráéreztek, hogyan érhetik el, hogy a külső alapján döntsünk, szinte mellékes is, hogy mi lapul ezekben a “kell nekem” csomagolásokban! Lásd még: D&G.

3 Likes

Köszi szépen! :blush:

1 Likes

Igen, neked, mert miattad figyeltem fel a márkára!:smiley:

1 Likes

Ezt minden dekorkozmetikai márka kihasználja. Sokszor eszembe jutott már, hogyha jelzés nélküli, szimpla fekete csomagolásban lenne minden, ugyanolyan minőségbeli különbséget éreznénk-e?

3 Likes